• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • behangpapier

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Behangpapier

Fabrikant/producent
 1. FATRA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge
 2. I.C.H. S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge
 3. BORLANDELLI E VOLPI

  Italië

  Verified by europages badge
 4. ATLAS WALLCOVERINGS

  België

  Atlas Wallcoverings combines yesterday’s values and tomorrow’s ideas. The surrounding beauty, how little it may even occur, inspires us in making creative walls. Boosting surroundings make better environments for you to live, work and generally be in. The company is located in Belgium and exports worldwide in over 80 countries. Exclusive non-woven wallcovering with a twist is our trademark. Quality is priority at all times. Not only when it comes to wallcovering, but also in the service for our clients. Pssst… Did you know that we created the first mural?

 5. POLYGRAPHY DESIGN ADVERTISING, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Polygraphy Design Advertising" houdt zich sinds 2002 bezig met een breed scala aan printdiensten.Wij werken op het gebied van drukwerk en reclame: van idee tot uitgifte van hoogwaardige producten met behulp van moderne technologieën.We kunnen afdrukken op alle beschikbare basisprincipes.EСOFRESCO - natuurlijke handgemaakte fresco.De unieke productietechnologie combineert de eeuwenoude ervaring van meesters in fresco's en moderne technologieën.Het product bestaat alleen uit milieuvriendelijke componenten: niet-geweven stof, gips, digitaal printen met ecologische oplosmiddelen.De gehele collectie is gemaakt volgens de ontwerpen van de auteur, rekening houdend met moderne modetrends op het gebied van interieurdesign.ANTIMARKET – vandalismebestendige coating voor de decoratie en muurbescherming.Een unieke oplossing voor het transformeren van de keuken, gang, woonkamer en kinderkamer.Aanbevolen voor kantoor- en openbare gebouwen, zakencentra en hotels, medische en onderwijsinstellingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FBRUSH, LLC

  Rusland

  De firma "Ecommers Flagman" LLC is één van de grootste fabrikanten van fotobehang. Ons hoofdproduct is fotobehang, waarmee het gewoonste vertrek onherkenbaar getransformeerd kan worden: om de smaak en stijl te benadrukken, de ruimte visueel te vergroten, gebreken in de indeling te verbergen en andere illusies te creëren. Voor de productie van fotobehang kiezen wij gecertificeerd milieuvriendelijke grondstoffen - dit waarborgt een gemakkelijke installatie van het fotobehang, helderheid van de afbeelding en een fraaie esthetische look. En onze nieuwste installaties maken het mogelijk de kleurverzadiging te handhaven en afbeeldingen in hoogwaardige kwaliteit af te drukken, met gemaximaliseerd 3D-effect. Vandaag worden onze producten in heel Rusland verkocht, maar ook in de GOS en Europese landen. Wij nemen regelmatig deel aan een groot aantal Russische en buitenlandse jaarbeurzen. De firma maakt deel uit van de "GOUDEN 100" van de beste ondernemers van Tatarstan en wij zijn ook winnaar in de nominatie van de "Beste Exporteur van het Jaar" 2017 en 2018.

 2. CORDY & CDM

  België

  C & C (Cordy & CDM) in Gistel is uw specialist in staalboeken voor behang. U kunt bij C& C ook terecht voor vloerbekleding en stoffen, lassen, plastificeren en kartonnage. Wij hanteren verschillende soorten druktechnieken (tampon-, folie- en zeefdruk) om u de beste oplossingen aan te bieden. Onze producten variëren van staalboeken voor behang tot displays, ringmappen, pochettes en koffertjes. Wij werken steeds op maat van de klant en houden rekening met al uw noden en wensen. Op zoek naar staalboeken voor behang, C & C is uw ideale partner. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

 3. RENATEX

  België

  U houdt van een mooi interieur. En wellicht geniet u ervan om dankzij de vele interieurboeken en-magazines binnen te kijken in de leefruimte van anderen? Dan delen we alvast reeds één gezamenlijke passie. Merkt u trouwens ook dat het ene interieur net dat ietsje meer uitstraling heeft dan het andere? Vaak is het verschil tussen ‘mooi’ en ‘zeer mooi’ moeilijk aanwijsbaar. En toch is het er. Want in heel veel gevallen maken niet de meubelen het verschil, maar wel… de gordijnen. Die andere kijk op raamdecoratie, delen wij graag met u.

 4. BEHANG-KOPEN.NL

  Turkije

  Met behang-kopen.nl laten we de tijd achter van de klassieke patroonbehangmodellen en gaan we naar een nieuw tijdperk van het geïllustreerde 3D-muurbehang. Vanaf nu kun je je muren decoreren met de mooiste landschappen van Nederland en de hele wereld, historische gebouwen en tijdloze kunstwerken van beroemde kunstenaars. Versier je huis of kantoor met kleurrijk of zwart-wit behang. Met de 3D fotobehang modellen van behang-kopen.nl, kun je je hele muur bedekken met foto's naar keuze en de sfeer van je huis naar wens veranderen. Tot nu toe heb je je muren versierd met canvasafdrukken en geïmporteerde behangmodellen, nu is het tijd om onze 3D-achtergronden te ervaren, gemaakt van de beste materialen ter wereld en een van de meest actuele wereldwijde trends. Met de 3D-achtergronden kunt u de verste uithoeken van de wereld in uw woonkamer brengen. Om onze 3D fotobehang te kopen, hoeft u alleen maar een afbeelding te selecteren en de gewenste grootte in te voeren. U kunt de foto bestellen als een volledige muurbekleding in grote maten of als een muurposter in kleine maten. Na het voltooien van uw bestelling wordt uw behang voor u gemaakt en thuisbezorgd.

 5. VARDEK VARLIBAS DEKORASYON

  Turkije

  Vardek Wall Panel Industry is een van de grootste fabrikanten en handelaren in Istanboel, Turkije tot 2011.We exporteren onze wandpanelen naar 10 landen in Europa, Midden-Oosten en Afrika.Wij zijn professionals in baksteen van polyesterhars en natuurstenen wandpanelen, piepschuim baksteen en wandpanelen van natuursteen, moderne 3D-wandpanelen en 3D natuurlijke houten panelen.

 1. GORDIJNATELIER KRIS

  België

  Gordijnatelier Kris is gespecialiseerd in: overgordijnen en glasgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, duoroll, binnen-en buitenscreens, zonneschermen, veluxgordijnen, stokken en roedes, maar ook in behangpapier, verf en vloerbekleding.

 2. MASUREEL IDE

  België

  Behang.

 3. EDO-TEX WALLPAPER

  Turkije

 4. DURAKS DEKORATIF

  Turkije

 5. HD86

  Frankrijk

 6. WALL212 WALLCOVERINGS

  Turkije

 7. ROCKPANEL GROUP

  Verenigd Koninkrijk

 8. SSJ WALLPAPER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. AFC MARBLE

  Turkije

 10. EUROPANEL

  Turkije

 1. PRINT1 INH. DIRK PAASCH

  Duitsland

 2. YOURFOREST

  Oekraïne

 3. BEAUTYWALLS LLC

  Oekraïne

 4. GOOD4WALL

  Polen

 5. MIKAELYAN SHOP

  Bulgarije

 6. SMARTER SURFACES

  Ierland

 7. MINSK WALLPAPER FACTORY

  Wit Rusland

 8. SANGRAF. DRUKARNIA. PRODUCENT NAKLEJEK, FOTOTAPETY

  Polen

 9. LE PRESSE PAPIER

  Frankrijk

 10. ADESIVI MURALI

  Italië