• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • voedingsspecialiteiten uit het zuidwesten van frankrijk

Resultaten voor

Voedingsspecialiteiten uit het zuidwesten van frankrijk - Import export

  1. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.