• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • catalogi

Resultaten voor

Catalogi - Polen

Polen
 1. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij hebben GRIST99 opgericht in Blizne Laszczynskiego, dichtbij Warschau. Wij zijn gespecialiseerd in offset drukkerij, voor relatief lage kosten en voor grote hoeveelheden drukwerk met korte leveringstermijnen. Wij verzorgen opdrachten voor het drukken van marketing materiaal. Wij voorzien de klant van professionele adviezen voor het ontwerp van een perfect grafisme en voor de keuze van materiaal. Ons aanbod bestaat uit gedrukte bladen, folders, brochures, bestanden, papieren tassen, kalenders, stickers en andere specifieke opdrachten.

  Website Open In New icon
 2. JANTAR PRINTING POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Al 20 jaar winnen wij voortdurend het vertrouwen van onze klanten - drukken is onze familiepassie, en wij zijn er trots op dat wij elke opdracht goed uitvoeren. Wij benaderen elke klant individueel en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze services van de hoogste kwaliteit zijn. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk: Boeken, tijdschriften, handleidingen, mappen, verpakkingen, etiketten.Uw materialen worden gedrukt op moderne Japanse machines, wij verbeteren onze productietechnologie en machines voortdurend. Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. FIRMA POLIGRAFICZNA AAPRINT

  Polen

 4. DRUK PROJEKT

  Polen

 5. DRUKARNIA DUET

  Polen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRINTMASTA

  Polen

  Verified by europages badge

  Printmasta drukkerij en CD / DVD / Blu-Ray perserij is een specialist op het gebied van drukwerk. Persen en duplicatie van CD's en DVD's. Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en middelgrote oplages, digitale bedrukking met UV-inkt, offsetdruk en zeefdruk, duplicatie en persen van CD's / DVD's, productie van CD- en DVD-verpakkingen zoals: digipack, ecopack, kartonnen hoesje, CD / DVD covers, selectieve UV coating ook mogelijk voor kleinere oplages. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Wij zijn fabrikant van analoge audiocassettebanden. Wij kunnen uw cassettebandje dupliceren, stickers voor uw cassette bedrukken en de verpakkingsdruk voor uw cassettebandje verzorgen. Nu in ons aanbod hoesjes en verpakkingen voor creditcards, cadeaubonnen etc. met custom print en RFID bescherming. We drukken ook op papier: catalogi, folders, flyers, visitekaartjes. We produceren ook bedrukte verpakkingen en op maat gemaakte kartonnen dozen voor vele soorten producten - zeep- en cosmeticadozen, geschenkdoos, productdoos, brievenbus, bedrukte CDB-oliedoos, papieren geschenkdoos, parfumdoos, verpakkingsdoos, wijngeschenkdoos, sieraden doos, cosmetische doos, chocoladedoos, verpakkingsdoos. Vraag een offerte aan voor kartonnen dozen en op maat bedrukte kartonnen verpakkingen, we kunnen het formaat en type maken dat u nodig heeft, zelfs in kleine hoeveelheden. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Nu in ons aanbod vinyl look cd's.

  Website Open In New icon
 2. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij bieden UV-offsetdruk van hoge kwaliteit. Het merendeel van onze producties zijn PREMIUM verpakkingen op kartonnen dozen gemetalliseerd met zilver-, goud- en regenboogfolie.Wij bedrukken VERPAKKINGEN met een breed scala aan verfijningen met hybride UV-vernissen, parelmoer vernissen, zware vernissen, verrijkt met mica of ijzersnippers, vernissen die een 3D-effect creëren (reliëf) en convexe vernissen. Wij zijn een fabrikant van PET-, PVC- en PP-verpakkingen.Ons bedrijf produceert ook POS-materiaal voor PET-, PVC- en lenticulaire bedrukkingen.

  Website Open In New icon
 3. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

  Website Open In New icon
 4. THE BOOKLETSPRINT

  Polen

  Verified by europages badge

  Een bedrijf dat CD / DVD perst en specifieke verpakkingen print. Aanbod: printen op CDR / DVDR (offset, zeefdruk, UV digitaal drukwerk); registratie op schijven; papieren tussenlagen (inleg, folders, omslagen); kartonnen verpakkingen (digipack, ecopack, unipack, digisleeve, kartonnen envelop / wikkel / hoes); LP-hoezen; papieren drukwerk (pamfletten, posters, boeken, folders, catalogi, brochures, kalenders). Daarnaast hebben we een breed assortiment USB flash drives met een originele karton verpakking.

  Website Open In New icon
 5. DADAN TRANSLATIONS

  Polen

 1. BOOKLETSPRINT

  Polen

 2. AGENCJA REKLAMOWA 2VISION

  Polen

 3. PIONIER

  Polen

  Wij bieden offsetdrukwerk van de hoogste kwaliteit in B2 maat (500x700 mm). Diensten: boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, albums. Bladen, folders, etiketten. Posters, kaarten, kalenders. Aanbod bestanden, kaarten, tickets, uitnodigingen. Ander offsetdrukwerk. Wij gebruiken Heidelberg SpeedMaster machines, waarborg van de hoogste kwaliteit en efficiëntie van druk op gecoat krijttype papier en niet gecoat offset papier. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 4. TRADECOMPANY66

  Polen

  Wij zijn een van de grootste kledingfabrikanten voor baby's in Polen, neem contact met ons op om ons aanbod te bekijken. We zijn al 30 jaar actief in deze branche, en richten ons in de eerste plaats op kwaliteit en ook op prijzen. Lees ons aanbod, verzend alle catalogi, prijslijsten en we kunnen ook voorbeelden van onze producten verzenden. Welkom