• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • folder

Resultaten voor

Folder - Polen

Polen
 1. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij hebben GRIST99 opgericht in Blizne Laszczynskiego, dichtbij Warschau. Wij zijn gespecialiseerd in offset drukkerij, voor relatief lage kosten en voor grote hoeveelheden drukwerk met korte leveringstermijnen. Wij verzorgen opdrachten voor het drukken van marketing materiaal. Wij voorzien de klant van professionele adviezen voor het ontwerp van een perfect grafisme en voor de keuze van materiaal. Ons aanbod bestaat uit gedrukte bladen, folders, brochures, bestanden, papieren tassen, kalenders, stickers en andere specifieke opdrachten.

  Website Open In New icon
 2. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

  Website Open In New icon
 3. MAZOP GROUP SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant en distributeur van papieren en kartonnen verpakkingen en inzetprofielen met eigen ontwerpafdeling en machinepark. Het aanbod omvat kartonnen verpakkingen in alle maten en vormen; Verpakkingen voor E-commerce; bedrukte verpakkingen; schuimverpakking; opvulmaterialen voor pakketten en dozen; schuimprofielen gemaakt van EPE en XPE schuim en ook van Eva schuim; kartonnen en andere enveloppen. Wij werken samen met bedrijven in heel Europa en de wereld. Hoge kwaliteit, maximale veiligheid en minimale kosten.

  Website Open In New icon
 4. PRINTMASTA

  Polen

  Verified by europages badge

  Printmasta drukkerij en CD / DVD / Blu-Ray perserij is een specialist op het gebied van drukwerk. Persen en duplicatie van CD's en DVD's. Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en middelgrote oplages, digitale bedrukking met UV-inkt, offsetdruk en zeefdruk, duplicatie en persen van CD's / DVD's, productie van CD- en DVD-verpakkingen zoals: digipack, ecopack, kartonnen hoesje, CD / DVD covers, selectieve UV coating ook mogelijk voor kleinere oplages. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Wij zijn fabrikant van analoge audiocassettebanden. Wij kunnen uw cassettebandje dupliceren, stickers voor uw cassette bedrukken en de verpakkingsdruk voor uw cassettebandje verzorgen. Nu in ons aanbod hoesjes en verpakkingen voor creditcards, cadeaubonnen etc. met custom print en RFID bescherming. We drukken ook op papier: catalogi, folders, flyers, visitekaartjes. We produceren ook bedrukte verpakkingen en op maat gemaakte kartonnen dozen voor vele soorten producten - zeep- en cosmeticadozen, geschenkdoos, productdoos, brievenbus, bedrukte CDB-oliedoos, papieren geschenkdoos, parfumdoos, verpakkingsdoos, wijngeschenkdoos, sieraden doos, cosmetische doos, chocoladedoos, verpakkingsdoos. Vraag een offerte aan voor kartonnen dozen en op maat bedrukte kartonnen verpakkingen, we kunnen het formaat en type maken dat u nodig heeft, zelfs in kleine hoeveelheden. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Nu in ons aanbod vinyl look cd's.

  Website Open In New icon
 5. PRINT SHAKER - PRINT & GRAPHIC DESIGN

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THE BOOKLETSPRINT

  Polen

  Verified by europages badge

  Een bedrijf dat CD / DVD perst en specifieke verpakkingen print. Aanbod: printen op CDR / DVDR (offset, zeefdruk, UV digitaal drukwerk); registratie op schijven; papieren tussenlagen (inleg, folders, omslagen); kartonnen verpakkingen (digipack, ecopack, unipack, digisleeve, kartonnen envelop / wikkel / hoes); LP-hoezen; papieren drukwerk (pamfletten, posters, boeken, folders, catalogi, brochures, kalenders). Daarnaast hebben we een breed assortiment USB flash drives met een originele karton verpakking.

  Website Open In New icon
 2. FORTIS M. BOROWY SP. J.

  Polen

  Printen van reclame-artikelen via lenticular drukwerk met 3D technologie en het bedrukken ban niet-absorberende kunststoffen. Onze ervaring en een goed uitgerust machinepark stellen ons in staat vrijwel alle ongebruikelijke opdrachten uit te voeren. Wij bieden reclamemateriaal: van visitekaartjes houders, wobblers, visitekaartjes, labels, stickers, reclamebekers, folders, omslagen, diverse types verpakkingen, kalenders, tot magneten en reclame muismatjes. Wij leveren producten van gegarandeerde topkwaliteit.

 3. PIONIER

  Polen

  Wij bieden offsetdrukwerk van de hoogste kwaliteit in B2 maat (500x700 mm). Diensten: boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, albums. Bladen, folders, etiketten. Posters, kaarten, kalenders. Aanbod bestanden, kaarten, tickets, uitnodigingen. Ander offsetdrukwerk. Wij gebruiken Heidelberg SpeedMaster machines, waarborg van de hoogste kwaliteit en efficiëntie van druk op gecoat krijttype papier en niet gecoat offset papier. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!