• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gehard glas

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Gehard glas

Fabrikant/producent
 1. IRLBACHER BLICKPUNKT GLAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH is al meer dan 80 jaar een innovatief bedrijf op het gebied van glasverwerking. De vervaardigde producten worden gebruikt in de machinebouw, de bouw- en sanitaire techniek, de houtkachelindustrie, de huishoudelijke apparaten- en verlichtingsindustrie, evenals in de technische industrie. We zien onszelf niet alleen als een leverancier van brillen, maar ook als een probleemoplosser voor veeleisende taken. We ontwikkelen nieuwe systeemoplossingen voor en samen met onze klanten. Wij produceren speciale brillen volgens individuele ontwerpvereisten en de hoogste veiligheidsnormen. Dankzij onze tientallen jaren knowhow kent glasbewerking slechts enkele beperkingen.

 2. STEINERT INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Steinert Industries GmbH: Pioniers in glas- en baksteenproductie met Europese kwaliteit. Steinert Industries GmbH kan terugkijken op een trotse en lange geschiedenis van succes in de productie van bouwproducten. Onze expertise strekt zich voornamelijk uit tot de productie van glaswerk en bakstenen: • Belangrijkste producten: Floatglas, spiegelglas, gelaagd veiligheidsglas, isolatieglas en gehard veiligheidsglas. Met productiefaciliteiten in Centraal-Aziatische landen zoals Kirgizië en Oezbekistan hebben we ons sinds 1990 gevestigd als een van de grootste investeerders in deze regio. Belangrijke cijfers: • Meer dan 3.500 toegewijde werknemers wereldwijd. •Dagelijkse productie van tot 600 ton floatglas. Kwaliteit is onze topprioriteit. Onze productiefaciliteiten zijn uitgerust met ultramoderne machines en apparatuur van topfabrikanten. Al onze producten, van glas tot baksteen, voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen en zijn dienovereenkomstig gecertificeerd in de EU. Naast onze kernactiviteiten zijn we ook betrokken bij tal van andere projecten die onze toewijding aan innovatie en kwaliteit aantonen.

 3. SALT CAM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Salt Cam is bijna een eeuw geleden opgericht. Het Turkse toonaangevende bedrijf met een lange staat van dienst is gespecialiseerd in de levering van architecturaal glas, glasbewerking en productie van aluminium afstandhouders voor dubbele beglazing in Mersin. We hebben een ijzersterke reputatie en zijn trots op het uitgebreide dienstenpakket dat we onze gewaardeerde klanten kunnen bieden. Onze ultramoderne faciliteit heeft een grote binnenopslagruimte van in totaal 50.000 m2 op de Mersin Tarsus Organized Industrial Site en nog eens 3000 m2 in het centrum van Mersin. Sinds 1965 zijn we dealer van Şişecam. Ons uiteenlopende productaanbod omvat hoogwaardige producten zoals: • Aluminium afstandhouders • Floatglas • Veiligheids- en gehard glas • Zonneglas met AR-coating • Serreglas • Glazen balustrade • Glazen relingen • Balkonglas • Verandaglas • Padelglas • Gecoat en gelakt glas • Decoratieglas • Spiegels • Rand- en oppervlaktebewerking • Automatische schuifdeuren • Isolatieglasmaterialen • Glazen deuren en accessoires • Glazen balkonsystemen Salt Cam stelt alles in het werk om aan de uiteenlopende behoeften van de glasbranche te voldoen. Wij ondersteunen onze klanten met zowel hoogwaardige producten als theoretische kennis, zodat ze gefundeerde beslissingen kunnen nemen voor hun eindklanten. Dankzij onze honderdjarige ervaring hebben we een vooraanstaande positie in de Turkse glasindustrie verworven en staan we garant voor uitmuntendheid en uitstekende ervaringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. INGLAS VETRI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGLAS VETRI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, Glas - wanden en deuren, hol glas, glasblazerij, Glas, douchecabine, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, en bewerking van glas. Het is gevestigd in Santa Maria a Monte, Italië.

 5. VIDRIOS ANJUMARPA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIDRIOS ANJUMARPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, Vensterglas en spiegelglas, Meubelglas, Veiligheidsvlakglas, GLAS, Glas, gehard, Vensterglas en spiegelglas, Meubelglas, en Veiligheidsvlakglas. Het is gevestigd in Mancha Real-Jaén, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SHANDONG BAOLUDA GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Shandong Baoluda Glass Technology CO., LTD. is gevestigd in Ziby City van de provincie Shandong in Gaoqing, is een diepgaande verwerking van glas, export en handel in glas, voor de export georiënteerde hightech bedrijf. Zijn belangrijkste producten omvatten enkel zilver glas met energie label, dubbel glas met energie label, driedubbel glas met energie label, geïsoleerd glas, hardglas, gekleurd glas, gebogen glas en andere diep geharde soorten glas.

 2. STRONGLASAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf is werkzaam in de productie van plat gehard glas, plat glassnijden, snijden, harden & bijslijpen. We bewerken alle soorten plat glas: transparant, mat, getint, gecoat glas, glas met patroon & andere soorten glas. De hoofdgebruikers van de producten zijn fabrikanten van glazen gevels & wanden, fabrikanten van isolatieglas, fabrikanten van metalen & glazen constructies, balkons, conservatoria alsook meubelfabrikanten, fabrikanten van huishoudelijke apparatuur & douchecabines.

 3. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Floatglas, gebogen glas, gekleurd glas, geverfd glas, zeefdruk, gelamineerd glas, gelaagd glas, gehard glas, geïsoleerd glas, kogelvrij glas, glas op maat, glasproductie, zeefdruk op glas, decoratief glas.

 4. GLASS DECORATOR

  Polen

  Het bedrijf GLASS DECORATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehard glas. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. SCHÄFER GLAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÄFER GLAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 1. IBRAHIM ORTAKCI GLASS AND MIRROR PROCESSING COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf IBRAHIM ORTAKCI GLASS AND MIRROR PROCESSING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren geharde kristallen, en toilettafel. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. GRUPCAM GLASS PROCESSOR CO.

  Turkije

  Het bedrijf GRUPCAM GLASS PROCESSOR CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, dubbele beglazing, en Glas. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. ISIK CAM

  Turkije

  Het bedrijf ISIK CAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietplaatglas, en Gelaagd gebogen glas. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CAMGLASS

  Turkije

  Het bedrijf CAMGLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vensterglas en spiegelglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, Glas, gehard, gebogen en plat gelaagd glas, bol glas, en lijfwachten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. INSULATOR COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf INSULATOR COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 4. CAM PLAZA CAM A.S.

  Turkije

  Het bedrijf CAM PLAZA CAM A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten van gehard glas voor de bouwindustrie, en dubbele beglazing. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. WILL GLASS AUTO GLASS

  Turkije

  Het bedrijf WILL GLASS AUTO GLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. SINOPTIX

  China

  Het bedrijf SINOPTIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren Optische componenten. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 7. COPPAR SRL

  Italië

  Het bedrijf COPPAR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren bol glas. Het is gevestigd in Montecchio Di Vallefoglia, Italië.

 8. CMS GLASS MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf CMS GLASS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dubbele beglazing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, glas snijden, en Glas, gehard. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. INKAYA GLASS

  Turkije

  Het bedrijf INKAYA GLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spiegels, decoratief. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensterglas en spiegelglas, Vensterglas en spiegelglas, spiegels van kristal, en gehard glas. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. NEGRINI SRL

  Italië

  Het bedrijf NEGRINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren zelfklevers. Het is gevestigd in Arese, Italië.

 3. INDUVER VERRE POUR AUTOMOBILE ET BATIMENT

  Marokko

  Het bedrijf INDUVER VERRE POUR AUTOMOBILE ET BATIMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas - industrieel, Gelaagd glas, Glas, gehard, voorruit, Glas - industrieel, Gelaagd glas, en Glas, gehard. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 4. DUBIEL GLASS S.C.

  Polen

  Het bedrijf DUBIEL GLASS S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Glas - wanden en deuren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, Automatische glazen deuren, klapdeur, en Glas, gehard. Het is gevestigd in Raba Wyżna, Polen.

 5. GLASS TECHNIKA SP. Z O.O. - HARTOWNIA SZKŁA

  Polen

  Het bedrijf GLASS TECHNIKA SP. Z O.O. - HARTOWNIA SZKŁA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. HYSEN GLASS CO LTD

  China

  Het bedrijf HYSEN GLASS CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Tangxia/dongguan, China.

 7. CRISTALGLASS DI PASINI DINO LUCIO & C. - S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CRISTALGLASS DI PASINI DINO LUCIO & C. - S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas - geblazen, gehard glas, spiegels met band, Glas - geblazen, en ruiten. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 8. CLASSIC GLASS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLASSIC GLASS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dubbele beglazing. Het is tevens aanwezig in de sectoren badkamerspiegel, en gehard glas. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 9. ASTRO TEMPERLI CAM

  Turkije

  Het bedrijf ASTRO TEMPERLI CAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidsvlakglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehard glas, bol glas, en Gebogen gehard glas. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 10. GLASS EXPERT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GLASS EXPERT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is gevestigd in Ilfov, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis