• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereid vlees

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Bereid vlees

Fabrikant/producent
  1. VERSMARKT DELVAN

    België

    Versmarkt Delvan is een familiaal vleesverwerkend bedrijf met een vijfentwintigtal gemotiveerde werknemers. Het bedrijf levert dagelijks aan horeca en grootkeukens. Particuliere klanten kunnen in de bedrijfswinkel terecht voor een uitgebreide gamma aan dagverse producten. Vers vlees, fijne vleeswaren, kaas, groenten en fruit, barbecues, traiteurbereidingen, belegde broodjes, feestschotels, ... De runderen worden levend aangekocht, bij erkende kwekers uit onze polders. Versmarkt Delvan koopt enkel jonge vrouwelijke dieren van het Belgisch Wit-Blauw ras. Varkensvlees en gevogelte worden bij vaste, erkende slachthuizen aangekocht.

  2. LE JAMBON ROYAL BELGE

    België

    Wij zijn een familiale ambachtelijke vleeswarenfabrikant, gespecialiseerd in ambachtelijk en traditionele kookhammen, kwalitatieve rook- en zoutwaren met als topper de gerookte rundfilet, kookworsten van beenhouwerskwaliteit, producten in maakloon en producten op maat van de klant en exclusief voor de klant. Op 31 juli 2013 ontvingen wij het UNIZO authenticiteitslabel voor ambachten "Handmade In Belgium"

  3. V.B. SATE

    België

    VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.

  4. COOPECARN GIRONA S.L.

    Spanje

    Het bedrijf COOPECARN GIRONA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, bewerking varkensvlees, Vlees - diepvries, bereid vlees, en reuzel. Het is gevestigd in Quart, Spanje.

  5. ALRO SNACKS

    België

    Het bedrijf ALRO SNACKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse kant-en-klare vleesgerechten, bereid vlees, en spiesvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. RITAL D

    Letland

    Het bedrijf RITAL D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerookt vlees, en bereid vlees. Het is gevestigd in Daugavpils, Letland.

  2. ANL PLASTICS

    België

    ANL Plastics ontwikkelt en produceert gethermoformeerde kunststof verpakkingen. U kan bij ANL Plastics terecht voor verpakkingen op maat van de behoeften van uw product en een ruim standaard gamma. Standaard en maatwerk verpakking voor versproducten zoals fruit, groenten, bereide maaltijden, vis en vlees. Standaard en maatwerk verpakking voor biscuit, chocolade, snacks, ijs, zuivel en diepvriesproducten. Verpakkingsoplossingen voor consumentengoederen en schokgevoelige producten. Gethermoformeerde onderdelen voor fabrikanten met producten in de meest diverse soorten.

  3. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

    Spanje

    Specialist in culinaire bereidingen op basis van eend. Eendelever. Cateraar. Vleeswaren en kant-en-klare gerechten. Vlees, schouderstukken en bereide vleeswaren. Pluimvee en paté. Specialiteiten van eend. Gegrild vlees.

  4. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  5. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  1. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  2. VARLET MACHINES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Varlet Machines, een Frans bedrijf gevestigd te Boulogne-sur-Mer, is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de verkoop van machines voor de verwerking van vis, vlees en gevogelte. Al onze machines zijn ontworpen met degelijke materialen en worden in Frankrijk vervaardigd in onze eigen werkplaatsen. Onze technici verplaatsen zich om uw machines ter plaatse te leveren en te installeren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en ontwerpen innoverende machines door alle componenten en materialen met zorg te selecteren om aan de specifieke behoeften van de belangrijkste bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie te voldoen: -Winkeliers, -Vakwerkers, -Industriëlen. Onze teams produceren elk jaar meer dan 200 machines op onze site, waarvan meer dan 50% voor de export bestemd zijn. De onderneming is aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en kan bogen op een uitgebreid netwerk van partners, verdelers en betrouwbare tussenpersonen. Varlet heeft zich ontwikkeld om zich overal ter wereld ten dienste van de klanten te stellen. Varlet is de grootste Franse fabrikant van machines voor de bereiding en de verwerking van vis, vlees en gevogelte.

  1. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    Italië

    Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

  2. VIF - L'INFORMATIQUE 100% AGRO

    Frankrijk

    VIF, referentie-uitgever voor de voedingsindustrie, ontwerpt al sinds meer dan 30 jaar specifieke software voor de voedingsindustrie, vanaf ERP tot best-of-breed-software met een hoge toegevoegde waarde. Deze ondernemingen hebben te maken met hoge eisen: het uiteenhalen en assembleren, traceerbaarheid, evenwicht tussen de stromen van de bevoorrading en van de bestellingen, en nog zoveel meer. VIF richt zich tot alle sectoren uit de voedingsindustrie: bakkersproducten en suikergoed, zuivelproducten, bereide gerechten, vis, schaal- en schelpdieren, fijne vleeswaren, ingezouten voedingswaren, gevogelte, fruit en groente, internationale groothandel en vlees. Het aanbod van VIF past zich aan de grootte van iedere onderneming aan: kleine bedrijven met een tiental medewerkers, middelgrote bedrijven en grote groepen. Het aanbod van VIF bestrijkt alle functies: de productie, het beheer van de goederenstromen, het commercieel beheer, de logistiek, het klaarmaken van de bestellingen, de inkopen enz.

  3. CLARYS FOOD INGREDIENTS BELGIUM

    België

    Onze producten. Voor maalderij : up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten. Voor bakkerij: back to basics modulaire verbeteraarmodules voor gepersonaliseerde kwaliteitssturing op brood, kleingoed, viennoiserie en andere gegiste bakkerijluxegoederen. Voor biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.

  4. MEAT&MORE

    België

    Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie

  5. TERBEKE

    België

    Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.