• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltorens

Resultaten voor

Koeltorens - België

België
 1. LDL EQUIPMENT

  België

  LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop. LDL Equipment is de exclusieve distributeur van IPSO wasserijapparatuur in België en sinds 2005 'Certified Platinum Partner', de hoogste erkenning als IPSO-distributeur. De IPSO wasserijapparatuur wordt geproduceerd in Wevelgem en Deinze door meer dan 250 werknemers. Momenteel wordt in meer dan 100 landen IPSO wasserijapparatuur verkocht. De nabijheid van LDL Equipment en IPSO zorgt voor een unieke relatie tussen distributeur en producent.

 2. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.

 3. ALUFER

  België

  De firma Alufer is gespecialiseerd in industriële sloop en ontmanteling, het demonteren van fabrieken en de aan- en verkoop van industrieel materieel. Import-export van machines: rolbrug, loods, beton, staal, silo's, tanks. Verkoop van materieel voor brouwerijen, melkfabrieken, slachthuizen, koelcellen, diepvriezers, stroomaggregaten, luchtcompressors. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: Salvator Cutillo

 4. BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL

  België

  Baltimore Aircoil International nv. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van toestellen voor verdampingskoeling en warmteafvoer.

 5. GEA HAPPEL BELGIUM

  België

  Het bedrijf GEA HAPPEL BELGIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltorens, en Platenwarmtewisselaars. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALMECO

  België

  Het bedrijf ALMECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, koeltorens, industriële ventilatoren, Droogapparatuur, en Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 2. EURODYNAMICS

  België

  Het bedrijf EURODYNAMICS, is een Distributeur, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren drinkbaar maken van water, en koeltorens. Het is gevestigd in Saintes, België.

 3. ROBI PROFESSIONAL

  België

  Het bedrijf ROBI PROFESSIONAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Drinkfonteinen, automatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie om van water drinkwater te maken, koeltorens voor water, en uitrustingen voor drinkwater. Het is gevestigd in Gent, België.

 4. HANSEN

  België

  Hansen Industrial Transmissions (H.I.T.) nv is een gevestigde wereldwijde industriële tandwielkasten ontwerper, producent en leverancier van een breed scala aan industriële toepassingen overal ter wereld, met inbegrip van beluchters, mixers en roerwerken, koeltorens, luchtgekoelde condensors, transportbanden, takels, molens, ovens, pompen, broodroosters, pulpers, kabelbanen, schrapers, schroef pompen... Kortom, is het een industriële tandwielkasten plant met een volledig geïntegreerde servicecentrum.

 5. ELECTRAMO

  België

  Electramo NV is in 1974 opgericht met als hoofdactiviteit het bouwen, herstellen en onderhouden van elektromotoren. Na meer dan 35 jaar, is de firma uitgegroeid tot een belangrijke importeur van elektromotoren. In 2005 is de voorraad & omzet nog verder gegroeid door het bouwen van een nieuw magazijn achter de bestaande gebouwen te Malle. De jarenlange ervaring en enorme voorraad geeft ons de mogelijkheid klantspecifieke aanpassingen te doen op zeer korte termijn: IP56, IP65, IP66, rem, geforceerde koeling, uitgaande kabels, speciale lagers, thermische beveiliging, behandeling voor installatie in koeltorens, epoxy behandeling, VIK behandeling, colturiet behandeling, marine-uitvoering, enz...!

 1. EKOPAK

  België

  Water voor stoomketels, koeltorens, procesinstallaties, productie... Waarvoor u het water ook gebruikt, de kwaliteit ervan is van het grootste belang. Om uw machinepark, uw apparatuur en uw installaties in goede conditie te houden is een voortdurende bewaking en behandeling van de waterkwaliteit essentieel. Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie. Ekopak realiseert deze diensten voor de voedingssector, medische sector, textielsector en industrie.