Italië, Silea
Geboren in 1964 als een ambachtelijk laboratorium voor de productie van hoorntjes en wafels voor ijs, dankzij het ondernemerschap van de broers Luigi en Roberto Vanin, is het bedrijf snel gegroeid en getransformeerd in een onderneming met een productiecapaciteit van meer dan 1.000.000 stuks per dag. Met een overdekte oppervlakte van meer dan 6.000 m², werkt het vandaag de dag met meer dan 30...
Italië, Formello
Gelimont biedt producten en halffabricaten voor de ambachtelijke ijsmaker, alles wat nodig is voor een goed ambachtelijk ijs.
Italië, Comacchio
Segel is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1982 hoogwaardige ijs- en sorbetproducten produceert, ambachtelijk vervaardigd en met geselecteerde ingrediënten. Segel levert zijn producten aan bedrijven in de HO.RE.CA-sector, aan groothandels en aan de grootdistributie, zowel nationaal als internationaal.
Portfolio (3)
Italië, Roseto D'abruzzi
Onze geschiedenis: Maria Magrini begon in de jaren dertig met het produceren van de eerste ambachtelijke ijsjes in het oude Caffè Magrini, waar de keuze voor grondstoffen van absolute puurheid en versheid het mogelijk maakte om het ontmoetingspunt te worden voor ijsliefhebbers. Het verhaal van goed ijs in Roseto gaat verder met de kinderen die de eerste ijscoupes creëren, zo exclusief en fantasie...
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en st...
Professione gelatiere is de school voor ijsbereiding die leert hoe je echt ambachtelijk ijs maakt, uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. In onze cursussen voor ijsbereiding gebruiken we geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen, alles om de ijsbereiders van de toekomst zo goed mogelijk op te leiden. Het opleidingsprogramma is verdeeld in drie niveaus: Cursus voor ijsbereider niveau...
Italië, Coriano
... van ambachtelijk ijs). We gebruiken biologische edele melk van boerderijen op korte afstand en andere ingrediënten met dezelfde biologische en kwaliteitskenmerken. Onze garantie is dat we GEEN enkelvoudige poederproducten van de industrie gebruiken, maar alleen 'beste rauwe ingrediënten', geproefd in ons ijs. We maken Gourmet IJs voor high-end restaurants. We maken ijs voor celiaci, glutenvrij...
Portfolio (1)
Italië, Caltanissetta
... uit Sicilië, Italiaanse hazelnoten en fruit van de hoogste kwaliteit. Dit omvat de traditionele smaken en de productinnovaties die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld voor bars, patisserieën, restaurants, catering en hotels. De producten die we aanbieden: ambachtelijk ijs in 3 kg bakjes; basis voor ambachtelijk ijs (UHT) in Bag in Box (verschillende smaken), klaar om te worden gemengd en...
Italië, San Salvatore Telesino
...La JELLY ICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van ambachtelijke ijsjes en semifreddo van hoge kwaliteit. We presenteren een bescheiden assortiment van roomijs en fruit sorbets, semifreddo, individuele porties, desserts in een glas, hoorntjes en wafels, en wegwerpproducten voor ijssalons, patisserieën, yogurteria's en koffiehuizen. Onder onze aanbiedingen...
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, ...
Italië, Baronissi
L’Antica Gelateria Matteo is opgericht in 1962 en produceert de "Fruttini Gelato", die altijd als producten van de hoogste voedselkwaliteit worden beschouwd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld dankzij de ondernemingszin van het dynamische jonge management, dat nieuwe verkoopkanalen heeft weten te ontwikkelen en de evolutie van de markt heeft begrepen, zonder ooit de idee van het produceren van een ...
Italië, savignano mare (FC)
...La Famiglia Sancisi produceert al meer dan 30 jaar een "kwaliteits"-ijs dankzij het gebruik van verse en authentieke grondstoffen, die zorgvuldig zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn verwerkt ter garantie van de consument. Traditie en innovatie vormen de basis van de bedrijfsfilosofie, die zich vertaalt in constante zoektocht en productie van steeds nieuwe en kwalitatieve producten, gericht op...
Italië, Eboli
La Torraca Group is een jong bedrijf dat actief is in de sector van de productie van ambachtelijk ijs en patisserie. Sinds 1984 blijft de oprichter Cosimo La Torraca zijn ervaring uitbreiden, met uitstekende medewerkers die elke dag werken om de beste service aan onze klanten te bieden. Al onze producten zijn aanpasbaar, zowel in productie als in verpakking. De kracht van ons bedrijf is dat het elke klant in staat stelt zich zelf als producent te voelen.
Italië, Milano
Italië, Verona
Italië, Mezzolombardo
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play