• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inkt

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Inkt

Fabrikant/producent
 1. ARCOTEST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf arcotest GmbH is een fabrikant van testinkten. Met testinkten kan de oppervlakte-energie (OFE) / oppervlaktespanning (OFS) van vaste lichamen van kunststof - metaal-aardewerk-keramiek worden bepaald.Dit zou ook de hechting moeten zijn van de oppervlakken voor het afdrukken - lijmen - schilderen bepaald door het bevochtigingsbeeld.Deskundig advies, gegarandeerde waarde, betrouwbare en snelle levering, samenwerking met onze klanten in binnen- en buitenland is al 40 jaar onze topprioriteit.Voor kwaliteitsbewaking worden de inkten getest met behulp van een meetapparaat van contacthoeken van het nieuwste type, waarbij rekening wordt gehouden met temperatuur en dichtheid.Veiligheidsinformatiebladen bevatten informatie over hantering, opslag en transportvoorschriften.

 2. SICO SCREEN INKS

  België

  Verified by europages badge

  SICO SCREEN INKS is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn fabrikant van zeefdrukinkten met afdelingen in Polen en Vietnam. Onze troeven zijn voortdurende innovatie, eigen kleurenmengsysteem, snelle levering, technische ondersteuning en wereldwijde export. Samenwerking met Mekascreen voor de Belgische markt.

 3. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAPERERA DE GIRONA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukwerk - flexografie, Inkten, fabriek van papieren zakken, tassen voor verpakking, productie van papieren zakken, Drukwerk - flexografie, transformatie van papier, Inkten, en waterinkt. Het is gevestigd in Sarrià De Ter-Girona, Spanje.

 4. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

 5. ARETS GRAPHICS

  België

  Arets Graphics realiseert de productie van verf, vernis en drukinkt. ARETS GRAPHICS is een van de belangrijkste spelers op de UV-markt en investeert continu in nieuwe technologieën. ARETS GRAFISCHE was de eerste die UV-inkten te voeren voor coldset drukwerk in Europa, en in zijn moderne UV-fabriek, het produceert een consistente kwaliteit en biedt klanten een uitstekende service. De toekomst van de boekdrukkunst is UV, en de invoering van de UV-technologie in de coldset drukkerij wereld in staat zal stellen het drukken van kranten huizen te printen op gecoat steunen en verbetering van het kwaliteitsniveau.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HST BENELUX

  België

  OPLOSSINGEN: - Drukwerkinkten, overdrukcoatings en drukwerkhulpmiddelen: Deskundig advies van en inktformulering door onze application engineers zorgen ervoor dat u precies de tinten en nuances krijgt die u wilt. - GMP: Niet alleen moeten de drukinkten en overdrukcoatings die gebruikt worden voldoen aan de vereisten van GMP (good manufacturing practice), maar alle materialen die we gebruiken en stappen die we nemen in de procesketen, moeten ook in overeenstemming zijn met GMP, gecoördineerd zijn met elkaar, op elkaar zijn afgestemd en genetwerkt. - Verpakkingsmateriaal: We helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw specifieke toepassing. - INK ACADEMY: "Share knowledge – gain competence" – dit is het motto van onze INK ACADEMY. - Mengstations: Wanneer u uw eigen mengsysteem voor inkt plaatst in uw drukkerij, heeft u een behoorlijk streepje voor op de concurrentie.

 2. SUMITOMO CHEMICAL EUROPE

  België

  Sumitomo Chemical is één van de wereldwijde marktleiders in de productie en de verkoop van een breed gamma basischemicaliën, petrochemicaliën, plastics, fijne chemicaliën, Health & Crop Sciences en textielkleurstoffen. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen. Sumitomo Chemical Europe is onder meer verantwoordelijk voor de commercialisatie van een gamma chemicaliën voor de Europese markt.

 3. DYNACHROM GMBH

  Oostenrijk

  • Zeefdruk en Flexo UV en op oplosmiddelgebaseerde inkten voor speciale toepassingen.• Op water gebaseerde en plastisol inkten voor de textielbedrukking• Inkten voor transfertoepassingen• Inkjet-pigmentinkten voor de digitale druk • Drukprimers voor inkjet-inkten en primers of Beschermlakken voor Indigo, Xeikon en Efy • Custom made producten voor de industriële druk • Onderzoek en ontwikkeling voor specifieke klantaanvragen • Prepress-software en separatiesoftware voor de zeefdruk

 4. MANIPULADOS CAÑADA

  Spanje

  Winkel met papier en producten voor grafische kunsten en fotokopieermachines. Dozen en lijm voor boekbinders. DAGELIJKSE LEVERING.

 5. INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is gevestigd in Sant Fruitós De Bages, Spanje.

 1. DIGISELLOS

  Spanje

  Het bedrijf DIGISELLOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - laser. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inkten, stempels van rubber, tellers en datumaanduiding, en Inkten. Het is gevestigd in Don Benito, Spanje.

 2. ENCRES DUBUIT

  Frankrijk

  Het bedrijf ENCRES DUBUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is gevestigd in Mitry Mory, Frankrijk.

 1. BRANCHER

  Frankrijk

  Het bedrijf BRANCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkt, en drukkerijen. Het is gevestigd in Tremblay-Les-Villages, Frankrijk.

 2. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Flexo- directdruk, etiketbedrukkingssystemen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en walslijnen. Het is gevestigd in Renchen, Duitsland.

 3. PRÖLL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRÖLL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tampondruk, Inkten, Tampondruk, zeefdrukinkt, en Inkten. Het is gevestigd in Weißenburg, Duitsland.

 4. CJSC RESPECTA

  Wit Rusland

  Het bedrijf CJSC RESPECTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren - productie. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 5. FARBWERKE HERKULA

  België

  Het bedrijf FARBWERKE HERKULA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Verf en lak, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Lakken voor plastic en rubber. Het is gevestigd in Saint Vith, België.

 6. ARTTEC OBERFLÄCHENTECHNIK INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTTEC OBERFLÄCHENTECHNIK INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Bamberg, Duitsland.

 7. COVERPLAST AG

  Zwitserland

  Het bedrijf COVERPLAST AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Inkten, Chemische industrie - machines en materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

 8. RALA E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf RALA E. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, Inkten, Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 1. SOPERO LACKTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SOPERO LACKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Marchtrenk, Oostenrijk.

 2. WTA CARSTEN WESER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WTA CARSTEN WESER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - computers - middelgrote en grote systemen, Informatica - software, Informatica - computerrandapparatuur, Informatica - computerbenodigdheden, Informatica - computers - middelgrote en grote systemen, Informatica - software, Informatica - computerrandapparatuur, en Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Suhl, Duitsland.

 3. UFA COLOR COATINGS PRODUCTION GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf UFA COLOR COATINGS PRODUCTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in St. Andrä, Oostenrijk.

 4. EPPLE, DRUCKFARBENFABRIK GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf EPPLE, DRUCKFARBENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Hettlingen, Zwitserland.

 5. TOSH

  Frankrijk

  Het bedrijf TOSH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stempelmachines en -apparatuur voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tampondruk, negatieven, inkten, en stempels. Het is gevestigd in Beynost, Frankrijk.

 6. SCHÖNI IMAGING

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHÖNI IMAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Foto- en filmmaterialen, Foto- en filmlaboratoria - materialen, Kantoormachines en accessoires, Kantoorartikelen - papierwaren, Foto- en filmmaterialen, Foto- en filmlaboratoria - materialen, Kantoormachines en accessoires, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Jegenstorf, Zwitserland.

 7. WOLA CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOLA CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verf en lak, Inkten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Wolfen, Duitsland.

 8. BÖHME AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BÖHME AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Inkten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Liebefeld, Zwitserland.

 9. ELASTIC LACK- UND FARBENFABRIK MEYER ZU NATRUP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELASTIC LACK- UND FARBENFABRIK MEYER ZU NATRUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Kunststofindustrie - grondstoffen, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 10. AKZO NOBEL PACKAGING COATINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AKZO NOBEL PACKAGING COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Drukinkten. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis