• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inkt

Resultaten voor

Inkt - Fabrikant Producent - Nederland

NederlandFabrikant/producent
 1. ZELLER & GMELIN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ZELLER & GMELIN B.V., is een Multi-Category, en actief in de sector Inkten. Het is gevestigd in Someren, Nederland.

 2. COLLALL B.V.

  Nederland

  Collall bv is een innovatief, nuchter familiebedrijf met een lange historie als producent van lijmen en verven, dat internationaal haar kwalitatief hoogwaardige producten afzet bij met name de tussenhandel. De klant profiteert van korte communicatielijnen en koopt voor een juiste prijs een goed product, dat voldoet aan alle wettelijke- en milieueisen.

 3. DRUKKERIJ BEST

  Nederland

  Drukkerij Best is een drukkerij voor kwaliteits drukwerk en printwerk. Uw opdrachten worden met de uiterste zorg vervaardigd! Drukkerij Best B.V. is al sinds 1987 een begrip in Brabant en verre omstreken. Drukkerij Best B.V. is een no-nonsense grafisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het snel en vakkundig opmaken, drukken en afwerken van diverse grafische producten en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit en oog voor detail Eén kleur Veel mogelijkheden. Rasters van 5 tot 95%, scherp en duidelijk. Wij drukken met onze pers (Shinohara 52 IIP) één kleur dubbelzijdig in één drukgang. Twee kleuren Met een veelvoud aan tinten. We draaien enkelzijdig twee kleuren in één drukgang (ook enveloppen). Het maximale papierformaat is 520 x 360 mm (min. 100 x 150 mm). 4-kleurendruk Met ongekende mogelijkheden. Op onze pers (Ryobi 524 HX) draaien we 4 kleuren in één drukgang (ook enveloppen). Het maximale papierformaat is hier 520 x 360 mm (min. 100 x 150 mm). Via het controle-station is het mogelijk om elke mogelijke instelling te perfectioneren als het gaat om de gebruikte hoeveelheid inkt en andere instellingen. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke kwaliteit van uw drukwerk. Grootformaat Wilt u een formaat groter? Ook dat kan bij ons. Met onze Ryobi 662 HX 2 kleuren drukpers kunnen we vellen van 52 x 72 cm voorzien van prachtig drukwerk!

 4. HYDROGRAPHICS

  Nederland

  Het hydrographics drukproces wordt veelvuldig gebruikt voor het decoreren van voorwerpen die variëren van gehele terreinvoertuigen en autodashboards, kleine voorwerpen zoals fietshelmen of andere onderdelen. de hydrographic folies kunnen toegepast worden op alle soorten ondergronden zoals kunststof, glasvezel, hout, keramiek en metaal. Dit hangt voor het grootste gedeelte af of het object vrij is van elektronica zodat het kan worden gedompeld in water. Tijdens dit proces moet de ondergrond worden voor behandeld met een basecoat voordat de folie kan worden toegepast. De folie die voorbedrukt is met een afbeelding die moet worden aangebracht op het object wordt voorzichtig op het oppervlak van een bak met water gelegd. Een activator wordt op de folie gespoten zodat de folie oplost in een vloeibare verf en activeert daarbij tevens een bindmiddel. Het object wordt vervolgens gedipt in de bak met water en door de drijvende inktlagen gedrukt. De inktlagen samen met het bindmiddel pakken zich rond het object. De hechting is een gevolg van de chemische bestanddelen van de activator, deze verzacht de basislak waardoor de inkt zich dus vast zet op het object.

 5. KLUNDER SCREEN- & DIGITALPRINT

  Nederland

  Wij zetten jouw opdracht om in vakwerk! Bij Klunder Screen & Digital Print ben je aan het juiste adres voor zeefdruk en digitale print. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan drukwerk: - in kleine en grote oplages - in zwart-wit, éénkleurendruk of full colour - met zeefdruk en digitale print - van polo’s en sporttassen - van paraplu’s en kraskaarten - met fluorescerende inkt en glitterinkt - met transfers en uv-spotvernis - voor stickers en reclameborden - bedrukken van werkkleding Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Onze zeefdrukkerij gaat voor het beste eindresultaat en we gaan daarin zo ver, dat we ook technieken combineren. In iedere order ziet Klunder een uitdaging en dat is ook meteen de kracht van onze drukkerij. Samen met de klant wordt bekeken welke techniek het meest geschikt is voor het gewenste eindresultaat. Dankzij de verschillende machines die in ons bedrijf staan, kunnen we altijd maatwerk leveren. We bekijken per order welke techniek we toe gaan passen. Wij combineren jouw wens met de kennis, ervaring en technieken in onze zeefdrukkerij. De uitkomst: een tevreden klant!