• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zelfklevende materialen

Resultaten voor

Zelfklevende materialen - Import export

 1. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Stans- en snijwerkzaamheden voor de confectie van precisiestansonderdelen uit één en tweezijdig klevende plakband van alle beroemde fabrikanten. Verpakking van plakband van alle bekende fabrikanten op rollen van 3 mm tot 1550 mm.Vervaardiging van laminaten en composietmaterialen van bijna alle flexibele materialen tot rollen of vellen.Vervaardiging van materialen die door de opdrachtgever worden geleverd als loonarbeid, laminaat en samengestelde materialen, rollen- of boogartikelen. Advies en oplossingen van complexe klantspecifieke lijmproblemen. We verkopen onder andere plakband van de volgende fabrikanten: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Onze producten: Zelfklevende polyethyleenschuimen, industriële kleefbanden, technische kleefbanden, zelfklevende ponsdelen, dubbelzijdige kleefband voor industriële productie, zelfklevende films, zelfklevende siliconentapes, kleeffilms voor de auto-industrie, zelfklevende stippen, en nog veel meer.

 2. HERMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteermachines, etiketten, Etiketteermachines, zelfklevende materialen, en etiketteersystemen. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 3. NOVOGRAF, THE DURABLE GRAPHICS AND CLADDING SPECIALIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NOVOGRAF, THE DURABLE GRAPHICS AND CLADDING SPECIALIST, en actief in de sector Transfers - grafisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen, Ontwerp en uitvoering - grafisch, grafiek op glas, zelfklevende materialen, Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen, en Ontwerp en uitvoering - grafisch. Het is gevestigd in East Kilbride, Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 4. RVD RECLAME

  Nederland

  RvD Reclame is een enthousiast en creatief autoreclame- en beletteringsbedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren hoge kwaliteit en service voor een nette prijs. Wij kunnen u ook een totaalpakket aanbieden: Van het ontwerpen van een huisstijl (logo, flyers, visitekaartjes, briefpapier) tot de belettering van uw (bedrijf)auto. Elke reclame begint met een idee. Wij kunnen al vanaf het begin met u mee denken en kijken naar de mogelijkheden en wij betrekken u bij elke stap van het proces. RvD Reclame levert fullcolour prints op groot en klein formaat op diverse materialen zoals zelfklevende folie, spandoek, borden en Airtex behang.Voor veel bedrijven verzorgen we autobelettering, fullcolour prints, bestickering, gevelbelettering, reclameborden, raambelettering en spandoeken. We leveren onze diensten in Oegstgeest, Warmond, Leiden, Leiderdorp, Valkenburg, Wassenaar, Den haag, Voorburg, Voorschoten, Sassenheim, Rijnsburg, Voorhout, Roelofarendsveen, Lisse, Nieuw-vennep, Katwijk aan zee, Leidscheveen, Zoetermeer, Zouterwoudedijk

 5. VARITAPE

  België

  Varitape BVBA is gespecialiseerd in de productie,   verwerking en distributie van kleefbanden. We hebben ons ontwikkeld in wat we zijn: specialist in hoogwaardige zelfklevende materialen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lijm coaten kunnen wij producten ontwikkelen die ons de kans geven dat net iets meer te kunnen bieden. We zoeken samen technisch en commercieel naar de ideale oplossing voor uw toepassing, op maat van uw behoefte. We produceren onder meer: AntiDust, dubbelzijdige tapes, striplijm en lijmcoatingen, afdichtingsbanden, kleurenwaaiers en meer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STICKERCOMPANY

  Nederland

  StickersStickers maken, daarmee kunnen we u helpen, vraag het ons en vindt de perfecte sticker oplossing.We produceren zelf creatieve zelfklevende toepassingen, stickers op maat, bedrukken en leveren op alle zelfklevende materialen We maken stickers in digitale en conventionele druktechnieken uit het grootste assortiment van Nederland.Stickers drukken in elke kleefkracht en vorm wat u zich kunt bedenken. Etiketten op rol en op vel. Uw product of dienst krijgt extra aandacht met de juiste sticker perfect op de juiste ondergrond, ook al is dit van glas of beton.

 2. GRACOFOIL

  België

  Gracofoil is gespecialiseerd in etiketten en zelfklevende materialen op rol. Gracofoil produceert blanco etiketten, bedrukte etiketten, biedt een printservice, en een uitgebreid assortiment zelfklevende materialen.

 3. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 4. DATA-LABEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Profielbeschrijving Gegevenslabel: Data-Label GmbH produceert in haar productievestiging in de buurt van Bad Honnef een breed scala aan folies, zelfklevende etiketten, bedrukte etiketten en labels van verschillende materialen. Ons klantenbestand bestaat uit starters, voedingsbedrijven, modebedrijven en plantenwinkels. Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit in onze fabriek. Wij richten ons op energie-efficiënte productie, die grotendeels wordt ondersteund door zonne-energie.Momenteel is bijna 50% van ons productievolume volledig recyclebaar. In samenwerking met onze partners hebben wij innovatieve producten ontwikkeld, zoals lusetiketten en labels waarvoor geen composietmaterialen zoals papier en plastic nodig zijn, maar die toch uitstekend aanvoelen en stabiel zijn. Deze composieten zijn moeilijk te recyclen.Bovendien beschikt Data-Label GmbH over 20 jaar uitgebreide knowhow op het gebied van voedselveilige etikettering van levensmiddelen. Wij ontwikkelen en produceren zeer innovatieve zelfklevende etiketten voor direct contact met vleesproducten. Sinds de BSE-crisis is onze aandacht vooral uitgegaan naar de etikettering van rundvlees. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij ook op dit gebied een betrouwbare en competente partner voor u.

 5. KONINKLIJKE MOORMAN KARTON WEESP

  Nederland

  Verified by europages badge

  Koninklijke Moorman Karton heeft een breed assortiment karton, papier en plaatmateriaal. Grijskarton, beplakt grijskarton, golfkarton, gestreken golfkarton, lichtgewicht platen, foamboard, watervast karton, honingraatkarton, kraftliner, digitale printmaterialen, zeefdruk materialen, duplex en triplex karton, polypropyleen, zelfklevend karton, gekleurd karton, spiegelkarton, hardbord, passepartout- en museumkarton, aquarelpapier, zuurvrij karton en papier, hardbordsoorten, grootformaat voor digitaal drukken. Door onze grote voorraden en het unieke assortiment kunnen we vrijwel altijd direct leveren, of het nu om grote partijen of kleine hoeveelheden gaat. Bovendien kunnen we u karton in iedere gewenste vorm leveren, omdat we vrijwel alle afwerkingsmethode, (snijden, stansen of zagen) in huis kunnen verzorgen.

 1. FOLIEN+DRUCK GMBH

  Duitsland

  Welkom bij de Folien + Druck GmbH Overtuigend door kwaliteit en prestaties, zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van flexibele verpakkingen, etiketten en buislaminaat - zelfs zonder een minimale bestelhoeveelheid! Als aanbieder van narrow web flexografisch en digitaal printen voor kleine en middelgrote oplagen, bieden we onze klanten het hoogste kwaliteitsniveau tegen de kortste levertijden en eerlijke prijzen.verbeteringsproces mogelijk.Als een middelgroot familiebedrijf staat sinds 1982 de klanttevredenheid op de voorgrond.Korte levertijden, uitgebreide knowhow van de interne productie en de daaropvolgende verpakkingsprocessen en toegewijde medewerkers zijn belangrijke kwaliteitskenmerken voor ons.Speciale drukkerij voor flexibele verpakkingsfolies, particuliere etiketten, buizenlaminaat en (zelfklevende) etiketten. Wij bedrukken alle gangbare materialen en gelaagde folies zoals PET, ALU/PE, OPP, enz.

 2. POLYMER SCIENCE EUROPE GMBH

  Duitsland

  Polymer Science is een gecertificeerde fabrikant van gecoate zelfklevende films voor de medische en elektronische industrie.Sinds 1998 zijn we gestaag gegroeid en leveren we onze klanten wereldwijd onze producten.Onze sterke punten omvatten de productie van hoogwaardige producten, intensieve technische ondersteuning en een open oor voor klantverzoeken Topproducten voor de elektronische industrie.Polymer Science biedt een verscheidenheid aan materialen, waaronder drukgevoelige kleefstoffen, om te voldoen aan de hoge eisen van het monteren van de volgende producten: smartphones, tablets, navigatiesystemen en draagbare apparaten.Ons aanbod omvat warmtegeleidende materialen, EMI-producten, films (kleef en niet-klevend) en stoffen.Warmtegeleidende gap filters zijn verkrijgbaar bij onze klanten in verschillende geleidbaarheden en verschillende versies (siliconen, siliconenvrij, stevig vormbaar en vloeibaar).

 1. AVERY DENNISON BELGIE

  België

  Avery Dennison is een wereldwijde leider in drukgevoelige technologie en zelfklevende oplossingen. Het bedrijf fabriceert en levert: thermo transfer printsystemen, etikettenaanbrengsystemen, print & aanbrengsystemen, RFID systemen, service, printfolie en onderdelen. Andere business-units van het bedrijf zijn de Pressure-sensitive materials (label- en verpakkingsmaterialen, grafische en reflecterende materialen), Retail Branding & Information Solutions en Specialty Materials voor de automotive, de medische sector en dies meer.

 2. STRAPRYTE

  Nederland

  KLITTENBAND .............. Onder de merknaam StrapRyte™ verkoopt Compad NL een compleet programma klittenbanden van topkwaliteit .....................& MEER ! ! ! Naast een gunstig prijsniveau zijn wij voor veel klanten gesprekspartner voor klantspecifieke productontwikkeling. ASSORTIMENT: Naaibare klittenbanden zoals: haakband, lusband, elastische lusband, waterbestendige haak, brandvertragend Zelfklevende klittenbanden zoals: Hotmelt & acryl haakbanden en lusbanden Lasbare klittenbanden zoals: High Frequency, solvent activated haak- en lusbanden Diverse klittenband specialiteiten zoals: Mushroom/paddenstoelen band, Microhook klittenbanden, Sharkteeth Strapping materialen: Diverse kant- en klare straps, materialen om straps op maat te produceren inclusief accessoires zoals foam pads, crocodiles KLEUREN EN BREEDTEN: Vele kleuren en breedten direct uit voorraad. Naaibare klittenbanden leverbaar in 500+ kleuren, 9 standaard breedten, afwijkende breedten op aanvraag mogelijk

 3. LLC PRODUCTION ASSOCIATION «GERMETEX»

  Rusland

  Het bedrijf LLC PRODUCTION ASSOCIATION «GERMETEX», is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekkingsmaterialen, Dakbedekkingsmaterialen, zelfklevende linten, impregnatie van bedekkingen van gebouwen, en geluidsisolerende materialen. Het is gevestigd in Syzran, Rusland.

 4. DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC

  Italië

  De drukkerij La Grafica di Lucchio is een onderneming die door de jaren heen alle innovaties binnen de kunst- en drukwerksector opgenomen en zich eigen gemaakt heeft. KENNIS VAN DE SECTOR, HOOGWAARDIGE PRODUCTEN, SNELLE SERVICE ZIJN AL 20 JAAR DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN DIE HET IN STAAT STELLEN AAN DE BEHOEFTEN VAN DE KLANTEN TE VOLDOEN.

 5. EXUN

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf EXUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Korfflessen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen voor kunststof materialen, buizen van kunststof bestand tegen zuur, en zelfklevende bladen van plastic film. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.