• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportsystemen

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Transportsystemen

Fabrikant/producent
 1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KNOLL Maschinenbau is de toonaangevende leverancier van transport-, filtersystemen en pompen voor spanen en koelsmeermiddelen in de metaalbewerking. Met een uitgebreid productprogramma worden complete installaties en systeemoplossingen met centrale en decentrale functies gerealiseerd. Er is een productassortiment gegroeid dat werktuigmachines krachtiger en productieprocessen schoner en efficiënter maakt. Alle industrieën waarin werktuigmachines draaien, frezen, boren of slijpen, gebruiken KNOLL-producten. Voorbeelden zijn werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voertuigbouw en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Of het nu auto's, scheermessen, autovelgen, messen of mobiele telefoons zijn - de lijst met eindproducten die KNOLL aan de fabricage bijdraagt, is divers. Flexibele montage- en transportsystemen lossen veeleisende logistieke taken op en vullen het productportfolio aan. KNOLL is wereldwijd te vinden - met eigen dochterondernemingen in de VS, China, Polen en Italië en verkooppartners over de hele wereld.

  Website Open In New icon
 2. MÜLLER TB TECHNOLOGIES AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Müller TB Technologies AG is al meer dan 50 jaar actief in de productie van machines voor de raamindustrie en is sindsdien marktleider in deze sector. We kunnen bijna alle bekende aluminiumperswinkels en systeemfabrikanten bij onze klanten tellen. Bij elke afzonderlijke bestelling proberen we nieuwe tekens te plaatsen met nieuwe innovaties om de klant verdere voordelen in zijn productie te bieden.

  Website Open In New icon
 3. EZSO, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming richt zich op de levering van uitrusting voor het buigen boorspiralen. Met onze uitrusting kan men schroeven van elke staalsoort buigen, elke dikte van het werkstuk, de hoogte van de rand en elke stap van het draaien zonder dat de matrix van de machine gewijzigd moet worden. De machine bezit een CNC-besturing, dus als men een schroef met afwijkende geometrie wil maken, hoeft men alleen de parameters van de machine te wijzigen. Dit is erg praktisch en versnelt aanzienlijk te productie. Wij produceren elk schroefproduct aan de hand van uw eisen. We beschikken over een ontwikkelingsafdeling, moderne apparatuur en vele jaren ervaring in de productie van boren. Anders dan andere fabrikanten kennen wij geen beperkingen ten aanzien van geometrie. Onze producten voldoen aan al uw wensen, hebben een hoge kwaliteit en zijn dankzij lage laboratoriumkosten en productie in Rusland goedkoper dan vergelijkbare producten.

  Website Open In New icon
 4. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

  Website Open In New icon
 5. FRITZ LANGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fritz Lange GmbH, een familiebedrijf met traditie, is al meer dan 60 jaar op de markt en wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, ervaring en competentie op het gebied van verkeerskunde, voertuigregistratietechnologie, reclametechnologie en staalconstructie. De portfolio van Fritz Lange GmbH is onlangs aangevuld met de innovatieve en gepatenteerde ASTIFOL®-producten. ASTIFOL® verbetert uw verkeersborden en beschermt ze tegen sticker-vandalisme zonder de retroflectie te beïnvloeden. De levensduur van de verkeersborden wordt verlengd, waardoor u tijd, materiaal en kosten bespaart. Deze en alle andere innovaties van Fritz Lange worden mogelijk door een schat aan ervaring en capaciteiten, en zo zetten we de toon voor de toekomst. Uw vereisten inspireren ons keer op keer tot nieuwe, verbeterde oplossingen. Stilstand betekent regressie - we zijn voor u in beweging. Daag ons uit - we tonen u graag onze efficiëntie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MÜLLER MARTINI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Als pionier in de grafische industrie staat Muller Martini wereldwijd bekend om afwerkingssystemen van eersteklas kwaliteit. Wij zijn een internationaal actief, onafhankelijk familiebedrijf dat markttrends al in een vroeg stadium onderkent - en dat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1946. Sterk geautomatiseerde machines zijn vandaag de dag state-of-the-art bij Muller Martini.In het kader van de ontwikkelingsstrategie Finishing 4.0 bieden wij innovatieve oplossingen voor de afwerking van digitaal en offset drukwerk.Meer dan 1400 mensen uit de Muller Martini wereld staan elke dag voor u klaar.Wij zijn op alle belangrijke markten aanwezig met onze eigen verkoop- en servicebedrijven.Onze technisch ervaren verkoop- en servicemedewerkers zijn competente contactpersonen.Muller Martini staat voor: Onafhankelijkheid als familiebedrijf, knowhow van de grafische waardeketen, Zwitserse innovaties en technische vaardigheden, hoge oplossings- en systeemcompetentie.

  Website Open In New icon
 2. TRAPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH, gevestigd in Gescher-Hochmoor in Westfalen, is een partner voor industriële automatisering.De kerncompetenties omvatten conceptie en engineering over de hele wereld, productie en inbedrijfstelling, evenals service na verkoop voor machines en installaties in productie en intralogistiek. In verschillende branches worden TRAPO-oplossingen gebruikt bij het picken, verpakken, (de-) palletiseren, verpakken, opslaan en in sorteer- en distributietechnologie. De doelstelling: Om te voldoen aan de wereldwijd toenemende vraag naar automatisering van alle productieprocessen. De claim: Oplossingen aandragen om de diverse productieprocessen te automatiseren voordat de noodzaak zich voordoet. Klanten over de hele wereld profiteren van de ervaring en knowhow van meer dan 60 jaar. Met de modernste technologie zet TRAPO GmbH wereldwijd nieuwe maatstaven voor soepele overgangen in de productie en de intralogistiek. Onderzoek en ontwikkeling hebben altijd een centrale rol gespeeld in ons intern technisch centrum. TRAPO GmbH ontwikkelt samen met zijn klanten optimale oplossingen en test alle functies onder reële omstandigheden in het technisch centrum van TRAPO.

  Website Open In New icon
 3. TEELMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor gelaste constructies en metaalbewerking. Alle bestellingen worden door ons behandeld en begeleid. We kunnen eventueel de douane-inklaring voor u uitvoeren. Wij zijn een wereldwijd opererende handelsonderneming met productie-installaties in Duitsland, Polen, Tsjechië, Turkije en Nederland. Door verschillende expertisesectoren van onze productie kunnen we een breed aanbod van producten bieden. Maar ook met individuele wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

  Website Open In New icon
 4. VENNENS E.M.I. BV

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. SMI HANDLING SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMI is uw betrouwbare partner voor vacuümheffers, handlingapparatuur, kraanbouwpakket met oplossingen op maat voor elke bedrijfssector.

  Website Open In New icon
 1. JONGE POERINK CONVEYORS

  Nederland

  Jonge Poerink Transportbanden: make your business work! Jonge Poerink Conveyors is een wereldwijd erkende specialist in betrouwbare interne transportsystemen. De markt ziet ons als een krachtige en betrouwbare partner die altijd graag een stapje extra zet. Onze kracht schuilt in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige spiraal en bochttransporteurs. We leveren onze innoverende oplossingen aan diverse industrieën zoals de levensmiddelen-, de verpakkings- en de drankenindustrie en de heavy duty sector. Onze systemen hebben een modulaire opstelling. In andere woorden, ze zijn standaard waar mogelijk en kunnen indien nodig naar wens aangepast worden. Door onze uitgebreide kennis en ervaring te combineren kunnen we onze klanten helpen bij de het opstellen van de ideale configuratie voor elke situatie. Naast aparte transportbanden kunnen we tevens complete productielijnen met meerdere opeenvolgende transportbanden leveren. Meer informatie over Jonge Poerink Conveyors op onze website.

 2. PAKMA, UAB

  Litouwen

  JSC PAKMA ontwerpt, produceert, test, assembleert en moderniseert en onderhoud dozen, wrappings, verpakkingen, koelverpakkingen, diepvriesverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze firma produceert: productielijn van geglazuurde kwarktaart, kwarkdispenser, koeltunnel, spiraalvormige koeling, omwikkelaar, transportbandsysteem, smelttank, ophefmechanisme, champignonsorteerder, maalmachine, pizza garnituurlijn, kaaspers, installaties voor het maken van kaas, mixers, doseermachines voor farmaceutische producten, pompen, speciale installaties.

 3. ZS-HANDLING TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  ZS-Handling GmbH is een onafhankelijk bedrijf dat systemen en apparatuur ontwikkelt voor industriële handlingtechnologie op basis van ultrasone luchtlagertechnologie. Wij bieden producten voor het grijpen, transporteren, laden en lossen, inspecteren, sorteren en scheiden van werkstukken.Onze toepassingsgebieden omvatten batterij- / brandstofcellen, folies, glas, lenzen, medische technologie, verpakking en wafers & chips. We zijn internationaal actief en verkopen onze producten wereldwijd.Ons assortiment is ontwikkeld en geproduceerd in Regensburg, Beieren. 2006 Oprichting van ZS-Handling GmbH in Regensburg door Dr.-Ing. Michael Schilp en Dr.-Ing. Josef Zimmermann met onze gepatenteerde technologie van ultrasone lagers. ISO 9001: 2008-certificering in 2008 voor haar kwaliteitsbeheersysteem. Markttoetreding in 2011 in China en Taiwan. Markttoetreding in 2013 in Korea. 2014 Productie van de eerste seriesystemen. 2019 toegang tot medische technologie, met name ultrasone grijpers voor intraoculaire lenzen.

 4. SPINNEKOP

  België

  Spinnekop is een metaalconstructiebedrijf uit Ieper, gespecialiseerd in transportbanden voor alle doeleinden en verwerkingsmachines voor landbouw en industrie. AGRI Stortbunkers, transportbanden, opvoerbanden, duo-banden, hallenvullers, ontaarders, sorteerders, zoutbaden, kluitenscheiders, sponsdrogers, ... INDUSTRY Ontvangstbunkers, transportbanden, schroeven, schudders, rollenbanen, ontsteners, wassers, sorteerders, ontzanders, loofafscheiders, nachtschadesorteerders, blancheerinstallaties, cyclonen, ...

 5. SHUTTLEWORTH EUROPE

  België

  Onze transportbanen worden wereldwijd succesvol gebruikt in meerdere industrietakken zoals voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, grafische industrie, automobielnijverheid, pharma, cosmetica... Het eigen systeem van afzonderlijk aangedreven assen met losse rollen bieden een stuwvrij transport dat zelfs delicate verpakking ongemoeid laat. Samen met combiners, dividers en liften kunnen wij een meer complexe oplossing bieden. Niet voor niets werken wij voor de meeste toonaangevende bedrijven wereldwijd samen met diverse machineconstructeurs.

 6. LUTZE CONVEYING BENELUX

  België

  De LUTZE-groep biedt in Noord-Europa een uitgebreid product- en serviceprogramma op het gebied van transportsystemen en kunststoftechnologie aan. Met moderne productiefaciliteiten en dochterondernemingen in Duitsland, België, Nederland, Zweden en Noorwegen is de LUTZE-groep in staat om aan de eisen van haar klanten op het gebied van innovatieve oplossingen en diensten te voldoen. Al meer dan 60 jaar ontwikkelen wij oplossingen voor problemen in vele branches. Daarbij staan onze hoge kwaliteitseisen en de jarenlange samenwerking met onze klanten voorop. *Transporttechniek ; kunststoft-ransportbanden, slijtagebescherming, waterstraalsnijden, etc.

 7. GKS PACKAGING

  Nederland

  GKS Packaging is gespecialiseerd in “no nonsense” flexibele verpakkingsoplossingen voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. Verticale vul-, vorm- en sluitmachine, wegers, transportsystemen...

 8. SPIROMATIC

  België

  Spiromatic biedt duurzame totaaloplossingen voor de voedingsindustrie en een geïntegreerde aanpak voor geautomatiseerde opslag, dosering en transport.

 9. Q-SYSTEM SVERIGE AB

  Zweden

 10. OMNITRACK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. AUGERS DIVISION SRL

  Italië

 2. MASTER BELT LTD

  Bulgarije

 3. ARELMAK MAKINA KONVEYOR

  Turkije

 4. TIKIR MACHINE INDUSTRY

  Turkije

 5. ALWAYSE ENGINEERING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenië

 7. DOLMET SP. Z O.O.

  Polen

 8. ROOFTECH OTOMOTIV SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Turkije

 9. T M T SPOL. S R.O. CHRUDIM

  Tsjechische Rep.

 10. GIMAT SRL

  Italië