• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsbedrijven

Resultaten voor

Verpakkingsbedrijven - Import export

 1. DEVE PACK

  België

  DeVe-Pack werd opgericht in 1990. Door een jarenlange ervaring, is ons bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende zaak die actief is op internationale markten. De te verpakken grondstoffen worden door de klant aangeleverd, waarna wij de aanmaak, bedrukking en verpakking van de zakjes verzorgen. Met ons uitgebreid en recent machinepark kunnen wij u dan ook klantspecifieke zakjesvormen aanbieden. Onze 10 verpakkingslijnen kunnen tot 500.000 verpakkingen per dag afleveren. Hierna kunnen dan de afgewerkte producten gestockeerd worden. Naast de gebruikelijke verpakkingsvormen blijft Deve-Pack steeds haar aanbod uitbreiden en innoveren. We trachten daarom exclusieve en nieuwe mogelijkheden op verpakkingsgebied aan onze klanten aan te bieden. Kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Elke stap wordt dan ook nauwkeurig uitgevoerd door ons trouw en gemotiveerd personeel. De opvolging van de productie en nazorg wordt verzorgd door 2 industrieel ingenieurs die dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn.

 2. SEMOULIN PACKAGING

  België

  SEMOULIN Packaging, sinds 1910 gevestigd in België, is gespecialiseerd in de fabricage van verpakkingen. Wij besteden aandacht aan het milieu en gaan daarom de uitdaging aan om innovatieve en ecologische verpakkingen te bieden. Vanaf het selecteren van onze grondstoffen tot de productieprocedure letten wij erop om rekening te houden met de duurzaamheid en onze milieu-afdruk. De papiersoorten die wij gebruiken zijn PEFC of FSC gecertificeerd. Onze kleine en middelgrote verpakkingszakken behoren tot een productassortiment dat we op maat ontwikkelen: flexodruk; 1 à 3 vouwen; handgrepen; venstertjes; schenktuitje; perforaties; eurogat; zelfklevend label; etiket op de onderkant; verzegelingslak. Onze verpakkingsrollen vullen het assortiment aan en bieden alternatieven voor diverse verpakkingsmachines: met spiralen; omwikkeld; aanmaakhout; kilozakjes; suikerklontjes. Onze producten zijn bestemd voor de industrie, voeding, petfood, kolen, cement, dierenbakvulling, e.d. waar we biologisch afbreekbare oplossingen voor bieden.

 3. NISSHA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Biologische verpakking, farmaceutica, cosmetica, voeding. Pulp spuitgieten voor biologisch afbreekbare verpakkingen en producten. Volledig composteerbaar en vrij van microplastics.Full-service ontwikkeling en productie.

 4. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 5. ATELIER CAMBIER

  België

  De werkplaats Atelier Cambier is een Beschutte Werkplaats (maatwerkbedrijf) in Jumet, in België, waar meer dan 200 personen tewerkgesteld zijn, voornamelijk in handwerkberoepen. Zijn voornaamste missie is om personen met een handicap of langdurig werklozen de mogelijkheid te geven om werk te vinden dat overeenstemt met hun vaardigheden. Iedere keer wanneer dat mogelijk is, zet de Atelier Cambier zich in voor hun integratie in de zogenoemde "normale" samenleving. Sinds 1964 biedt Atelier Cambier erkende vakbekwaamheid aan op het gebied van dienstverlening aan bedrijven, ongelijk van welke maat en activiteitssector, die zijn gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Activiteiten: - Werk in bedrijven: Atelier Cambier begunstigt de professionele integratie via de beschikbaarstelling van zijn arbeiders in klassieke bedrijven, Horeca inbegrepen, - Externe diensten: Atelier Cambier verleent ook diensten aan zijn klanten. Schoonmaakdiensten: onderhoud en reiniging van bedrijfsruimtes, winkels, gemeenschappelijke ruimtes en administratieve gebouwen. Vakkennis op maat: geschoold personeel verzorgt timmerwerk, afwerkwerkzaamheden, groenvoorziening, -Interne diensten: Atelier Cambier voert op zijn werkplaats opdrachten uit in onderaanneming, zoals postverzending, verpakking, montage en vulling van displays, verpakken in plasticfolie, e-commerce logistiek, zeefdruk op glas, timmerwerk, wassen van industriële bakken, scannen en elektronisch archiveren, naaiwerk en confectie, elektrische bedrading.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DISTRIPLAST

  Frankrijk

  Gespecialiseerd in de extrusie van honingraatplaten van polypropyleen, bescherming, verpakking (plastic inlegbladen, bekleding van containers), communicatiemedia, bouw (bekisting). DISTRIPLAST FLANDRE is hoofdzakelijk gericht op de extrusie van honingraatplaten van polypropyleen. Als filiaal van Beaulieu International Group, beschikt Distriplast over een structuur voor de internationale markt. Met een continue productie van meer dan 8000 ton in 2012 behoren wij tot de voornaamste Europese fabrikanten. Als partners van een sterk distributienetwerk in Frankrijk en in het buitenland, zijn wij tegenwoordig actief op verschillende markten, waaronder die van communicatie, verpakking, bescherming, bouw, transformatie, agrovoedingsindustrie en OEM met hoofdzakelijk op maat geproduceerde platen.

 2. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. SARCA S.R.L.

  Italië

  Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.

 4. MPACK POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  MPACK is een familiebedrijf uit Polen.Wij beschikken over knowhow en ervaring van 15 jaar in het ontwerpen en produceren van de beste betrouwbare verpakkingen - met name polyethyleen kokers - voor bedrijven die actief zijn in de cosmetica-, para farmaceutische, voedingsmiddelen- en huishoudchemische industrie. Dankzij een meertalig team van deskundigen, een modern machinepark en onze hoge productienormen - wij hebben ISO 9001 geïmplementeerd - kunnen wij zelfs de meest geavanceerde bestellingen binnen maximaal vier weken leveren aan 27 landen.

 5. FOURNIPAC

  België

 1. PANGEA SERVICE

  Italië

 2. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

  Duitsland

 1. LPVS

  Frankrijk

 2. MEDIO AMBIENTE PACK S.A.

  Spanje

 3. EUSKOPACK S.L.

  Spanje

 4. MAGO-PACK GMBH

  Duitsland

 5. NEOFOL GMBH

  Duitsland

 6. LINEAPACK SRL

  Italië

 7. GREEN PACK DI LIOTTA MATTEO E MAZZONE COSIMO S.N.C.

  Italië

 8. TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA

  Duitsland

 1. INDUSTRIE- UND WERKSLOGISTIK O. GERSOMKE GMBH

  Duitsland

 2. C. O. R. CARTONAGEM UNIP. LDA

  Portugal

 3. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

  Alle producten voor "verpakkingsbedrijven"

 4. D.J. HOOGSTRATEN VERPAKKINGSMATERIALEN

  Nederland

  Als producent, groothandel en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voorziet Hoogstraten dagelijks in de verpakkingsbehoefte van industriële gebruikers in Nederland en zelfs daarbuiten. Gebruikers waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle levering en een breed en diep assortiment weet Hoogstraten zich te onderscheiden van andere aanbieders. Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snij-units.Hoogstraten is een belangrijke schakel tussen u enerzijds, en nationale en internationale producenten anderzijds. Vraag naar de catalogus voor het complete assortiment of bezoek de website www.hoogstraten.com

  Alle producten voor "verpakkingsbedrijven"

 5. BAGETA, UAB

  Litouwen

  Met meer dan 8000 vierkante meter productie- en kantoorruimte, verwerkt onze fabriek op efficiënte wijze houtblokken in opzetframes voor pallets. We bieden uiterst scherpe prijzen. Elke stap van het productieproces wordt van het begin tot het einde onderworpen aan nauwkeurige kwaliteitscontroles – wij zijn zo zeker van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Onze productiecapaciteit bedraagt 1, 5 miljoen opzetframes per jaar. Wij kunnen uw opdracht, ongeacht het volume dan ook altijd probleemloos afhandelen. Productie van hoogwaardige houten pallets en opzetframes voor pallets. Productie van zaagsel pellets. Tijdige uitvoer van bestellingen en levering naar alle landen wereldwijd. De houtproductie voor de export ondergaat een hittbehandeling volgens de internationale ISPM15 norm en wordt gemarkeerd met een IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 6. AILENA, JSC

  Litouwen

  JSC “Ailena” is een modern bedrijf dat verpakkingsoplossingen aan industriële bedrijven levert. Het aantal uitgevoerde orders blijft toenemen, omdat we niet alleen producten verkopen maar ze ook zelf maken. JSC “Ailena” biedt individuele verpakkingsoplossingen die aan de specifieke wensen van elke afzonderlijke klant voldoen. Wij begrijpen de behoeften van klanten, en onze dienstverlening bestrijkt drie terreinen: verpakkingsmaterialen, de productie van verpakkingsmaterialen, verkoop aan de groothandel en export, service en advisering.

 7. UNIFILL SRL

  Italië

  Unifill ontwerpt en bouwt innovatieve thermovormers en vulmachines voor eendosige recipiënten van 0, 1 ml tot 500 ml voor vloeibare, halfdichte en dichte producten en voor zetpillen en vaginale zetpillen. Unifill is wereldleider in de sector van monodoses voor de voedingsmiddelensector (specerijen, sauzen, oliën, azijn, yoghurt en kaas in bulk), chemica (detergenten, additieven, mest, parfumbranders, antiparisitaire producten), farmaca (drinkbare supplementen, crèmes, zetpillen) en voor de sector van verzorgingsproducten voor het lichaam.

 8. BRABO VERPAKKING

  Nederland

  Kiest u voor Brabo Verpakking, kiest u voor kwaliteit. Brabo Verpakking bestaat al 90 jaar en is al meer dan 30 jaar succesvol als verpakkingsgroothandel. Dankzij deze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche weet Brabo Verpakking wat goed is. Wij gaan voor kwaliteit. Kwaliteit in producten, maar ook in kwaliteit van inkoop en service. Bij Brabo Verpakking staat de klant centraal. Het team van Brabo Verpakking zal alles in het werk stellen om aan de wensen van de klant te voldoen. Dat kan betekenen dat we samen met u zoeken naar de beste oplossing voor het verpakkingsmateriaal dat u zoekt. Maar ook in de levering hier van. Heeft u uw verpakkingsmateriaal snel nodig? Dan doen we ons uiterste best om dit ook te regelen voor u.Service staat hoog in het vaandel bij Brabo Verpakking. We staan u graag telefonisch te woord, in de showroom maar wij komen ook graag bij u langs als u vragen heeft. Of gewoon om even bij te praten. Samen met u kijken we wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar het juiste verpakkingsmateriaal. Wij informeren u over uw order, denken met u mee en leveren zo snel mogelijk onze producten uit.Zoekt u verpakkingsmateriaal maar weet u niet wat in uw situatie de beste oplossing is? Wij adviseren u graag. Samen met u gaan we de beste oplossing zoeken. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat er op de markt is en waar sommige materialen juist wel of niet goed geschikt voor zijn. Dus weet u het even niet? Geen nood!

 9. ZAVOD VOLGA POLYMER, LLC

  Rusland

  Volga Polymer Plant is de fabrikant en groothandelaar in polypropyleen omsnoeringsbanden en andere verpakkingsartikelen, alsmede apparatuur en gereedschap voor verpakking. Het productassortiment van de onderneming omvat ook diverse verbruiksgoederen, handschoenen, PE- en PP-zakken, FIBC-zakken. Industriële verpakkingen van Volga Polymer zijn goed voor het stapelen, behandelen en beschermen van uw producten tijdens het transport. De productiecapaciteit van Volga Polymer is goed voor 1/3 van de verpakkingsmarkt in Rusland. De Volga Polymer fabriek is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, EAC, GOST R TU. Het bedrijf hanteert een nul-afval productiesysteem; de verwerking van PP is geoptimaliseerd om veilig te zijn wat toxiciteit betreft. Volga Polymer biedt plastic verpakkingen op aanvraag aan, evenals de productie van banden van individuele soorten en maten. De onderneming verstrekt gratis monsters om de kwaliteit van haar producten te controleren. De grootste Russische en internationale bedrijven (Aeroflot, Gazprom Neft, Russian Post, Nissan, enz.) behoren tot de klanten van Volga Polymer.

 10. ECO 2

  België

  Eco2 werd opgericht in 1992 onder de naam Ecoline. Het bedrijf, gevestigd in Ophasselt bij Geraardsbergen, telt 7 werknemers en levert verpakkingen en benodigdheden voor tissue culture of weefselkweek. De in-vitro vermeerdering gebeurt in polypropylene kweekcontainers met een ingenieus filtersysteem in het deksel, ontwikkeld door het bedrijf Combiness NV, waarmee Eco2 al jarenlang samenwerkt. Dit systeem laat toe dat er gassen uitgewisseld worden met de omgeving, terwijl de doosjes toch 100% hermetisch dicht zijn en dus volledig steriel blijven. Zo wordt de kans op contaminatie via de lucht vermeden en invasie van trips of mijten uitgesloten.Het assortiment werd uitgebreid met polystyrene kweekcontainers om aan alle wensen uit de markt te kunnen voldoen. Eco2 levert een aanzienlijk deel van zijn productie binnen België en Nederland en exporteert bovendien 60 à 70% naar heel wat landen in verschillende werelddelen in samenwerking met Combiness NV

Filters

Resultaten voor

Verpakkingsbedrijven - Import export

Aantal resultaten

6.108 bedrijven