Italië, Giuliano
...Roomijs met crème Cod:VSC017...
Portfolio (129)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione is een bedrijf opgericht door gepassioneerde professionals in de sector, dat zich richt op het leveren van hoogwaardige halffabricaten om het creatieve proces van de gelateria te ondersteunen. Het bedrijf streeft ernaar te innoveren terwijl het de ambachtelijkheid respecteert die ten grondslag ligt aan de creatie van gelato. Kwaliteit, veiligheid en service vormen de basis van ...
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als do...
Italië, Silea
Geboren in 1964 als een ambachtelijk laboratorium voor de productie van hoorntjes en wafels voor ijs, dankzij het ondernemerschap van de broers Luigi en Roberto Vanin, is het bedrijf snel gegroeid en getransformeerd in een onderneming met een productiecapaciteit van meer dan 1.000.000 stuks per dag. Met een overdekte oppervlakte van meer dan 6.000 m², werkt het vandaag de dag met meer dan 30 gespe...
Italië, Roseto D'abruzzi
Onze geschiedenis: Maria Magrini begon in de jaren dertig met het produceren van de eerste ambachtelijke ijsjes in het oude Caffè Magrini, waar de keuze voor grondstoffen van absolute puurheid en versheid het mogelijk maakte om het ontmoetingspunt te worden voor ijsliefhebbers. Het verhaal van goed ijs in Roseto gaat verder met de kinderen die de eerste ijscoupes creëren, zo exclusief en fantasie...
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke ...
Portfolio (2)
Italië, Berlingo
Mengsels voorbereidingen in poeders voor dranken : hete & koude chocolades, instant cappuccino's, ginseng koffie, gerst … mengsels voor slushes, bevroren yoghurts, ijs, koude crèmes, sorbets, milkshakes, theeën, crêpes, wafels, pannenkoeken, enz. Vloeibare voorbereidingen voor toppings, siropen, slushes, enz. Ons bedrijf is ISO 22000 en IFS gecertificeerd. We garanderen u de hoogste international...
Italië, Formello
Gelimont biedt producten en halffabricaten voor de ambachtelijke ijsmaker, alles wat nodig is voor een goed ambachtelijk ijs.
Italië, Comacchio
Segel is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1982 hoogwaardige ijs- en sorbetproducten produceert, ambachtelijk vervaardigd en met geselecteerde ingrediënten. Segel levert zijn producten aan bedrijven in de HO.RE.CA-sector, aan groothandels en aan de grootdistributie, zowel nationaal als internationaal.
Portfolio (3)
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en st...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, San Salvatore Telesino
...La JELLY ICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van ambachtelijke ijsjes en semifreddo van hoge kwaliteit. We presenteren een bescheiden assortiment van roomijs en fruit sorbets, semifreddo, individuele porties, desserts in een glas, hoorntjes en wafels, en wegwerpproducten voor ijssalons, patisserieën, yogurteria's en koffiehuizen. Onder onze aanbiedingen...
Italië, Segrate
Professione gelatiere is de school voor ijsbereiding die leert hoe je echt ambachtelijk ijs maakt, uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. In onze cursussen voor ijsbereiding gebruiken we geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen, alles om de ijsbereiders van de toekomst zo goed mogelijk op te leiden. Het opleidingsprogramma is verdeeld in drie niveaus: Cursus voor ijsbereider niveau ...
Italië, Coriano
Crème Caramel Bio is een ambachtelijk laboratorium dat ijs van de hoogste kwaliteit produceert voor de groothandel. Het is opgericht door Meester IJsbereider Marco Mazzotti in 1992, in de provincie Rimini. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van ambachtelijk ijs met hoge voedingswaarden en authentieke kwaliteit (Kcal verminderd met 18% tot 25% in vergelijking met het gemiddelde va...
Portfolio (1)
Italië, Marsala
Italië, Alliste
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, ...
Italië, Palermo
Monsù is een start-up die echte Siciliaanse gelato produceert met de recepten van de eilandtraditie, met de hoogste kwaliteit ingrediënten van uitstekende kleine regionale producenten. Het bedrijf is gevestigd in Palermo en is ontstaan dankzij het idee van de familie Vesco, die al jaren betrokken is bij de promotie van Siciliaanse wijnen en voedsel. Onze gelato is het resultaat van natuurlijke in...
Italië, Caltanissetta
La Cono D’oro srl is opgericht in Caltanissetta (Sicilië) als producent van ambachtelijk ijs. De belangrijkste eigenschap die ons onderscheidt, is het gebruik van lokale grondstoffen van hoge kwaliteit en professionele expertise, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van ambachtelijke producten, wat zorgt voor de hoogste kwaliteitsnormen. Als producent sinds 2003, met ervaring die terugga...
Italië, Baronissi
L’Antica Gelateria Matteo is opgericht in 1962 en produceert de "Fruttini Gelato", die altijd als producten van de hoogste voedselkwaliteit worden beschouwd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld dankzij de ondernemingszin van het dynamische jonge management, dat nieuwe verkoopkanalen heeft weten te ontwikkelen en de evolutie van de markt heeft begrepen, zonder ooit de idee van het produceren van een ...
Italië, Jesi
Het succes van het ambachtelijke ijs "Ciro & Pio" komt voort uit de onmiskenbare smaak, gecreëerd door een mix van de allerbeste verse ingrediënten en vakkundige ambachtelijke verwerking, ondersteund door 60 jaar ervaring. De meest kenmerkende uitdrukking van het merk "Ciro & Pio" is de prestigieuze ijssalon die direct wordt beheerd in de stad Jesi (AN), met de kinderen en kleinkinderen van de opr...
Italië, Grugliasco
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en consultancy van producten voor ijssalons en patisserieën. Onze jarenlange ervaring op de Europese en buitenlandse markten stelt ons in staat om bestaande ijssalons te ondersteunen of samen nieuwe te creëren, dit alles dankzij meerdere samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven in de sector over de hele wereld. Onze expertise heeft ons oo...
Italië, Settimo Milanese
Fin vanaf 1930 produceert het basis- en pasta's voor ijs, met bijzondere aandacht voor de selectie van grondstoffen en het zoeken naar ideeën die kunnen concurreren met de kleine patisserie als antwoord op de verschillende markten. De markt vereist expertise en voorbereiding. Anselli werkt samen met de ijsbereiders voor de realisatie van nieuwe verkooppunten. Het helpt bij het vinden van de locati...
Italië, Settala
Comprital is de ideale partner voor de grote en middelgrote ijsindustrie, met de ontwikkeling van op maat gemaakte producten en pre-start advies dat de klant begeleidt van de studie van de productielay-out, naar de keuze van grondstoffen, van de toepassing van de regelgeving van het land tot de berekening van de voedingsetiketten. De opstelling van de productiemachines, de keuze van de apparatuur,...
Italië, Costa di Mezzate
De productie van ijscontainers in geëxpandeerd polystyreen kenmerkt al jarenlang Domogel en plaatst ons merk tussen de toonaangevende bedrijven in de sector. Vandaag de dag omvat ons aanbod een breed scala aan zowel standaard als gepersonaliseerde containers. We produceren thermoboxen voor ijs, taarten en desserts, bakjes, potten, pozzetti en thermovormige ijsmachines, bekers, schaaltjes, lepellet...
Italië, Cirò Marina
Ons bedrijf werkt met producten van de hoogste kwaliteit, die zijn gevriesdroogd. Deze producten zijn zeer gemakkelijk te vervoeren omdat ze geen koeling nodig hebben en op kamertemperatuur kunnen reizen. Het zijn oplosbare producten die eenvoudig te bereiden zijn door de einddistributeur. Het zijn producten met een hoog verbruik; door onze granita (of crème, of sorbet, of thee, enz.) te proeven, ...
Italië, Santena
Eurogamma is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in poederproducten voor de ijsbereiding. Ons werk richt zich vooral op de behoeften van de klanten, waarbij we speciaal 'op maat gemaakte' producten creëren met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Ons doel is om mengsels van hoge kwaliteit te creëren, met strikte naleving van ambachtelijke normen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play