• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloten

Resultaten voor

Sloten - België

België
 1. B&B LOCKS 1

  België

  Verified by europages badge

  In de jaren '80 optimaliseerde ons bedrijf de technologie van het elektronisch slot voor veiligheidsdeuren. Wij hebben resoluut gekozen voor de nichemarkt van de elektronische veiligheidssloten en zijn actief onder de merknaam Technilock. Dankzij onze specialisatie ontwikkelden wij snel hoogwaardige vergrendelingsoplossingen. In 2000 werd de merknaam Technilock verkocht, en gingen we over op een nieuwe naam: B&B Locks. Dankzij onze ruime ervaring biedt B&B Locks u een grondige knowhow op het gebied van moderne kwaliteits veiligheidssloten.

 2. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzekering onroerend goed. Het is tevens aanwezig in de sectoren slot, opening slot, hang- en sluitwerk, en geblindeerde sloten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 4. LOCKSERVICE

  België

  ERKEND & GEDIPLOMEERD SLOTENMAKER - ErkenningsNr 02-20-00 U kan terecht bij LOCKSERVICE voor het openen, herstellen en vervangen van alle sloten van alle deuren en ramen - plaatsen van cilinders en veiligheidscilinders : Dom, Gege, Iseo, EVVA, ABUS, ... - het bijmaken van veiligheidssleutels met certificaat (alle merken) - bijmaken van alle sleutels - SILCA kwaliteitssleutels - sluitplannen met badges - cijfercodes, enz. - raam- en deurbeveiliging - plaatsen van gepantserde deuren - plaatsen van deurpompen - leveren en plaatsen van elektronische codetoegangssystemen - herstellingen van schade na inbraak aan uw slot - Preventie-advies Als extra diensten kan u ook bij ons terecht voor : - gepantserde en brandwerende deuren - alle sleutel toebehoren, slotkasten, enz... - assortiment attributen : meubelslotjes, geldkistjes, kluizen, brandkasten, - safes (Burg Wachter, De Raat)

 5. SLOTENMAKEN

  België

  Hoe gaan jullie te werk? We doen alles zonder enige schade te brengen aan uw woning. Onze techniekers zijn ervaren en kunnen u ter plaatse het juiste advies geven. Ze leggen u uit wat ze gaan doen en zonder uw toestemming gaan ze niet beginnen aan het werk. Ik wil mijn slot laten veranderen. Geen probleem. Onze techniekers hebben alle soorten sloten bij. Het slot wordt vervangen en u krijgt de nieuwe sleutels onmiddellijk mee. Hoelang duurt het tot de technieker ter plaatse is? We zijn meestal zeer snel ter plaatse: 20-30 minuten. Zie map onderaan. Ik hoor op het nieuws over malafide slotenmakers. Hoe kan ik zeker zijn? Een slotenmaker die geen vast adres heeft in Belgie mag u nooit bellen! Bijna dagelijks krijgen we oproepen van mensen die opgelicht zijn door deze slotenmakers. Ze komen vaak uit Nederland/Duitsland en hebben geen vast adres in Belgie waardoor ze ook niet vervolgd kunnen worden. We zijn gevestigd in Belgie en jarenlang actief. Aan de klantentevredenheid hechten we de hoogste prioriteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SLOTENEXPERT MG

  België

  Slotenexpert zorgt op tijd voor slotenmakers waar ook in België. Of het nu overdag is, ‘s nachts of tijdens het weekend, onze technieker(s) zijn bereikbaar en snel inzetbaar. Is uw slot kapot, bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten, is er ingebroken of wilt u inbraak voorkomen? Huizen beveiligen, sloten vervangen, electrische, automatiseerde sloten plaatsen. Dat doet SlotenExpert MG Mensen wie zich buitengesloten binnen laten - Snel dienst. Producten: Alle veiligheidssloten, met SKG certificaat. Insteeksloten, Meerpunt sloten, Bijzet sloten en Opbouw sloten Deuren en Ramen extra beveiligen, met gebruik van moderne beveiligings producten. Ons hoogwaardige materiaal voldoet aan al de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de verzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met ons contact opnemen. Voor uw bedrijf hebben we bijvoorbeeld sluitsystemen ter beschikking die voor een grondige toegangscontrole zorgen. Bij Slotenexpert zijn we immers meer dan alleen slotenmakers. Leverancier van: Cisa, Iseo, Dyla, Dieckmann, Abus..

 2. RAF BRULLEMANS MOBIELE SLOTENMAKER

  België

  Mobiele slotenmaker Raf Brullemans biedt diensten aan aan huis! Uiteraard zijn er de typische slotenmaker-diensten zoals: Plaatsen en vervangen van cilinders en sloten en het openen van deuren. Andere diensten die slotenmaker Raf Brullemans aanbiedt zijn: -Mechanische beveiliging van deuren en ramen met gratis studie en offerte. -Verkoop en plaatsen van meubel- en inbouwkluizen. -Onderhoud, plaatsen en afstellen van deurpompen en deuropeners. -Plaatsen van handgrepen en inox trapleuningen aan ingangen van woningen en appartementen. -Advies en verkoop voor - doe het zelf

 3. CYP DE SLOTENMAKER

  België

  Cyp De Slotenmaker is een ervaren en gekend slotenmaker die actief is in regio’s Brugge, Ieper, Izegem, Kortrijk, Roeselare, Tielt en Torhout. Cyp De Slotenmaker staat iedere dag tot uw dienst, van 7u tot 19u. Ook op feestdagen. Bel ons en een ervaren vakman komt snel ter plaatse! Sleutels - Huissleutel bijmaken - Autosleutel bijmaken - Veiligheidssleutel bijmaken - Sleutel afgebroken - Verlies van sleutels Sloten - Slot openen - Slot herstellen - Sloten plaatsen - Sloten vervangen - Deursloten - - Autosloten - Veiligheidssloten - Cilindersloten - Meerpuntsloten - Slot kapot Deuren - Deur openmaken - Deur beveiligen - Deur herstellen - Glazen deuren - Veiligheidsdeuren - Brandwerende deuren - Gepantserde deuren - Deurpomp plaatsen - Herstel na inbraak Kluizen en brandkasten - Openmaken kluis - Openmaken brandkast - Herstellen kluis - Herstellen brandkast - Verkoop kluizen - Verkoop brandkasten Bij Cyp De Slotenmaker kun je verder ook terecht voor het opmaken van een sleutelplan, alsook voor inbraakadvies.

 4. SECURE LOCKS BV

  België

  Secure Locks is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers. Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

 5. SLOTENFABRIEK DYLA

  België

  Bij Dyla ontwerpen en vervaardigen onze technici zelf de onderdelen die bestemd zijn voor de aanmaak van de productiematrijzen. Het volledige productieproces wordt half automatisch begeleid. Samen met de keuze van uitstekende basismaterialen, zorgt dit voor een zeer hoge kwaliteitsnorm. Ook de verscheidenheid en de aanpasbaarheid van ons gamma zijn wij een graag geziene leverancier van de verschillende doelgroepen in onze sector. Sinds begin jaren 90' is ons gamma aangepast volgens standaardisatienormen, wat het makkelijk maak om dezelfde onderdelen in verschillende soorten van sloten in to bouwen. Daarnaast is Dyla nog bekend om zijn kleine en grote maten in bepaalde modellen, en de herstelling, renovatie en transformatie van oude sloten. Reeds meer dan 70 jaar lang is Dyla nv gekend om zijn goede prijs/kwaliteiten en een gezonde verstandhouding tegenover zijn cliënteel.

 1. SLOTENMAKER JOHAN

  België

  Slotenmaker Johan uit Ruiselede is een erkend en geregistreerd slotenmaker met 20 jaar ervaring.Streeft altijd naar prefectie en naar de wensen van zijn klanten.Ik kom steeds terplaatse voor advies.Gratis opmaken van offertes.Mijn hoofdzakelijke bezigheden zijn, Mechanische inbraakbeveiliging, openen 24/24, vervangen en herstellen van sloten, veiligheidscilinders met certificaat, meerpuntsluitingen, elektronische sloten, sluitplannen, deurpompen. Slotenmaker Johan is erkend door politie, verzekeringen, gerechtsdeurwaarder, brandweer, Europ Assistance.

 2. COLMAN LEDER

  België

  Colman Leder NV is de gekende groothandel voor Schoenreparatie, Schoenaccessoires, Accessoires voor Winkelverkoop, Sleutels, Sloten, Nummerplaten, Graveren, enz. Wij verdelen een uitgebreid assortiment broeksriemen. Colman is de gecertificeerde distributeur van Flexam machines voor schoenreparatie in België en Luxemburg. Ontdek ons uitgebreide gamma PURO onderhoudsproducten. Als groothandel staan wij volledig ten dienste van de professional.

 1. BG SLEUTELDIENST

  België

  Slotenmakerij BG Sleuteldienst NV is sedert 1974 opgegroeid tot een van de grootste slotenmakers van België en is dé specialist van de Belgische kust in beveiligingsadvies en plaatsen of herstellen van sloten en veiligheidscilinders.

 2. LOCINOX

  België

  Locinox is reeds 25 jaar lang internationaal trendsettend in de poort- en hekwerkwereld. Onze producten zijn specifiek ontwikkeld voor uw sector waar innovatie, duurzaamheid en installatiegemak het verschil maken: Sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels & grondstop, poortvangers, tourniquets...

 3. ASAP

  België

  ASAP bvba is uw sneldienst voor slotenmakerij, loodgieterij, ontstoppingen, rioleringswerken en camerainspectie. Ze zorgen ook voor de herstellingen van sloten, daken en dakgoten en het herstellen en vervangen van sifons. Verder voeren ze ook herstellingen uit aan kranen, waterverwarmers, boilers, wc's, lavabo's en alle aan- en afvoerleidingen. Ze kunnen u helpen met badkamerrenovaties en sanitaire installaties.

 4. SLOTENMAKER MECHELEN

  België

  Als uw sleutel verloren, stuk, gestolen is of uw slot stuk is dan is het beste er een slotenmaker bij te roepen. Wij bieden een zeer snelle dienstverlening, als het zeer dringend is zijn we al binnen het uur ter plaatse om u te helpen. Wij zijn 24/24 uur en 7/7 beschikbaar voor al uw problemen. Neem vrijblijvend contact met ons op het nummer 015696950

 5. BERVAN

  België

  Bervan is gespecialiseerd in sleutels, sloten, mechanische beveiliging, elektronische toegangscontrole en automatisatie.

 6. IJZERWAREN PENNEMAN

  België

  Ijzerwaren

 7. ABS 'T HIELTJE

  België

  't Hieltje is snelschoenmakerij en slotenmakerij, maar realiseert daarnaast ook gravures en stempels.

 8. SERRURERIE PIERRE CLABOTS

  België

  Het bedrijf SERRURERIE PIERRE CLABOTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Toegangscontrole - installaties en materiaal, automatische deuren, gepantserde deuren, en Toegangscontrole - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. SERRURERIE ANTOINE - SERRURIER À BRUXELLES

  België

  Het bedrijf SERRURERIE ANTOINE - SERRURIER À BRUXELLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Uccle, België.

 2. TINANT R (ETS)

  België

  Het bedrijf TINANT R (ETS), is een Groothandelaar, en actief in de sector Deuren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheids- en branddeuren - industrie, Veiligheids- en branddeuren - industrie, slot, elektronisch slot, en gepantserde deur. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. SERRURIER LUC DEBREMAEKER

  België

  Het bedrijf SERRURIER LUC DEBREMAEKER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronisch slot, vervanging slot, blindering deur en afrastering, en opening slot. Het is gevestigd in Uccle, België.

 4. AIDE BATIMENT

  België

  Het bedrijf AIDE BATIMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren loodgieter, en zuivering. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. ASSISTANCE SERRURES

  België

  Het bedrijf ASSISTANCE SERRURES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren safes, en brandwerende deuren. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. SERRURIER OPENLOCK

  België

  Het bedrijf SERRURIER OPENLOCK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. HANDWERKER D UND DIM GMBH

  België

  Het bedrijf HANDWERKER D UND DIM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Antwerpen, België.

 8. LOCS

  België

  Locs: de beveiligingsspecialist voor uw woning en zaak Locs luistert naar u – voor een beveiliging die past bij uw noden. Want dankzij onze twintig jaar ervaring vertalen wij elke wens naar een efficiënte beveiligingsoplossing. Binnen uw budget en discreet geïntegreerd in uw pand. Ontdek ons aanbod: - sloten - staalschrijnwerk - elektronische systemen

 9. PASSE-PARTOUT

  België

  Passe-Partout is een speciaalzaak in sleutels, cilinders, sloten en kluizen

 10. GUNNEBO BELGIUM

  België

  Gunnebo België - Luxemburg Dichter bij zijn klanten zijn... Het Belgisch en Luxemburgs filiaal van Gunnebo, industrieel leidend figuur in België en Luxemburg op vlak van beveiligingssystemen. De reputatie van Gunnebo in België en Luxemburg bestaat uit een aanbod van kwaliteitsuitrustingen die perfect aangepast zijn aan de eisen van de markt, haar grote reactiviteit, haar vermogen om aan de eisen van een steeds evoluerende markt te beantwoorden waar veiligheid een strategische kwestie is en beroep doet op meer en meer geavanceerde technologieën. Gunnebo België-Luxemburg neemt een belangrijke plaats in met een globaal aanbod en merken, zoals Chubbsafes, Fichet-Bauche, SafeStore Auto (afdeling kluizen), SafePay™(cash handling systeem), SecurWave® (beheersysteem met meerdere toepassingen), SMI Server (toezicht systeem), VisioSave (video opslagsysteem), ... die hen toelaat te voldoen aan veel veiligheidseisen. Eén enkel persoon gewijd aan een activiteit sector, biedt de mogelijkheid precies en professioneel te beantwoorden aan de specifieke bezorgdheden van de verschillende beroepen. Onderhoudstechniekers, die aanwezig zijn op héél het territorium, verzekeren een permanente opvolging, ongeacht de grootte van het geïnstalleerde veiligheidssysteem. Talrijke en meerdere referenties zijn het bewijs van zijn knowhow. Security That Makes A Difference !

  Alle producten voor "sloten"

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis