• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vis - diepvries

Resultaten voor

Vis - diepvries

NederlandAmsterdam, Noord-Holland, Lelystad en Flevoland
  1. MEPOFI BV

    Nederland

    MEPOFI B.V.. Als wereldwijde speler in de vlees- en visindustrie biedt MEPOFI B.V. een zeer divers productaanbod. Door tientallen jaren ervaring in de food wereld is er een mondiaal netwerk opgebouwd, in de brede markt. Met dit brede productaanbod profileert MEPOFI B.V. zich als betrouwbare partner, die de markt wereldwijd kent… Daarnaast doet MEPOFI B.V. ook consultancy voor buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen komen en visa versa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen alle soorten vis-, vlees- en pluimveeproducten leveren en nu ook op dranken zo wel frisdranken, bier, wijn ect

  2. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

    Nederland

    Het bedrijf VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, Vis - gemarineerd, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

  3. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.