• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloten

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Sloten

Fabrikant/producent
 1. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Rusland

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 werknemers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

  Website Open In New icon
 2. SINA SERRATURE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  SINA SERRATURE SRL werd opgericht in 1973 en produceert veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm, met CE-markering volgens de norm EN 12209, antipaniek-/noodsloten, veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm met alle componenten van roestvrij staal. Geoctrooieerde patenten voor wielbasissen 70 - 72 - 90 mm, cilindersloten voor wielbasissen 70 - 85 - 90 mm, cilinders voor sloten. Het bedrijf heeft zich voor de eigen productie gericht op zowel de buitenlandse als de Italiaanse markt en past de specifieke producten daarbij steeds aan volgens de wensen van de markt in kwestie. Dankzij de continue technologische vernieuwingen kunnen ze met de nodige zorg aan de eisen van alle klanten voldoen, waarmee ze een eerlijke relatie hebben opgebouwd alsook wederzijds vertrouwen. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. SINA SERRATURE streeft een dienstverlening na die zich sterk focust op de eigen klanten door de procedures te verbeteren en in ontwikkeling te investeren: daarbij willen ze vooral een beleid voeren dat hen toelaat eventuele klachten van klanten constant te beoordelen met als doel de klantentevredenheid te verhogen.

  Website Open In New icon
 3. AGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

  Website Open In New icon
 4. B&B LOCKS 1

  België

  Verified by europages badge

  In de jaren '80 optimaliseerde ons bedrijf de technologie van het elektronisch slot voor veiligheidsdeuren. Wij hebben resoluut gekozen voor de nichemarkt van de elektronische veiligheidssloten en zijn actief onder de merknaam Technilock. Dankzij onze specialisatie ontwikkelden wij snel hoogwaardige vergrendelingsoplossingen. In 2000 werd de merknaam Technilock verkocht, en gingen we over op een nieuwe naam: B&B Locks. Dankzij onze ruime ervaring biedt B&B Locks u een grondige knowhow op het gebied van moderne kwaliteits veiligheidssloten.

  Website Open In New icon
 5. KPVA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

 2. PROMIX ENGINEERING AND PRODUCTION CENTER

  Rusland

  PROMIX is een Russische ontwerper en fabrikant van elektrisch gestuurde slotmechanismes en elektronische apparatuur voor diverse doelen. De firma werd opgericht in 2004 en is nu één van de grootste ontwerp- en productiecentra in Rusland. Onze hoofdactiviteit is het ontwerp, de productie en de groothandel in elektromechanische sloten en toegangscontrolemiddelen. PROMIX ontwerpt en vervaardigt elektrosloten en -grendels van diverse soorten voor diverse doelen met laag stroomverbruik, alsmede elektronische uitrustingen en componenten voor toegangscontrole. Onze sloten zijn goed bekend en vertrouwd in Rusland en worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Ze zijn technologisch, van hoge kwaliteit en betrouwbaar, gemakkelijk te installeren en te bedienen. Wij produceren ook diverse soorten controlesystemen, bankkaartlezers, controle-eenheden en afstandsbedieningen. Tegenwoordig zijn we vrijwel de enige onderneming die een elektromechanisch slot kan ontwerpen en vervaardigen volgens de technische specificaties van de klant.

 3. LOCKSERVICE

  België

  ERKEND & GEDIPLOMEERD SLOTENMAKER - ErkenningsNr 02-20-00 U kan terecht bij LOCKSERVICE voor het openen, herstellen en vervangen van alle sloten van alle deuren en ramen - plaatsen van cilinders en veiligheidscilinders : Dom, Gege, Iseo, EVVA, ABUS, ... - het bijmaken van veiligheidssleutels met certificaat (alle merken) - bijmaken van alle sleutels - SILCA kwaliteitssleutels - sluitplannen met badges - cijfercodes, enz. - raam- en deurbeveiliging - plaatsen van gepantserde deuren - plaatsen van deurpompen - leveren en plaatsen van elektronische codetoegangssystemen - herstellingen van schade na inbraak aan uw slot - Preventie-advies Als extra diensten kan u ook bij ons terecht voor : - gepantserde en brandwerende deuren - alle sleutel toebehoren, slotkasten, enz... - assortiment attributen : meubelslotjes, geldkistjes, kluizen, brandkasten, - safes (Burg Wachter, De Raat)

 4. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 5. SECURE LOCKS BV

  België

  Secure Locks is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers. Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

 1. SLOTENFABRIEK DYLA

  België

  Bij Dyla ontwerpen en vervaardigen onze technici zelf de onderdelen die bestemd zijn voor de aanmaak van de productiematrijzen. Het volledige productieproces wordt half automatisch begeleid. Samen met de keuze van uitstekende basismaterialen, zorgt dit voor een zeer hoge kwaliteitsnorm. Ook de verscheidenheid en de aanpasbaarheid van ons gamma zijn wij een graag geziene leverancier van de verschillende doelgroepen in onze sector. Sinds begin jaren 90' is ons gamma aangepast volgens standaardisatienormen, wat het makkelijk maak om dezelfde onderdelen in verschillende soorten van sloten in to bouwen. Daarnaast is Dyla nog bekend om zijn kleine en grote maten in bepaalde modellen, en de herstelling, renovatie en transformatie van oude sloten. Reeds meer dan 70 jaar lang is Dyla nv gekend om zijn goede prijs/kwaliteiten en een gezonde verstandhouding tegenover zijn cliënteel.

 2. KEYA

  Spanje

  KEYA werd opgericht in 1965 als sleutelfabrikant. De productie was voorheen gericht op grendelsloten voor meubelfabrikanten. Na deze eerste periode en als gevolg van de opkomende vereisten van de markt, hebben wij besloten een nieuwe productlijn te starten: het vermaarde muntslot KEYA.

 3. EZCURRA ESKO SA

  Spanje

  Fabrikanten van hoogbeveiligingssloten. Onze producten: veiligheidssloten, veiligheidssloten en grendels, speciale sloten voor gepantserde deuren, veiligheidssloten met goot, veiligheidssleutels met cilinders, anti-breekijzer veiligheidssloten.

 4. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italië

  Fabriek die gespecialiseerd is in universele sloten, van het type Amerikaans, met schakelaar aan/uit op laagspanning, handgrepen en knoppen met ingebouwde sleutel voor metaalconstructies, schakelkasten, loketten, meubels en distributie-automaten. Grendelsloten, schuifsloten, met 3 punten en slagwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse sloten, sleutelhandgrepen, sleutelknoppen, grendelsloten; insteeksloten.

 5. NEW AREL

  Italië

  Sloten voor schakelborden. Veiligheidssystemen met mechanische onderlinge vergrendeling. Productie en verkoop van sloten en handgrepen voor schakelkasten voor LS en MS; sloten voor mechanische onderlinge vergrendelingen op elektrische cabines, voor chemische en petrochemische installaties. Arel is werkzaam op internationaal niveau in de productiesector.

 6. LOCINOX

  België

  Locinox is reeds 25 jaar lang internationaal trendsettend in de poort- en hekwerkwereld. Onze producten zijn specifiek ontwikkeld voor uw sector waar innovatie, duurzaamheid en installatiegemak het verschil maken: Sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels & grondstop, poortvangers, tourniquets...

 7. BERVAN

  België

  Bervan is gespecialiseerd in sleutels, sloten, mechanische beveiliging, elektronische toegangscontrole en automatisatie.

 8. EUROTERRA EXTERIORES

  Spanje

 9. DIFENSOR FONTANA

  Italië

 10. DAN-LOCK

  Denemarken

 1. MIRALLES - SERRALLERA BARCELONESA, S.L.

  Spanje

 2. SEKASKI

  Turkije

 3. WWW.PVCAKSESUAR.COM

  Turkije

 4. WENZHOU BAOFENG LOCK CO.,LTD.

  China

 5. FABRICACIÓN CERRADURAS ORENGO

  Spanje

 6. WAGNER SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. J.M.P SARL VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

 8. YAPARLAR INSAAT VE TARIM ALETLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 9. ETABLISSEMENT DUCOM FRERES SARL

  Frankrijk

 10. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MIRPOL

  Polen