• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • paaseieren

Resultaten voor

Paaseieren - Italië

Italië
  1. MASONI PIETRO SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf MASONI PIETRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren paaseieren van chocolade, cantuccini, en cantuccini met amandelen. Het is gevestigd in Colle Di Val D'elsa, Italië.

  2. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

    Italië

    Het bedrijf DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren paaseieren van chocolade, noga en nogasnoepjes, ambachtelijke panettoni, en krokant. Het is gevestigd in Gatteo Mare, Italië.

  3. LE DUE TORRI

    Italië

    Het bedrijf LE DUE TORRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren paaseieren van chocolade, en productie van chocolade. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

  4. SPERANDRI

    Italië

    De zoektocht naar kwaliteit en de wens om producten van excellentie aan te bieden, markeren de koers van de Cioccolateria Artigianale Sperandri in Turijn sinds de oprichting in 1979. Om de chocoladetraditie van de stad te respecteren, was het essentieel om apparatuur te kiezen om de prins van ingrediënten uit de Piemonte te bewerken, de Tonda Gentile Piemonte IGP-hazelnoot, die in de werkplaats getoast en gevormd worden. Het dagelijks zoeken naar de perfecte balans tussen respect voor traditie en streven naar innovatie leiden tot de creatie van de delicatessen die ons assortiment samenstellen, waaronder enkele klassiekers uit de Turijnse chocoladefabriek, zoals geëxtrudeerde Gianduiotto, slechts door een enkele chocoladewinkels in de stad geproduceerd, de Cremino Classico en de malse nougat met hazelnoten. Sperandri biedt de mogelijkheid om de verpakkingen van gianduiotti, cremini, chocolaatjes te verpersoonlijken en Paaseieren fraai met de hand te decoreren of op een unieke manier in te kleden.