• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingen - glas

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Verpakkingen - glas

Fabrikant/producent
 1. ROFRA GMBH

  Duitsland

  Rofra GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt primaire verpakkingen van buisglas. In ons traditionele familiebedrijf produceren meer dan 50 toegewijde werknemers meer dan 250 miljoen flessen per jaar voor onze binnenlandse en buitenlandse klanten in de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. De naam Rofra staat voor betrouwbaarheid en competentie in glasverwerking. Onze kracht ligt in de productie van individuele verpakkingsoplossingen en de hoge flexibiliteit in productie. Service betekent voor ons bovenal competent advies. Met onze ervaring ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van individuele verpakkingsoplossingen en het vormgeven van productideeën met behulp van tekeningen en gereedschappen. Onze producten: Apotheekbenodigdheden, verpakkingsglas voor de chemische en farmaceutische industrie, flacons, verpakkingsglas voor medische producten, glazen verpakkingen

 2. LLC ASL OYNA

  Oesbekië

  "ASL OYNA" LLC is de toonaangevende glasfabriek in Centraal-Azië, opgericht in 2009. De fabriek is gevestigd in de Republiek Oezbekistan, district Sergeli, Tasjkent. Kwartszand en dolomiet voor de productie van ASL OYNA goederen worden verkregen uit eigen steengroeve. De productiecapaciteit van de fabriek is gebaseerd op apparatuur van Europese oorsprong: • Oven nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Germany) • 8-sectie IS-machines - Heye Int. Gmbh • Oven nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italië) • 6-sectie IS-machines - Bottero S.p.A. (Italië) De totale dagelijkse capaciteit van de ovens bedraagt 270 ton glas, waarmee dagelijks 560.000 flessen en jaarlijks 200 miljoen flessen worden gemaakt. De geavanceerde NNPB-technologie wordt sinds 2014 toegepast en helpt het gewicht van de geproduceerde flessen met gemiddeld 15-20% te verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 450 verschillende vormen van glazen verpakkingen en combinaties daarvan geproduceerd. In 2018 stapte de glasfabriek in een nieuwe fase van haar groei en past sindsdien internationale kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen toe: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, en ISO 14001: 2015. In 2022 werden decoratielijnen voor glaswerk gelanceerd, die het mogelijk maakten veiligere en milieuvriendelijkere soorten decoratie en combinaties daarvan aan te bieden: - Hot foil stamping - Vacuüm metalliseren van flessen - Glazen verpakkingen coaten - Flessen decoreren door zeefdruk Kies voor hoge kwaliteit en innovatieve technologie van ASL OYNA!

 3. ALEMANIA GLAS GMBH

  Duitsland

 4. WAGNER GMBH GLASWARENFABRIK

  Duitsland

 5. MULTI-HOME VERPAKKINGEN

  België

  We beschikken over een ruim assortiment van verpakkingen met of zonder naamdruk voor de voorverpakking van bereide gerechten, voor slagers, bakkers, groenten- en fruitzaken. Tevens bieden wij ook industriële verpakkingen op maat aan. Een greep uit ons produktgamma; onder meer: C-pet menuschalen seal- en rekfolies, potjes, folies allerhande vacuumzakken/kookzakken schuimschalen/pulpschalen handseal- en rekfilmmachines een breed gamma aan plastiek bakjes de klassieke verpakkingen voor bakker en slager geschenkmanden. plastiekzakken , draagtassen , broodzakken , papier , vacuumzakken , schuimschalen , potjes , rekfolie ... AFVALZAKKEN VUILNISZAKKEN

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CELPLAST

  België

  Het bedrijf Celplast In 1958 werd Celplast opgericht door de familie Depotter-Solie. Celplast produceert flexibele verpakkingen voor de food en de non food industrie. In 2011 verhuisde Celplast, wegens uitbreidings- en vernieuwingsplannen naar een nieuwe locatie. Gelegen tussen de afrit R4-Melle en de afrit E40-Wetteren, langs de Brusselsesteenweg, beschikt Celplast over heel wat bereik. Bij de oprichting van Celplast werd gebruik gemaakt van cellophane(transparante cellulose), PVC (Polyvinylchloride) en LDPE (Low Density Polyethyleen). In de loop der jaren evolueerde Celplast mee met de nieuwe materialen en maken we nu gebruik van LDPE (Low Density Polyethyleen), HDPE (High Density Polyethyleen), CPP (Cast Polypropyleen) en mengvormen met toevoeging van LLDPE (Lineair low-density polyethyleen) en MC (Metaloceen). Daarnaast werd ook geëvolueerd van mono - naar coëxtrusiefilms. Celplast beschikt over een groot gamma van kleine tot grote zakken.

 2. SCHERF PRÄZISION EUROPA GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kimble-Chase. Mooi dat u interesse hebt in onze producten en services. We informeren u graag en we geven advies over ons brede aanbod aan glasproducten voor laboratoria. We bieden individuele klantoplossingen van hoogwaardige kwaliteit uit onze eigen productie, bijvoorbeeld product als reageerbuisjes voor eenmalig of herhaald gebruik, speciale glasreservoirs, chromatografie, maatbekers en -kolven, pipetten en nog veel meer.

 3. VIDRIERIAS PEREZ CAMPOS, S.L.

  Spanje

 4. ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA.

  Portugal

 5. SMART TRADE - VAZA.GR

  Griekenland

 1. GÜRALLAR GLASS PACKAGING

  Turkije

 2. MAX WIEGAND

  Duitsland

 1. ALUMIER

  Duitsland

 2. SYNOPAC AG

  Zwitserland

 3. CONSERVOR S.A.S

  Frankrijk

 4. GVB GMBH - SOLUTIONS IN GLASS

  Duitsland

 5. CERIMPORT INDUSTRIES

  Frankrijk

 6. FRAMEPACK

  Frankrijk

 7. GERRESHEIMER MOMIGNIES

  België

 8. YUMK INTERNATIONAL TRADE GROUP SAS

  Colombia

 1. BORGLA D.O.O.

  Slovenië

 2. AGRO CONCEPT EMBAL

  Frankrijk

 3. GAYAMEDIA - ESCOVILHÕES, LDA.

  Portugal

 4. ARDIS PARIS

  Frankrijk

 5. VIELFYS SA

  Griekenland

 6. VETROPACK SA

  Zwitserland

 7. VIDRIO SOPLADO SL

  Spanje

 8. SKLÁRNY MORAVIA, AKCIOVÁ SPOLECNOST

  Tsjechische Rep.

 9. ALTENFELDER GLASTECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. LINUO EUROPE GMBH

  Duitsland