• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gekookte groenten

Resultaten voor

Gekookte groenten - Import export

  1. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

  2. D'ARTA

    België

    d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

  3. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  4. ARO PRODUCTS

    België

    Your allround fresh food partner. Aro Products levert als groothandel een compleet gamma kwaliteitsproducten aan slagerijen, traiteurs, broodjeszaken en versafdelingen van supermarkten. Fijne vleeswaren : Belgische hammen, buitenlandse hammen, gezouten & gerookte vleeswaren, worstensoorten (gekookt & gerookt), gevogelte. Paté : crème patés, half grof gemalen patés, grof gemalen patés. Kaas & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen...

  5. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.