• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf en lak

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Verf en lak

Fabrikant/producent
 1. ADESIV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze kerncompetenties liggen in de ontwikkeling en productie van kleefstoffen, primers en coatings voor de voedings- en verpakkingsindustrie. Onze klanten: Wij leveren momenteel bedrijven in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Turkije en Hongarije. We zijn bezig ons te vestigen in Oost-Europa, maar leveren aan elk Europees land. Ons assortiment lamineerlijmen, primers en verschillende coatingsystemen stelt ons in staat om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Onze service: We adviseren u kosteloos en gedetailleerd over onze producten. We geven u graag aanbevelingen voor gebruik, we zorgen ook voor de aankoop. We produceren het volgende op maat: Wij bieden contractproductie en navullingen.

 2. EPODEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EPODEX is een van 's werelds grootste leveranciers van hoogwaardige harsen, verven en andere bouwmaterialen. We zijn beschikbaar voor Europa in Krefeld (Duitsland), voor de VS in Std.Petersburg (Florida) en voor Azië in Yerevan (Armenië).Ons doel is om vloercoaters, vakmensen, detailhandelaars en diverse andere industrieën te voorzien van eersteklas producten van hoge kwaliteit. Ons productassortiment omvat epoxyharsen en polyurethaanharsen, die ideaal zijn voor het coaten van vloeren, muren en tal van andere oppervlakken. Ze zijn ideaal voor het maken van mallen, boten en tafels, lampen en vele andere voorwerpen. We hebben ook een breed kleurengamma voor de meest uiteenlopende toepassingen.Bovendien hebben we microcement en andere bouwmaterialen van hoge kwaliteit op voorraad die ideaal zijn voor een breed scala aan renovatie- en renovatieprojecten. Dankzij ons veelzijdige productassortiment kunt u de juiste materialen vinden voor elk denkbaar toepassingsgebied. Voordelen van een samenwerking met ons: Snelle registratie en verwerking met expreslevering - 100% kostenefficiëntie door online directe verkoop - individuele prijzen incl. - Bonussysteem - 24/7 inkoop met individueel advies - Flexibele verwerking van hoeveelheden in containers en IBC's - Rechtstreeks van de fabrikant - Producten "Made in Germany".

 3. ADLER-WERK LACKFABRIK JOHANN BERGHOFER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Wanneer er ADLER opstaat, ligt ons hele hart erin. ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Dat is de reden waarom de normen die we onszelf hebben opgelegd de enige zijn die op ons van toepassing zijn. Met deze filosofie is ADLER uitgegroeid tot de marktleider in bescherming van hout en houtcoatings. Want wanneer we met ons hart werken, doen we het goed. Het begint met onderzoek en eindigt met advies en service. Kleur stroomt door onze aderen. Alleen op ons hoofdkantoor in Schwaz in Tirol (A) produceren we verven, vernissen en houtverduurzamingsproducten voor timmerlieden, houtbouwers en fabrikanten van meubels, ramen, deuren en parketvloeren. We ondersteunen ook schilders en doe-het-zelvers met een volledig assortiment verven en vernissen. Wij leveren aan klanten in heel Europa en daarbuiten via onze verkoopbedrijven en handelspartners, evenals de verfhandelaren ADLER Farbenmeister.

 4. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 5. PINTURAS DECOLOR S.L

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bij Pinturas DECOLOR steven wij ernaar verf, bekledingen en specifieke behandelingen voor wooninrichting, de bouw, de industrie en hout, machines en aanvullende producten voor dezelfde markt te produceren en te verhandelen. Wij zijn tevens leveranciers van verf op nationale en internationale schaal en beschikken over een breed spectrum publiek waarop we ons richten zoals kleine, middelgrote en grote supermarkten die bouwproducten verkopen, voor zowel vakspecialisten als particulieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 2. PIMASA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Pinturas Pimasa is gevestigd in Albacete en gespecialiseerd in de productie en verkoop van elk type bekleding en acrylverf. Onze producten hebben de beste prijs kwaliteitverhouding van de markt en onderscheiden zich tevens door hun functioneel karakter; hun gebruiksgemak, hun kwaliteit en hun duurzaamheid. Wij maken allerlei soorten acrylverf: Matte verf voor binnen en buiten, zijdeglansverd voor binnen en buiten, gevelbekleding, waterafstotende verf; verf voor sportvelden, enz..

 3. OSNATOL-WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OSNATOL-WERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Belm, Duitsland.

 4. WINKELMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WINKELMANN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 5. FILZRING OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILZRING OHG, is een Multi-Category, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Bad Sooden-Allendorf, Duitsland.

 1. HUELSEMANN COATINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUELSEMANN COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. PRISMA SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRISMA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterverf, emailles van oplosmiddel, en kwartshoudende verf. Het is gevestigd in Pianella, Italië.

 1. MALVIN SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALVIN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmte-isolerende pleister. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Additieven voor cement en mortel, Mortel voor de bouw, Verf en lak, voorgedoseerd pleister, ontvochtigend pleister, Dichtingsmaterialen en pleisters, bioconstructie, en Additieven voor cement en mortel. Het is gevestigd in Gricignano Di Aversa, Italië.

 2. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

 3. BROCOLOR® LACKFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BROCOLOR® LACKFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 4. LÖRKEN-LACKE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LÖRKEN-LACKE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. VALPAINT SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALPAINT SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren verven voor buiten, verf voor binnen, grondlaag, decoratieve bekledingen, kleurmeters, kalkvitrage, en verf. Het is gevestigd in Polverigi, Italië.

 6. HESSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESSE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 7. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten.Natuurlijkheid voor hout.Wij zijn toonaangevende leiders en ontwikkelen producten met maximale kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Volledig assortiment voor hout voor binnen en buiten.Gegarandeerd en gecertificeerd, b.v. volgens ISO 9001 en ISO 14001.Biotech-Research. De natuur vindt de beste oplossingen voor de meest complexe problemen.We zijn hierdoor geïnspireerd en ontwikkelen duurzame producten op basis van hernieuwbare oliën en wassen.Premium private label Uw merk is uw identiteit.We bouwen uw assortiment op maat, in lijn met uw merk.snellloperconceptenOnline verbinding op het verkooppunt.Onze interne ontwerpafdeling realiseert uw ideeën - van het eerste idee tot productlabels, flyers, reclamemateriaal, toppers en displays. e-logistiek.De kortste en snelste weg naar uw bestemming met onze slimme e-logistiekoplossingen.Milieuvriendelijk. Daarom combineren we graag innovatieve digitale aanbiedingen met flexibele en nauwkeurige logistiek.

 8. IRSA LACKFABRIK IRMGARD SALLINGER GMBH

  Duitsland

  IRSA: Sinds 1975 onderzoeken, ontwikkelen en produceren we buitengewone en innovatieve producten voor de bescherming van oppervlakken. Wij bieden oppervlakteafwerkingen ter bescherming van hout in de interieurbouw zoals parket, houten vloeren, voor houten gevels, tuinmeubelen, houten terrassen, voor kurk, bamboe, sportvliegtuigen, silo's, stalvloeren en speciale producten. Het resultaat van onze acties zijn milieuvriendelijke afdichtingen, oliën, verven, verzorgings- en onderhoudsproducten Schoonmaakproducten. In lijn met service vullen we ons assortiment aan met schuurmiddelen, pads, poets- en werkapparaten, machines. Wij vervaardigen producten die het mogelijk maken om oppervlakken te renoveren.Kwaliteit winnen, kosten besparen is de leidraad van onze klanten, die gericht zijn op behoud van productwaarde op lange termijn. Ons productassortiment staat voor veel individuele vormgevingsmogelijkheden - geselecteerde combinaties met kleursystemen, accentuering of met glansgraden (van extreem mat tot hoogglans) kunnen het ontwerp van de ruimte optimaliseren.

 1. HEINRICH VAN MEGEN KG

  Duitsland

  Heinrich van Megen KG staat sinds 1924 voor hoogwaardige verven voor metalen ondergronden. Tegenwoordig produceert en ontwikkelt het derde generatie familiebedrijf in Kempen am Niederrhein naast klassieke industriële verven, pigmentconcentraten voor gemengde systemen en roestwerende verven, moderne autoschade-reparatieverf voor groot- en detailhandel. In het industriële verfsegment werkt Heinrich van Megen KG niet alleen met directe verkoop in heel Europa, maar ook met gekwalificeerde partners uit de verfgroothandel. Ze mengen elke kleurtint in originele kwaliteit voor hun regionale klanten op korte termijn met behulp van mengsystemen "on site".De autoreparatielakken worden uitsluitend verkocht door handelspartners in binnen- en buitenland onder private label. Deze handelen volledig zelfstandig op de markt met hun eigen merk.Om hoge kwaliteits- en milieunormen te garanderen, is het bedrijf al jaren gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

 2. DURIPLASTIC

  Italië

  Duriplastic werd opgericht als fabrikant van kunststof wandbekleding. In de loop der tijd heeft het haar productie gediversifieerd en gekwalificeerd, en haar aanbod verrijkt met verven op waterbasis, kwartsverven, synthetische lakken en vernissen, complete cycli voor het schilderklaar maken van de ondergrond, niet-toxische lakken en vernissen op waterbasis, elegante decoratieve afwerkingen en complete cycli van siloxaan en minerale verven op waterbasis; tegenwoordig zijn de decoratieve afwerkingen voor binnen en buiten wijd verspreid en zeer geavanceerd.

 3. JANSSENS-LO

  België

  Meer dan dertig jaar ervaring in interieurprojecten ! Uw betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten Talrijke professionele schildersbedrijven, behangers en interieurdecorateurs vertrouwen op onze stipte leveringen en kwaliteitsmaterialen. Als partner voor de professionele vakman beschikken wij over een groot gamma aan mogelijkheden en een ruime stock. U kunt altijd rekenen op het nodige technisch advies. Ook welkom met uw eigen klanten Professionele schilders, behangers of interieurdecorateurs zijn in onze interieurwinkel altijd welkom om hun klanten de verschillende mogelijkheden te laten zien. Deze service geldt ook voor interieurarchitecten.

 4. NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS

  Nederland

  NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS BV biedt een volwaardig TNO en InS gecertificeerd productenpakket voor wanden en vloeren. Met Nylo heeft u een totaalpakket in handen wat u voor vele binnen en buiten toepassingen kunt gebruiken. Ook in omgevingen die moeten voldoen aan de HACCP regelgeving heeft u met Nylo het juiste assortiment tot uw beschikking. De hygiënecoatings van Nylo zijn biocidevrij en speciaal ontwikkeld om de aanhechting van vuil tegen te gaan waarin bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen en ontwikkelen. De hoge mate van bescherming vindt haar kracht in het zeer sterk verdichte oppervlak waardoor vuil als voedingsbodem voor micro-organismen zich vrijwel niet aan de ondergrond kan hechten. Dit zorgt, mede door de bijzonder goede reinigbaarheid voor een gezonde werkomgeving. Nylo Coatings bieden al decennia lang wereldwijd dé oplossing op het gebied duurzame beschermende health, care en foodsave coatings. We Care2Coat!

 5. OVERBROEKSE VERFCENTRALE

  België

  In onze professionele ingerichte kleurmakerij, met een eigen ontwikkelingsafdeling, zetten we uw kleur om in een goed te verwerken lak. Wij maken met uw kleurenstaal een kleur op maat! Of u nu kleine of grote hoeveelheden (van spuitbus tot grote verpakking) van kleur wilt hebben, dat is voor ons geen probleem. Snelle levering is voor u belangrijk en voor ons vanzelfsprekend. Wij hebben een dusdanige voorraad dat we garant kunnen staan voor tijdige leveringen. De leveringen gebeuren dagelijks. Ons motto is: voor 8.30 uur besteld is dezelfde dag geleverd. Dit kunnen wij waarmaken omdat wij zelf alles tot aan de klant brengen, hierdoor hebben wij een zeer goede klantenrelatie. Door een nauwe samenwerking met onze lakfabrikant PPG Industries kunnen wij topproducten en diensten leveren. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hebben moderne opleidingsfaciliteiten voor- handen en bieden ondersteuning naar klanten. Wij kunnen antwoord geven op talrijke vragen - vragen die beantwoord moeten worden alvorens een succesvol verfsysteem aangebracht kan worden. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

 6. LAKKERIJ J&P DE GROOF

  België

  Wij zijn een familiale KMO van meer dan 100 jaar. Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder (verf) op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Waarna deze in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt tot +/- 180°C. Poederlak wordt in z’n breedste vorm toegepast op verschillende metalen (staal, verzinkt staal, aluminium) variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot zware staalconstructies. Poederlakken wordt vrij algemeen toegepast. Balkonhekken, stalen meubels, auto onderdelen, stalen hekken, profielen, balustrades, … . De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt zolang de afmetingen van deze stukken in onze oven passen en bestand zijn tegen +/-1 Natlakken is een methode waarbij verf (vloeibaar) na toevoeging van perslucht wordt verneveld op een werkstuk. Betreft materialen zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt. Metalen, plastics, hout, MDF, glas, … . Stralen is een behandeling waarbij straalmiddel vermengd met overdruk tegen een object gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat corrosie en oude verflagen verwijderd worden zodat er een zuiver oppervlak ontstaat. Wij stralen vooral als voorbehandeling van de te spuiten objecten, dit zorgt ervoor dat er een betere hechting is tussen object en verflaag. Metalen, glas (tekeningen, logo’s), spiegels (tekeningen, logo’s)

 7. 3M BELGIUM

  België

  Elke 3 minuten koopt iemand ergens ter wereld tenminste één 3M product. De Post-it® Notes memoblaadjes zijn misschien wel ons bekendste product dat dagelijks wordt gebruikt. Dat in auto’s ook tientallen producten van 3M zitten, is minder bekend. Een paar voorbeelden van 3M producten en technologieën worden hieronder genoemd. Wist u dat... - Als het om veiligheid gaat, 3M wegmarkering verzorgt en de zichtbaarheid van de weggebruiker verzekert door reflectieoplossingen. - Als het om folieoplossingen gaat, 3M reclamefolies voor bussen en treinen biedt, maar ook voor het interieur en exterieur van gebouwen en zelfs voor LCD toepassingen op winkelruiten. - Als het om industriële toepassingen gaat, 3M hiervoor hechtingsmiddelen, schuurmiddelen en verf levert. - Als het om zorg gaat, (tand)artsen 3M producten gebruiken om hun patiënten van de beste zorg te voorzien. - Als het om elektrotechniek en ICT gaat, 3M veel aspecten van de elektriciteit- en ICT infrastructuur verzorgt. Enz...

 8. ACB GROUP

  België

  ACB Group is een internationale producent en leverancier van hoogwaardige coatings en producten voor markeringen in acrylaat, koud plastiek en thermoplast. Wij leveren maatwerk en zijn een expert in Toll manufacturing. Als Belgische marktleider in producten voor wegmarkeringen staan wij voor kwaliteit, een snelle levering en een uitgebreide dienstverlening. Kiest u voor de ervaring en expertise van ACB Group? Dan gaat u voor kwalitatief hoogstaande producten die volledig afgestemd zijn op uw behoeften. Flexibele partner ACB Group is een bedrijf met korte communicatielijnen en een slanke structuur. Het voordeel? We zijn heel flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Dankzij onze geografische ligging – dicht bij de havens van Antwerpen, Hamburg en Rotterdam – beschikt u vlot en tijdig over uw producten. Erkende en ecologische producent U krijgt topkwaliteit van ons. Het bewijs? We halen de hoogste scores op de kwaliteitsanalyses van het onafhankelijke geaccrediteerde certificeringsbureau BENOR. Al onze productieprocessen voldoen aan de strengste ecologische normen: we produceren duurzaam en met zorg voor het milieu. Kortom: ACB Group produceert en levert producten die uw omgeving met flexibele, veilige en hoogwaardige oplossingen markeren.

 9. STROJHIMTREJD

  Rusland

  StrojHimTrejd exporteert en importeert chemische producten, verf en vernis, chemische grondstoffen. Het bedrijf produceert en verkoopt anorganische chemische grondstoffen en derivaten ervan: •Acrylverf. •Primers •Artikelen voor houtbewerking. •Vloeibare kleefstoffen: kleefstoffen op waterbasis, lijmen voor de bouw en industriële toepassingen. •Bindmiddelen voor bouwmaterialen. •Epoxyharsen en hardingsmiddelen. •PVAc dispersies•Polyvinylalcohol. •Stearinezuur. •Oplosmiddelen. Een grote opslag van grondstoffen en verfproducten, klaar voor verzending, helpt de leveringstijden te beperken en de interne productie van verpakking biedt kostenbesparingen op de producten. StrojHimTrejd levert chemische grondstoffen aan fabrikanten van verf en coatings, bouwmaterialen, cosmetica, rubber producten en banden, polymeer verwerkingsbedrijven, petrochemische en machinefabrieken, werkplaatsen voor houtbewerking, evenals aan fabrikanten van GVK artikelen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment van chemische producten voor de bouw aan fabrikanten van flexibele steen- en geveldecors: van styreen acrylaat en PVA emulsies tot pigmenten en weekmakers voor beton en cement. De producten van StrojHimTrejd hebben een goede reputatie opgebouwd zowel binnen de industriële bouw als de productie evenals bij particuliere klanten. Acrylverf van SKhT behoren tot de topverkopen op de Russische markt. Het bedrijf biedt hoogwaardige chemische grondstoffen, de kortst mogelijke leveringstijden en scherpe prijzen.

 10. AALTERPAINT

  België

  Bijna alles wat het menselijke oog treft, kan geschilderd worden om er esthetisch mooier uit te zien. Maar een verflaagje heeft ook nog een praktische eigenschap. Door een likje verf aan te brengen op allerhande soorten staal, wordt dit materiaal tevens beschermd tegen veelvoorkomende corrosieverschijnselen. Voor elk probleem bieden wij een product. Aalterpaint beschikt over een breed gamma anticorrosiesystemen, ontwikkeld voor de verschillende klasseringen volgens de norm ISO12944. Zowel staalconstructeurs, industriële schilders, metaalbewerkers als bruggenbouwers krijgen te kampen met diverse soorten problemen en kunnen bij Aalterpaint komen aankloppen. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis