• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • garagedeuren

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Garagedeuren

Fabrikant/producent
 1. PAW INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ezer Automatic Door Systems is een toonaangevende fabrikant van snelle industriële deuren gevestigd in Turkije. Wij zijn er trots op uitzonderlijke klantenservice te bieden om ervoor te zorgen dat al onze producten op veilige wijze vervaardigd en geïnstalleerd worden en de hele levensduur efficiënt werken. Onze team van ervaren professionals staat voor u klaar voor reparatie en onderhoudsdiensten en het leveren van alle nodige reserveonderdelen van onze producten. Vanaf de start, wekken onze snelle deurproducten van het geregistreerde handelsmerk PAW veel belangstelling van klanten dankzij de uitzonderlijke prestaties in zowel de overdekte als onoverdekte ruimtes van fabrieken of overige bedrijfsruimtes in Turkije en overal ter wereld. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment zoals snelle industriële deuren voor gebruik binnen of buiten, industriële deursystemen, silodeuren, laadsystemen, aluminium en PVC turbo roldeuren, branddeuren, geautomatiseerde deuren, ritsdeuren, schuifdeuren en nog veel meer; bekijk al onze modellen op onze website. Bij Ezer Automatic Door Systems, zijn wij trots op onze hoogwaardige productie, de kostenbesparende geavanceerde technologie, de snelle productietijden, tijdelijke leveringen, gegarandeerde voordelige reserveonderdelen en uitmuntende klantenservice. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter ons constante succes op de nationale en buitenlandse markt waar wij leveren via samenwerkingsovereenkomsten. Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar de uitmuntendheid van Ezer Deuren.

 2. INDUSTRIETORBAU SVEN SCHÜRER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schürer betekent kortweg individualiteit. Wij staan al sinds 1991 garant voor volledige bekwaamheid op het gebied van deuren en deursystemen, met name voor bijzondere en individuele oplossingen. Als gevolg van onze ervaring in de meest uiteenlopende projecten voor de industrie maar ook privématig zijn wij uw specialist, als het gaat om de juiste beslissing voor complexe projecten rondom poorten, toegangssystemen en zakelijke speciale constructies.Het begint altijd met een idee. Vanaf de optimale planning en het advies over de exacte kostencalculatie en de tijdige montage begeleiden wij u naar de uitvoering van het project. Onze omvangrijke knowhow op het gebied van materialen, aandrijving en ontwerp, net als onze investeringen in permanente ontwikkelingen om duurzame technologieën te integreren maken ons tot een proactieve partner van uw vertrouwen.Schürer is een middelgrote onderneming en staat onder leiding van Sven Schürer, de eigenaar.

 3. ARIAN NICOLL GLASS

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Arian Nicoll Glass werd in 2004 opgericht in drie bescheiden garages in Pitesti, in de provincie Arges. Sindsdien is het uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant die zich specialiseert in het maken van hoogwaardige ramen en deuren die geïnspireerd zijn op de moderne wereld. Onze reis van niet aflatende toewijding heeft ons naar uitbreiding gestuwd, met als hoogtepunt een ultramoderne werkhal van 900 vierkante meter, een bewijs van onze niet aflatende toewijding om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze gewaardeerde klantenkring. Onze technologische bekwaamheid wordt aangevuld door een team van doorgewinterde professionals die elk uitgebreide expertise inbrengen in elk project. We zien onszelf niet alleen als een bedrijf, maar als een dynamische gemeenschap die toegewijd is aan constante evolutie en klanttevredenheid. Vanaf het eerste advies tot het testen van het eindproduct is onze missie duidelijk: om van begin tot eind een uitzonderlijke ervaring te bieden. Onze Arian-ramen zijn zorgvuldig ontworpen voor een hoog comfort en een maximale veiligheid zonder compromissen. Ze zijn meer dan alleen functioneel, ze zijn een statement van verfijning en stijl, ontworpen om elke ruimte te verheffen en een perfecte ambiance te bieden die het voorstellingsvermogen te boven gaat. Of u nu op zoek bent naar strakke, eigentijdse ontwerpen of tijdloze elegantie, onze ramen zijn op maat gemaakt om aan uw unieke voorkeuren en specificaties te voldoen. Bij Arian Nicoll Glass zijn we er trots op dat we producten van duurzame kwaliteit en vakmanschap leveren, zodat elke installatie de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat.

 4. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  TermoExpress is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige deuren, vensters en zonweringen gemaakt van aluminium, PVC, hout of gemengd schrijnwerk. Wij leggen ons toe op vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid en bieden een uitgebreid assortiment van stijlvolle en duurzame oplossingen die de esthetiek en de functionaliteit van woningen, commerciële en industriële ruimtes verbeteren. Bij TermoExpress, begrijpen we het belang van degelijk vervaardigde deuren, vensters en zonweringen bij het opnieuw inrichten van ruimtes en het creëren van aangename omgevingen. Onze bekwame vakmensen en de ultramoderne productie-installaties maken het ons mogelijk producten te leveren die aan de hoogste normen van kwaliteit, precisie en duurzaamheid voldoen. Of u nu zoekt naar strakke en moderne ontwerpen of een traditionele en tijdloze uitstraling, onze uitgebreid productportfolio biedt een grote verscheidenheid aan bouwstijlen aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden een uitgebreide selectie deuren, inclusief buitendeuren, patiodeuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Onze venstercollectie omvat diverse types zoals openslaande ramen, kantelramen, schuifpuien en vensters met markiezen. Daarnaast bieden wij zonweringen zoals luiken, rolluiken en zonneschermen, ontworpen om het natuurlijke daglicht, privacy en warmte-isolatie te beheren. Wij bieden tevens gemengde schrijnwerkopties, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden om oplossingen op maat te ontwerpen die aan specifieke vereisten voldoen. Ontdek vandaag nog wat TermoExpress voor verschil kan maken.

 5. SANDRINI SERRANDE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SANDRINI SERRANDE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stores, meerdelige deuren, kiepdeuren, Stores, en klapdeuren van staal en hout. Het is gevestigd in Piancogno, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RS TORSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RS TORSYSTEME GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 2. JOSTEN TORTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOSTEN TORTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Erkelenz, Duitsland.

 3. STE STORE VOLET FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STE STORE VOLET FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stores. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garagedeuren, Gordijnen - metaal, Garagedeuren, Gordijnen - metaal, veiligheidsinstallaties en -systemen, en luiken op maat. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

 4. BALU WILLERING ZAUN- UND TORANLAGEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALU WILLERING ZAUN- UND TORANLAGEN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Neuenhaus, Duitsland.

 5. MENOUNOS D. LTD

  Griekenland

  De firma "Dimitris Menounos Ltd" werd in 1970 opgericht voor het ontwerp, de vervaardiging, installatie en distributie van metalen veiligheidstralies, rolluiken, garagedeuren, motoren voor schuifdeuren voor industrieel en particulier gebruik in Griekenland en in het buitenland. Onze producten worden ontworpen met bijzondere aandacht voor veiligheid en duurzaamheid voor dagelijks gebruik. Als u al een product van een andere firma hebt laten installeren, kunnen wij onze diensten bieden voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Wij zoeken groothandelaars en importeurs voor onze producten.

 1. MULTI-DEUR SERVICE

  Nederland

  Als producent en leverancier van industriële en garagedeuren heeft u in Multi-Deur Service uw deuren leverancier gevonden. In ons uitgebreide leveringsprogramma vindt u ongetwijfeld de passende oplossing. Naast de Nederlandse markt bedienen wij ook diverse buitenlandse markten. Als producent zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.De ontwikkelingen worden continue toegepast in onze deuren. Dit brengt onze producten op een steeds hoger niveau, waarbij de geldende wet- en regelgeving in Europa in acht wordt gehouden.

 2. NESTOR COMPANY

  België

  NESTOR COMPANY biedt een volledig gamma producten voor toegangscontrole (naderingsdetectie en biometrie) en voor de automatisering van hekken, poorten, deuren en slagbomen. C.C.T.V. , perimeterbeveiliging en systemen voor parkingbeheer maken eveneens deel uit van het standaard assortiment en dit zowel voor residentieel als voor industrieel gebruik. NESTOR COMPANY is onophoudelijk wereldwijd op zoek naar de nieuwste hightech oplossingen. Dit laat de installateurs toe om aan hun klanten de meest recente technologische ontwikkelingen aan te bieden. Doelstelling De filosofie van NESTOR COMPANY is de eindgebruiker tevreden te stellen, zowel voor wat betreft de prijs als de kwaliteit. Kwaliteit komt op de eerste plaats en daar NESTOR COMPANY een no-nonsense politiek voert en een optimale kostenbeheersing hanteert is het perfect mogelijk aan zeer competitieve prijzen te leveren. De installateur dient niet enkel te beschikken over de nodige technische vaardigheden, maar dient hij ook aan zijn klanten een optimale oplossing voor te stellen. Het gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal en een vakkundige plaatsing maken publiciteit quasi overbodig.

 1. ROGER BELGIUM

  België

  ROGER BELGIUM - SPECIALIST IN AUTOMATISCHE POORTSYSTEMEN Schuifpoorten, draaipoorten, garagepoorten, ... ONZE KWALITEITSMOTOREN EN SUPPORT ZOEKEN TEVREDEN KLANTEN ! ! Bij Roger Belgium vindt u als installateur en dealer krachtige motoren en beveiliging voor poort-en hekautomatisaties. Dankzij onze technische support kunnen we u altijd de meest geschikte motor aanraden voor elke residentiële of industriële toepassing van uw klant. Roger Belgium streeft naar een unieke relatie met zijn installateurs en dealers. Wij streven naar een fijne samenwerking waarbij we u de nodige support aanbieden dankzij onze technische kennis over onze producten. We denken in elke fase met u mee. Daarom zorgen we voor een handig stappenplan om de motor perfect te installeren. Nog vragen? Bel ons supportteam en zij helpen u verder. Roger Belgium garandeert zo dat elke installatie verloopt volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo worden uw klanten ook tevreden klanten ! Door onze grote voorraad kunnen we u een snelle en correcte levering garanderen. Doet u vandaag nog een bestelling, dan kan u de volgende dag al aan de slag.

 2. ENTREMATIC NORMSTAHL

  België

  Entrematic is een nieuwe, innovatieve onderneming voor automatische toegangssystemen, met veel vertrouwde gezichten. Normstahl, Dynaco, EM en Ditec zijn samen een team van specialisten die u de hoogste kwaliteit, snelle leveringen en een uitzonderlijke klantenservice garanderen, waar en wanneer u deze ook nodig hebt. Normstahl is hierbij een gerenommeerd merk voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige geautomatiseerde toegangsproducten voor particuliere en industriële toepassingen. Met een compleet productassortiment van garagedeuren, automatiseringsoplossingen en een uitgebreide service, bereiken we klanten via onze sterke focus op design, veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. Wij bieden onze klanten een uitgebreid, compleet gamma van: Normstahl garagedeuren: sectionaaldeuren, kanteldeuren en zijdelingse sectionaaldeuren Normstahl automatisering van garagedeuren Normstahl toegangsdeuren

 3. WEBERBLOK

  België

  Wie inbraak- en brandveilig wil wonen, is bij WEBERBLOK® aan het juiste adres. Als dynamisch familiebedrijf opgericht in 1977 steunen we ondertussen al op een jarenlange ervaring in de wereld van huisbeveiliging. In ons ruime aanbod veroveren de ijzersterke veiligheidsdeuren dan ook onmiddellijk uw hart, bezorgen onze unieke garagepoorten een zeer persoonlijke toets aan uw huis en zijn onze algemene beveiligingsproducten een uitstekende aanvulling op de bescherming van uw woning. Bij WEBERBLOK® mag u steeds rekenen op topproducten!

 4. IDEM POORTEN

  België

  Sedert meer dan 25 jaar is IDEM-Poorten dé specialist voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van sectionaalpoorten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze op maat gemaakte poorten. Deze bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Zowel traditionele als eigentijdse en zelfs futuristische projecten komen hiervoor in aanmerking. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat over hout tot poorten die verwerkt worden in de gevelbekleding.

 5. HANDYMEN-POOLS

  Nederland

  Ik wil graag aan u te presenteren het aanbod van ons bedrijf.Bedrijf Handymen-pools bestaan op de Nederlandse markt sinds 2008, zodat wij kunnen bieden kwaliteit en professionaliteit als gevolg van onze ervaring.We installeren en verkoop van PVC ramen en aluminium deuren externe en interne, externe en interne luiken, garagepoorten en vensterbanken en muskietennetten.Onze ramen bieden op moderne profielen VEKA, ALUPLAST, DECEUNINCK, REHAU, Salamander, BRÜHMAN, gedifferentieerde prestaties.Alle producten voldoen aan de eisen van de klant voor hoge kwaliteit thermische bescherming voor geluid en veiligheid.In ons aanbod vindt u een breed scala van modellen, kleuren en afmetingen.We willen wonen, huizen of openbare gebouwen uitgerust gekocht bij ons Joiner kreeg een nieuw uiterlijk, frisse geest en veranderde het interieur volgens uw voorkeuren.Wij zijn een bedrijf voor wie klanttevredenheid is de doorslaggevende factor.Onze klanten waarderen zowel de hoge kwaliteit van onze producten

 6. VACO

  België

  Vaco is de specialist is inzake garagepoorten en hekwerk. Naast het residentieel gamma richt Vaco bvba zich ook op de industriesector voor zelfstandigen en bedrijven. Een totaalconcept kan hierdoor voor elke type klant worden voorzien. Vaco realiseert garagepoorten, schuif- en draaipoorten, toegangsbeheer, maatwerk, industriepoorten, en biedt ook onderhoudsproducten voor garagedeuren.

 7. HORMANN

  België

  Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

 8. RB SYSTEMS

  België

  RB systems is als geregistreerd aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van op maat gemaakte sectionale poorten en zonweringen. Ook verzorgen ze de automatisatie van uw bestaande poort of toegangshek en alle nodige accessoires zoals videofonie, toegangscontrole enz…Herstellingen en onderhoudswerkzaamheden behoren ook tot hun activiteiten.

 1. HAROL

  België

  Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten. Niet voor niets evolueerde het familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van Europa.

 2. SICILIA HERMANOS

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in automatische deuren, garagedeuren, oproldeuren, hekken voor toegangscontrole, automatische deuren e.d. Bezoek onze online winkel.

 3. JM EXIM EXTERIEUR

  Polen

  Wij fabriceren, verkopen en installeren pvc-kozijnen en deuren. Wij hebben een modern machinepark, waardoor wij orders in zeer korte tijden kunnen leveren – binnen maximaal 4 weken. Onze producten zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Wij leveren ook metalen hekken en garagedeuren. Al onze producten zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voldoen aan de strengste warmte- en geluidsisolatienormen.

 4. ADK

  België

  Groot-en kleinhandel van garagepoorten en deuren voor de woning-en industriebouw.

 5. L-DOOR

  België

  L-door is een 100 % Belgische producent en plaatser van sectionale garagepoorten.L-door fabriceert en plaats garagepoorten zowel voor uw particuliere woning als voor bedrijfsgebouwen.

 6. WUXI FORCE TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf WUXI FORCE TECHNOLOGY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatismen voor garages. Het is gevestigd in Wuxi, China.

 7. PERSIANAS PERSAX

  Spanje

  Het bedrijf PERSIANAS PERSAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vouwluiken. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrisch oprolbare rolluik, buitenblind van pvc, luiken op maat, en garagedeuren. Het is gevestigd in Villena (alicante), Spanje.

 8. LIFTMASTER - CHAMBERLAIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIFTMASTER - CHAMBERLAIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 9. GERHARDT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GERHARDT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 10. MOE TOR- UND ZAUNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOE TOR- UND ZAUNSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garagedeuren. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis