• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasmachines

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Wasmachines

Fabrikant/producent
 1. BENNINGER ZELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Benninger ontwikkelt en produceert machines en systemen voor textielveredeling en bandkoordproductie. De machines en systemen zijn een belangrijke schakel binnen de textielwaardeketen en functioneren als complete systeemoplossingen. Benninger heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van machines en systemen, die ook in andere branches succesvol wordt toegepast. In 2016 nam Jakob Müller AG Benninger over. Als resultaat van de integratie in de Müller Group kan Benninger profiteren van de solide structuren en overeenkomsten op het gebied van technologie, productie en verkoop en zo de business area verder uitbreiden. Mensen hebben geen producten nodig, ze hebben oplossingen nodig. Bij Benninger staan ​​klantvoordeel en klantbehoeften centraal bij alle inspanningen. Wij bieden totaaloplossingen voor alle belangrijke textielveredelingsprocessen, waarbij onze specialiteit de continue open breedte behandeling van geweven en gebreide stoffen is.

  Website Open In New icon
 2. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 3. DANUBE INTERNATIONAL

  Frankrijk

 4. EFAMEINSA S.A.

  Peru

 5. IT WASH SRL

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOHLHOFF HYGIENETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. HB ELEKTRYCZNY SPRZĘT DOMOWY

  Polen

 3. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Dolfin werd opgericht in 1976. Na de eerste productie van de wasmachine in 1985, stapte in de business, 2001 de voorbereiding van de nodige onderbouw in 5000 m2 productiegebied aangetrokken buitenlandse markt en begon de productie van onderdelen voor industriële reinigingsmachines. Vanaf de eerste dag, is het een model van reiningingsmachines van onderdelen geworden (door het verkrijgen van ISO 9001 en CE-documenten) en is gericht op kwaliteit van hoog niveau.Met meer dan 40 jaar ervaring in machineproductie, standaard en speciale wasmachines voor sproeiwas; motor/blokwasmachines voor inweken en ultrasone wasmachineproducties; beitsmachines; ultrasone wasmachines; schroef met bevestigingsmiddelen voor wasmachines; reiningingsmachines voor auto-reserveonderdelen in wasmachines voor vliegtuig-, schip-, trein-, en locomotiefonderdelen, zijn wij het leidende bedrijf in Turkije geworden. Dolfin zal zijn moderne en vernieuwende manier van werken van vandaag en de toekomst voortzetten.Het geeft vertrouwen door kwaliteit van de dienstverlening en het volgen van moderne technologie voor zijn klanten. Bovendien, vindt Dolfin het eveneens belangrijk haar werknemers en partners te waarderen. Samen met kwaliteit en vertrouwen, exporteert het naar meer dan 20 landen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 4. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

  Website Open In New icon
 5. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TPS ontwikkelt en produceert sinds 1996 industriële wasmachines.Een van de sterke punten van het TPS-productieteam is het ontwikkelen van oplossingen die individueel zijn afgestemd op de eisen en behoeften van onze klanten en deze volledig te produceren in de productiehallen van 2000 m². Vanwege een zeer hoge interne productiediepte, reinigingsoplossingen voor kleine gedraaide en gefreesde onderdelen, met slechts een paar gram, tot grote partijen voor de hardingsindustrie met 40 ton of zelfs zeer lange componenten, zoals Frame zijbalken tot 12 meter lang in het productieprogramma. TPS creëert niet alleen de individuele wastechnologie, maar biedt u ook een complete oplossing met interlinking, platforms en componentenbehandeling.

  Website Open In New icon
 1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam Allweier staat sinds 1970 voor hoogwaardige systeemcomponenten, gedraaide en gefreesde onderdelen en tandwieltechnologie in de hightech regio van het Bodenmeer. Sinds 2002 bundelt Allweier Systeme GmbH (ASG) haar kerncompetenties in tandwielconstructie en aandrijftechnologie innovatieve en eersteklas producten gemaakt: Wielnaafversnellingsbakken van ASG worden overal gebruikt waar een hoge vermogensdichtheid, vermogen, uithoudingsvermogen en 100% Made in Germany gewenst en gewaardeerd zijn. Op basis van deze krachtige versnellingsbakken hebben we complete, zeer efficiënte aandrijvingen ontwikkeld samen met sterke partners. Het resultaat is modulaire, compacte en klantspecifieke aandrijvingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Blijf rollen - blijf in beweging en blijf in beweging. We streven ernaar te voldoen aan de eisen van onze klanten aan hun en onze producten. Keep on rolling.

  Website Open In New icon
 2. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 en nu in de tweede generatie zijn wij actief op het gebied van chemische reinigingsmiddelen voor commerciële en industriële toepassingen.Sinds 2001 zijn wij gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN EN ISO 9001: en DIN EN ISO 14001: We identificeren onszelf als een probleemoplosser voor verschillende reinigingstaken en -toepassingen en leveren industriële bedrijven van alle soorten, sectoren van de ambachtelijke industrie, alsmede de auto-industrie en hun leveranciers.Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke reinigingssystemen, met name op water gebaseerde ultrasone reinigingsmiddelen.Ons assortiment omvat nu meer dan 80 verschillende reinigingsmiddelen voor ultrasoon reinigen, onderdompelen, sprayen en spuiten, handmatig reinigen en trillen (tumbling).Speciale producten zoals corrosieremmers, oplosmiddelen, antischuimmiddelen, etc. completeren ons assortiment.Indien nodig kunnen we bemiddelen bij geschikte fabrikanten van hoogwaardige reinigingsapparatuur.

  Website Open In New icon
 3. MOURGREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MOUR is de eerste producent die het Ecologische wasmiddel in ultrageconcentreerde strips heeft ontworpen. Met onze jarenlange ervaring wilden wij vanuit ons engagement door zichtbare acties een verschil maken voor de toekomst van onze familie, maar ook van onze planeet. Wij produceren innoverende onderhoudsproducten voor alle professionals, industriële bedrijven, hotels, wasserijen, kleine en grote voedingswinkels, scholen, kleine bedrijven (kappers, schoonheidsspecialisten), cateringbedrijven, schoonmaakbedrijven, enz. Ecologische wasstrips, schoonmaakproducten, vloerproducten, huishoudproducten, vaatwasproducten, glas- & spiegelreinigers, multifunctionele reinigers, vloerreinigers, antikalk badkamerreinigers, keukenontvetters, deze ecologische wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met koud water tot 90°. Deze efficiënte en biologisch afbreekbare ingrediënten maken ze compatibel met alle soorten machines, alsook met voertuigtanks en septische putten. Voor particuliere verkoop of kleine hoeveelheden, gelieve onze site te raadplegen; grote hoeveelheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij leveren in heel Frankrijk en Europa. Wij zijn regelmatig op zoek naar producenten in Europa voor de productie van diverse producten; aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Website Open In New icon
 4. INOX VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  INOX staat aan uw zijde als betrouwbare partner met een hoge mate van innovatiekracht en chemische knowhow en vertrouwt op Made in Germany. Sinds de registratie van ons bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende B2B fabrikant op het gebied van private label voor additieven, smeermiddelen, radiator antivries & speciale chemicaliën voor reinigingsprocessen voor de automobielsector en de industrie. Wij maken er een punt van om in onze eigen productie- en ontwikkelingsvestigingen niet alleen hoogwaardige producten te ontwikkelen, maar ook de werk- en productieprocessen van elke afzonderlijke klant te optimaliseren. Naast hoge kwaliteitsnormen voor de producten vertrouwt INOX® ook op de modernste technologie in het vulproces en bij de verwerking. Als performant en dynamisch team reageren wij snel op uw wensen met interessante oplossingen. De hoogste kwaliteit bieden en onze klanten tevreden stellen is ons belangrijkste doel. Naast de verkoop stopt INOX® - Vertrieb veel passie in de verdere ontwikkeling en verbetering van onze producten om een hoge kwaliteitsstandaard te garanderen. Om deze kwaliteitsnormen te handhaven, worden onze producten regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles door onafhankelijke testinstituten. INOX® - Vertrieb breidt haar assortiment regelmatig uit en past het aan de marktomstandigheden aan, zodat u bij ons altijd de juiste producten voor uw toepassing kunt vinden.

  Website Open In New icon
 5. MACH SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

  Website Open In New icon
 6. ITAL-TAP SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 7. EDELSTAHL ANLAGEN- UND TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  De firma D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH biedt ontwerp, productie en verkoop van de bovengenoemde systemen. Met inachtname van de toepasselijke wetten, voorschriften en richtsnoeren voeren wij rentabiliteitsberekeningen door mankracht, investeringen en operationele kostenberekening. Voorbereiding van plant-specifieke technische documentatie. Verbinding met bestaande zuiveringsinstallaties voor ventilatie of riolering. Wereldwijde service, inbedrijfstelling, montage, reparatie en onderhoud door onze opgeleide professionals. 100 medewerkers produceren en verkopen reinigings- en menginstallaties voor de grafische en verfindustrie. Als u reserveonderdelen voor uw machines nodig hebt, kunnen we deze zo snel mogelijk wereldwijd leveren.

 9. DINOX, S.L.

  Spanje

  DINOX, S.L. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de commercialisering van industriële uitrustingen voor hygiënische behandelingen. Wij kunnen bogen op onze ervaring in de was- en droogsector en bieden een breed assortiment van sterk geprijsde, ergonomische en betrouwbare machines. Wij beschikken over onze eigen technische dienst en klantendienst. Onze technische afdeling is in constante ontwikkeling en is actief bezig met het ontwerpen van nieuwe uitrustingen en toepassingen.

 10. PERO AG

  Duitsland

  PERO AG - al meer dan 66 jaar een innovatieve partner voor het reinigen van industriële onderdelen! De krachtige systemen van Pero ontoliën, ontvetten en reinigen werkstukken in de afzonderlijke productiestappen en bieden een gedefinieerde corrosiebescherming. Een reinigingsproces dat optimaal is afgestemd op het oppervlak en het te bewerken materiaal, verwijdert de onzuiverheden uit het fabricageproces - en zorgt op betrouwbare wijze voor het gewenste niveau van technische reinheid. De reinigingstaak wordt in samenwerking met de gebruiker bepaald en het optimale reinigingsproces wordt ontworpen - altijd met het oog op zijn individuele productieprocessen en de voordelen ervan. Meer dan 180 Pero-medewerkers zorgen voor de hoogste technische normen, adviseren objectief en competent. Graag nodigen wij ons Pero-competentiecentrum met Pero-systemen uit voor het reinigen van onderdelen en presenteren we alternatieve opties voor het reinigen van onderdelen.

 1. SMEG BELGIUM

  België

  Esthetisch design gecombineerd met innovatieve technologie, resulteert in unieke items – de apparaten van Smeg zijn niet alleen functioneel; het zijn tevens decoratieve objecten. Smeg producten onderscheiden zich door het unieke design, de aandacht voor details, ergonomie en functionaliteit, alsmede het gebruik van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. Efficiëntie, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid zijn andere eigenschappen die de apparaten van Smeg kenmerken. Een breed assortiment voor ieder interieur: Ovens, koffiemachines, kookplaten, fornuizen, dampkappen, koelkasten, diepvriezers, wijnklimaatkasten, vaatwassers, wasmachines, spoelbakken, mengkranen...

 2. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van reserveonderdelen van alle grote fabrikanten in verwarming, evenals voor consumentenelektronica (CE) en huishoudelijke apparaten. Onze diensten zijn op dit moment niet alleen beperkt tot fabrikanten op de markt, maar wij leveren ook onderdelen voor fabrikanten die niet meer bestaan, zoals: GAMAT, HALLER MEURER, KOWA, VULKAN en anderen.Sinds 2001 zijn wij voor Strache Gasapperatevertriebs GmbH, de verkooppartner voor Bayern; sinds 2001 voor A.O.Smith Warmwassertechnik, de partner van reserveonderdelen voor Duitsland. Onze verkoop van apparaten met eigen voorraad is gericht op het leveren van professionele klanten en heeft de beschikking over gastoestellen - bassisassortiment van bedrijven zoals: A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM_Raumheizer, Strache en Wamsler. Met onze distributiepartners leveren wij in het hele stroomgebied en op korte termijn apparatuur en reserveonderdelen. Wij leveren reserveonderdelen van vele grote bedrijven.

 3. LDL EQUIPMENT

  België

  LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop. LDL Equipment is de exclusieve distributeur van IPSO wasserijapparatuur in België en sinds 2005 'Certified Platinum Partner', de hoogste erkenning als IPSO-distributeur. De IPSO wasserijapparatuur wordt geproduceerd in Wevelgem en Deinze door meer dan 250 werknemers. Momenteel wordt in meer dan 100 landen IPSO wasserijapparatuur verkocht. De nabijheid van LDL Equipment en IPSO zorgt voor een unieke relatie tussen distributeur en producent.

 4. ESKENS

  België

  ESKENS TINTING SOLUTIONS levert verfmengmachines, verfschudders en mixers aan producenten, groothandel, verfwinkels en DHZ-winkels. Sterk in grote machine revisieprojecten en zeer servicegericht dankzij een team van 29 service engineers op de weg in de Benelux, Frankrijk en UK voor optimaal support en onderhoud aan uw verfmengmachines. ESKENS PROCESS SOLUTIONS levert maalmachines, dissolvers, mengers, afvulmachines, zeefmachines, drogers, coaters en machineonderhoud door gecertificeerde service engineers. Specialist in reviseren van WAB maalmolens en sterk in custom made engineering voor toepassingen ter optimalisatie van uw productieproces.

 5. VISCON BE

  België

  Viscon BE is gevestigd te Passendale (België) en is gekend om zijn efficiënte automatisering en verfijnde machineontwerpen. Tegenwoordig is in bijna ieder bedrijf enige automatisering onontbeerlijk. Vaak vraagt het waarmaken van een dergelijk automatisatie-project meer tijd en middelen dan menig bedrijf zou wensen. Viscon BE speelt hierop in door een complete analyse van uw logistieke proces te maken en aan de hand daarvan een machinelijn te ontwerpen met bijbehorende elektronische besturing en software. Uiteraard zal dit ontwerp moeten voldoen aan de door u en uw medewerkers gestelde eisen. Viscon BE, is een flexibele organisatie, actief in vele sectoren en heeft een unieke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van product & material handling systemen. Viscon BE is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een vooraanstaande positie op de Belgische markt.

 6. SJE CORPORATION,LTD.

  Zuid Korea

  SJE Corporation, Ltd. (ook wel bekend als "SJE Corp") werd in 1991 opgericht te Busan in Korea. De onderneming heeft zich eerst gericht op de introductie van Europese commerciële en industriële hogedruk wasautomaten op de Koreaanse markt. Met de jaren is SJE Corp uitgegroeid tot de grootste wederverkoper van hogedruk wasautomaten op de Koreaanse markt. Sinds 2002 richt de onderneming zich tevens op de Koreaanse markt voor stoomreinigers.

 7. JENSEN BENELUX

  België

  Jensen-Group is gespecialiseerd in de wasserij-industrie. Het bedrijf produceert en verkoopt machines en levert ondersteunende diensten aan wasserijen en textielbedrijven. Jensen-Group is internationaal actief en heeft productiebedrijven in Duitsland, Denemarken en Zweden.

 8. UNICA

  België

  Unica is gespecialiseerd in de fabricatie en installatie van uitrustingen voor industriële wasserijen, hotels, ziekenhuizen en collectiviteiten. De volledige fabricatie van de machines wordt in onze 2 fabrieken rondom Brussel gemaakt. Wij beschikken over een compleet gamma industriële waszwierders van 10 tot 300 kg laadvermogen. Ook voor drogers, mangels, strijkpersen en finishing tunnels & tafels kan u bij ons terecht.

 9. BRACKX

  België

  GG Brackx ten Oostende is de plaats waar u terecht kan komen voor lasconstructies, poederlakken, stiftlassen, plaatrollen enz.

 10. G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL

  Italië