• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsbedrijven

Resultaten voor

Verpakkingsbedrijven - Nederland

Nederland
 1. D.J. HOOGSTRATEN VERPAKKINGSMATERIALEN

  Nederland

  Als producent, groothandel en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voorziet Hoogstraten dagelijks in de verpakkingsbehoefte van industriële gebruikers in Nederland en zelfs daarbuiten. Gebruikers waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle levering en een breed en diep assortiment weet Hoogstraten zich te onderscheiden van andere aanbieders. Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snij-units.Hoogstraten is een belangrijke schakel tussen u enerzijds, en nationale en internationale producenten anderzijds. Vraag naar de catalogus voor het complete assortiment of bezoek de website www.hoogstraten.com

  Alle producten voor "verpakkingsbedrijven"

 2. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

  Alle producten voor "verpakkingsbedrijven"

 3. BRABO VERPAKKING

  Nederland

  Kiest u voor Brabo Verpakking, kiest u voor kwaliteit. Brabo Verpakking bestaat al 90 jaar en is al meer dan 30 jaar succesvol als verpakkingsgroothandel. Dankzij deze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche weet Brabo Verpakking wat goed is. Wij gaan voor kwaliteit. Kwaliteit in producten, maar ook in kwaliteit van inkoop en service. Bij Brabo Verpakking staat de klant centraal. Het team van Brabo Verpakking zal alles in het werk stellen om aan de wensen van de klant te voldoen. Dat kan betekenen dat we samen met u zoeken naar de beste oplossing voor het verpakkingsmateriaal dat u zoekt. Maar ook in de levering hier van. Heeft u uw verpakkingsmateriaal snel nodig? Dan doen we ons uiterste best om dit ook te regelen voor u.Service staat hoog in het vaandel bij Brabo Verpakking. We staan u graag telefonisch te woord, in de showroom maar wij komen ook graag bij u langs als u vragen heeft. Of gewoon om even bij te praten. Samen met u kijken we wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar het juiste verpakkingsmateriaal. Wij informeren u over uw order, denken met u mee en leveren zo snel mogelijk onze producten uit.Zoekt u verpakkingsmateriaal maar weet u niet wat in uw situatie de beste oplossing is? Wij adviseren u graag. Samen met u gaan we de beste oplossing zoeken. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat er op de markt is en waar sommige materialen juist wel of niet goed geschikt voor zijn. Dus weet u het even niet? Geen nood!

 4. BIOPLASTI

  Nederland

  Bioplasti is een modern verpakkings bedrijf, opgericht in 2019 in Amsterdam. De primaire focus van ons bedrijf is het leveren van duurzame verpakkingsoplossingen gemaakt van materialen als maïszetmeel en suikerriet, in tegenstelling tot plastic verpakkingen op basis van fossiele brandstof. De schadelijke effecten van conventioneel plastic zijn wereldwijd zichtbaar. Wij willen met u samenwerken om de plastic afvalberg te verminderen en bij te dragen aan een circulaire economie. We begrijpen dat een oplossing alleen mogelijk is als er een degelijk alternatief wordt aangeboden.We creëren een win-win aanpak door u duurzame verpakkingsproducten te bieden die aan uw eisen voldoen. Samen dragen we bij aan een plasticvrije omgeving!

 5. FOXPACK

  Nederland

  Foxpack is een loonverpakkingsbedrijf met jarenlange ervaring.Wij kunnen u bijna alles aanbieden wat ook maar enigszins te maken heeft met het ompakken of verpakken van goederen. Tevens kunnen wij opslag en orderpicking voor u verzorgen. Wij zijn o.a. werkzaam voor grote cosmeticabedrijven, grafische ondernemingen, ontwerpstudio's en confectiebedrijven. Bent u verder op zoek naar verpakkingsmateriaal, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U maakt uw wensen aan ons kenbaar en wij leveren u alles verder op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAANLANDIA BLIK

  Nederland

  Industriële blikverpakkingen in grote en kleinere oplagen, een exclusieve verpakking voor een fles champagne of voor een promotionele actie. Wij zorgen dat de verpakking van uw product precies aan uw wensen voldoet. Blikverpakkingen: Industrie Meer dan 100 jaar ervaring. Met name niet-standaard formaten en sluitingen zijn onze specialiteit. Onze industriële blikverpakkingen voldoen gegarandeerd aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Blikverpakkingen: Levensmiddelen Zaanlandia is BRC gecertificeerd. Dat betekent dat we verpakkingen voor levensmiddelen mogen produceren. Alle voordelen van blikverpakkingen komen hierin tot zijn recht: sterk, luchtdicht, hygiënisch met een hoge promotionele waarde. Blikverpakkingen: Promotie Blik is een populaire verpakkingsvorm bij sales promoties. Bijvoorbeeld voor het verpakken van pepermuntjes, een parfum, een mobiele telefoon of een hippe jeans. Een mooi blik gooi je niet snel weg, wat het een duurzaam reclamemedium maakt.

 2. GLOBAL CO-PACKING

  Nederland

  Global Co-packing is een verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingsmiddelen. Wij nemen het gehele verpakkingsproces uit handen. Als co-packer verpakken wij al jaren alle soorten voedsel voor een verscheidenheid aan klanten. Het verpakken van noten en het verpakken van zuidvruchten is onze specialiteit. Wij hebben een opslagcapaciteit van ruim 10.000 vierkante meter. Naast verpakking-specialist kunnen wij ook fungeren als logistiek partner. Daarbij streven wij naar een lange termijn relatie met klanten zodat we de verpakkingen en processen kunnen blijven optimaliseren. Kortom, het complete pakket en een betrouwbare partner in uw supply chain. Wij hebben als co-packer bedrijf diverse certificaten. Zo ben je gegarandeerd van kwaliteit.

 3. GLOBAL CO-PACKING B.V.

  Nederland

  Wij zijn een verpakkingsbedrijf in Nederland met veel kennis van verpakkingen voor food en fon-food producten. Op het moment zijn wij vooral bekend als verpakkingsbedrijf voor noten en zuidvruchten. We zijn beschikbaar voor seizoensverpakkingen, actieverpakkingen en assortimentsverpakkingen.

 4. NOPPENFOLIEXL

  Nederland

  Noppenfoliexl verkoop verschillende verpakkingsmaterialen. Al deze materialen hebben wij zelf in voorraad en worden franco geleverd. Ons assortiment omvat onder andere: noppenfolie, schuimfolie, verpakkingstape, stretchfolie en dozen. Alle bestellingen worden binnen 24 uur afgeleverd en er is zelf een mogelijkheid om dezelfde dag af te leveren.

 5. PACKAGING.NL BV

  Nederland

  Packaging.nl is een vouwkarton verpakkingsleverancier voor kleine hoeveelheden verpakkingen. Wij produceren verpakkingen vanaf 25 stuks tot 100.000 stuks. Hiermee maken wij het betaalbaar om kleine hoeveelheden verpakkingen te produceren. Met onze snijplotter en robotarm werken wij 24/7 aan het maken van verpakkingen en een beter milieu.

 1. HANDLING SERVICE HOLLAND B.V.

  Nederland

  Wij zijn een verpakkingsbedrijf en doen in bundelen, sealen en krimpen van goederen ook voor het inpakken, ompakken en verpakken het stickeren van prijs, barcode of actie stickers kunt u bij ons terecht alsmede het opbouwen en afvullen van display's, op en overslag van goederen en het ledigen van zeecontainers en het fulfilment voor webshops

 2. INDUSTRIËLE DIENSTEN HEINO

  Nederland

  Specialist in het mengen en verpakken van poedervormige levensmiddelen.

 1. P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V.

  Nederland

 2. NNZ B.V.

  Nederland

 3. DE KRUIDENAER B.V.

  Nederland

 4. LOKO VERPAKKINGEN B.V.

  Nederland

 5. SCA PACKAGING BARNEVELD B.V.

  Nederland

 6. WILKAPACKERS B.V.

  Nederland

 7. NIVERPACK B.V.

  Nederland

 8. TSO PACKAGING PRINTERS B.V.

  Nederland

 1. EDG EDUCATIEVE DISTRIBUTIE B.V.

  Nederland

 2. SERVICE PACK B.V.

  Nederland

 3. PARLI LOONVERPAKKING B.V.

  Nederland

 4. SCHIJNDEL INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Nederland

 5. VERO SWEET PRESENTS B.V.

  Nederland

 6. PANHUIJSEN VERPAKKINGEN B.V.

  Nederland

 7. L. VERHOEVEN'S EMBALLAGEFABRIEK EN HOUTHANDEL B.V.

  Nederland

 8. LOOS CACAO B.V.

  Nederland

 9. ONBEKEND

  Nederland

 10. MART KRALT BOEKETTEN B.V.

  Nederland