• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingen - glas

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Verpakkingen - glas

Fabrikant/producent
 1. ROFRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rofra GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt primaire verpakkingen van buisglas. In ons traditionele familiebedrijf produceren meer dan 50 toegewijde werknemers meer dan 250 miljoen flessen per jaar voor onze binnenlandse en buitenlandse klanten in de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. De naam Rofra staat voor betrouwbaarheid en competentie in glasverwerking. Onze kracht ligt in de productie van individuele verpakkingsoplossingen en de hoge flexibiliteit in productie. Service betekent voor ons bovenal competent advies. Met onze ervaring ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van individuele verpakkingsoplossingen en het vormgeven van productideeën met behulp van tekeningen en gereedschappen. Onze producten: Apotheekbenodigdheden, verpakkingsglas voor de chemische en farmaceutische industrie, flacons, verpakkingsglas voor medische producten, glazen verpakkingen

 2. LLC ASL OYNA

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  "ASL OYNA" LLC is de toonaangevende glasfabriek in Centraal-Azië, opgericht in 2009. De fabriek is gevestigd in de Republiek Oezbekistan, district Sergeli, Tasjkent. Kwartszand en dolomiet voor de productie van ASL OYNA goederen worden verkregen uit eigen steengroeve. De productiecapaciteit van de fabriek is gebaseerd op apparatuur van Europese oorsprong: • Oven nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Germany) • 8-sectie IS-machines - Heye Int. Gmbh • Oven nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italië) • 6-sectie IS-machines - Bottero S.p.A. (Italië) De totale dagelijkse capaciteit van de ovens bedraagt 270 ton glas, waarmee dagelijks 560.000 flessen en jaarlijks 200 miljoen flessen worden gemaakt. De geavanceerde NNPB-technologie wordt sinds 2014 toegepast en helpt het gewicht van de geproduceerde flessen met gemiddeld 15-20% te verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 450 verschillende vormen van glazen verpakkingen en combinaties daarvan geproduceerd. In 2018 stapte de glasfabriek in een nieuwe fase van haar groei en past sindsdien internationale kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen toe: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, en ISO 14001: 2015. In 2022 werden decoratielijnen voor glaswerk gelanceerd, die het mogelijk maakten veiligere en milieuvriendelijkere soorten decoratie en combinaties daarvan aan te bieden: - Hot foil stamping - Vacuüm metalliseren van flessen - Glazen verpakkingen coaten - Flessen decoreren door zeefdruk Kies voor hoge kwaliteit en innovatieve technologie van ASL OYNA!

 3. WAGNER GMBH GLASWARENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAGNER GMBH GLASWARENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Kitzingen, Duitsland.

 4. MULTI-HOME VERPAKKINGEN

  België

  We beschikken over een ruim assortiment van verpakkingen met of zonder naamdruk voor de voorverpakking van bereide gerechten, voor slagers, bakkers, groenten- en fruitzaken. Tevens bieden wij ook industriële verpakkingen op maat aan. Een greep uit ons produktgamma; onder meer: C-pet menuschalen seal- en rekfolies, potjes, folies allerhande vacuumzakken/kookzakken schuimschalen/pulpschalen handseal- en rekfilmmachines een breed gamma aan plastiek bakjes de klassieke verpakkingen voor bakker en slager geschenkmanden. plastiekzakken , draagtassen , broodzakken , papier , vacuumzakken , schuimschalen , potjes , rekfolie ... AFVALZAKKEN VUILNISZAKKEN

 5. CELPLAST

  België

  Het bedrijf Celplast In 1958 werd Celplast opgericht door de familie Depotter-Solie. Celplast produceert flexibele verpakkingen voor de food en de non food industrie. In 2011 verhuisde Celplast, wegens uitbreidings- en vernieuwingsplannen naar een nieuwe locatie. Gelegen tussen de afrit R4-Melle en de afrit E40-Wetteren, langs de Brusselsesteenweg, beschikt Celplast over heel wat bereik. Bij de oprichting van Celplast werd gebruik gemaakt van cellophane(transparante cellulose), PVC (Polyvinylchloride) en LDPE (Low Density Polyethyleen). In de loop der jaren evolueerde Celplast mee met de nieuwe materialen en maken we nu gebruik van LDPE (Low Density Polyethyleen), HDPE (High Density Polyethyleen), CPP (Cast Polypropyleen) en mengvormen met toevoeging van LLDPE (Lineair low-density polyethyleen) en MC (Metaloceen). Daarnaast werd ook geëvolueerd van mono - naar coëxtrusiefilms. Celplast beschikt over een groot gamma van kleine tot grote zakken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INDUSTRIAS PEÑALVER SL

  Spanje

  Peñalver © is een beddrijf uit de machineriekamers voor metalen verpakkingen. Dankzij een brede ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van machines voor het afdrukken op metalen, beschikken onze installaties over een revolutionair systeem dat gebaseerd is op een eenvoudig en doeltreffend ontwerp tegen een scherpe prijs. De producten omvatten: lakmachines, lijmmachines, verstelbare meetbekken, hoge spanningsovens.

 2. SCHERF PRÄZISION EUROPA GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kimble-Chase. Mooi dat u interesse hebt in onze producten en services. We informeren u graag en we geven advies over ons brede aanbod aan glasproducten voor laboratoria. We bieden individuele klantoplossingen van hoogwaardige kwaliteit uit onze eigen productie, bijvoorbeeld product als reageerbuisjes voor eenmalig of herhaald gebruik, speciale glasreservoirs, chromatografie, maatbekers en -kolven, pipetten en nog veel meer.

 3. CAN-PACK S.A.

  Polen

  CAN-PACK S.A. produceert verpakkingen en sluitingen voor de drank-, levensmiddelen-, chemische en cosmetica-industrie

 4. VIDRIERIAS PEREZ CAMPOS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VIDRIERIAS PEREZ CAMPOS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Rute, Spanje.

 5. ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fiolen en flessen - glas, Zakken - papier, glazen flessen, Fiolen en flessen - glas, Zakken - papier, en dozen van golfkarton. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 1. SMART TRADE - VAZA.GR

  Griekenland

  Het bedrijf SMART TRADE - VAZA.GR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. MAX WIEGAND

  Duitsland

  Het bedrijf MAX WIEGAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 1. GÜRALLAR GLASS PACKAGING

  Turkije

  Het bedrijf GÜRALLAR GLASS PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flessen en potten - glas, glazen potten, glaswerk voor voedingsproducten, en Flessen en potten - glas. Het is gevestigd in Kutahya, Turkije.

 2. ALUMIER

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flessen en potten - glas, en Flessen en potten - glas. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 3. ARDIS PARIS

  Frankrijk

  Het bedrijf ARDIS PARIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conceptie van packaging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, verpakkingen, parfums, aluminium verpakkingen voor geur- en smaakstoffen en parfums, en Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Gennevilliers, Frankrijk.

 4. CERIMPORT INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf CERIMPORT INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren leveranciers van terrines. Het is gevestigd in Plouay, Frankrijk.

 5. GVB GMBH - SOLUTIONS IN GLASS

  Duitsland

  Het bedrijf GVB GMBH - SOLUTIONS IN GLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Herzogenrath, Duitsland.

 6. BORGLA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf BORGLA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isoleerboxen en thermosflessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, en Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 7. YENI CEMTAS MAKINA LTD.

  Turkije

  Het bedrijf YENI CEMTAS MAKINA LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, originele onderdelen, vervaardiging van machines, Bewerkte onderdelen, en Glas. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. FRAMEPACK

  Frankrijk

  Het bedrijf FRAMEPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, en Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Semoy, Frankrijk.

 1. SYNOPAC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SYNOPAC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Aesch, Zwitserland.

 2. GERRESHEIMER MOMIGNIES

  België

  Het bedrijf GERRESHEIMER MOMIGNIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fiolen en flessen - glas, Fiolen en flessen - glas, Glazen flessen voor farmacie, specialist glazen flacon, en glaswerk voor cosmetische producten en parfums. Het is gevestigd in Momignies, België.

 3. CONSERVOR S.A.S

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVOR S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, verpakking landbouw- en voeding, verpakkingen van staal, Verpakkingen - glas, en blik verpakkingen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 4. GAYAMEDIA - ESCOVILHÕES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf GAYAMEDIA - ESCOVILHÕES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren katoenen bezems, en glazen flessen. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 5. AGRO CONCEPT EMBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf AGRO CONCEPT EMBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Savigné L'evêque, Frankrijk.

 6. VIELFYS SA

  Griekenland

  Het bedrijf VIELFYS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden verpakkingsmaterialen. Het is gevestigd in Halandri, Griekenland.

 7. ALEMANIA GLAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALEMANIA GLAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in Meuselbach-Schwarzmühle, Duitsland.

 8. REGALZONE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf REGALZONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren brillen van kunststof, en bekertjes voor eenmalig gebruik. Het is gevestigd in Lancing, Verenigd Koninkrijk.

 9. VIMESFARMA SL

  Spanje

  Het bedrijf VIMESFARMA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - kunststof, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Spuitbusverpakkingen, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - kunststof, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Vallirana, Spanje.

 10. VETROPACK SA

  Zwitserland

  Het bedrijf VETROPACK SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen en potten - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glaswerk, Verpakkingen - glas, Glaswerk, Dienstverlener glasproducten, en Verpakkingen - glas. Het is gevestigd in St-Prex, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis