Farmer (Aquaculture), Exporter We are an independent artisan fish breeder and 100% french premium caviar producer
Frankrijk
Groothandelaar
AQUADEM brengt meer dan 1000 kg kaviaar (bij een productie van ongeveer 2000 kg) en 2000 kg foreleieren (bij een productie van meer dan 8000 kg eieren en 120 ton forel) op de markt onder de eigen merknaam "Caviar Perle Noire". \n\Deze productie wordt uitgevoerd door 6 productievestigingen in de Périgord en door 10 technici. Onder de merknaam Caviar Perle Noire worden deze producten verkocht aan meer dan 500 professionele afnemers en kleinhandelaren in Frankrijk, maar ook in Dubai, Marokko en Zwitserland, en aan importeurs en distributeurs. \nOnze afnemers zijn zeer tevreden en wij zijn op zoek naar andere distributeurs en verkooppunten in Europa en buiten Europa\nSinds 1997 ontwikkelen en produceren wij al onze producten in onze werkplaats in de buurt van onze kwekerijen. Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten in het kweken van vissen. Onze knowhow stelt ons in staat uitzonderlijke kaviaar te produceren. Omdat er in onze kwekerijen geen ziekten voorkomen, hoeven wij geen behandelingen toe te passen. Wij hebben het gebruik van fytosanitaire producten op onze terreinen verboden. De uitzonderlijke kwaliteit van ons milieu en ons water, onze lage bezettingsgraad en de selectie van het voeder dat wij gebruiken, geven onze producten een onvergelijkbare smaak. Ons voer bevat geen ggo's, antibiotica of hormonen, maar granen uit Europa en vismeel afkomstig uit duurzame visserij (FSC).
Farmer (Aquaculture), Exporter We are an independent artisan fish breeder and 100% french premium caviar producer
Groothandelaar
Cros Noir
24620 Les Eyzies De Tayac - Frankrijk
België
Maïski vol-au-vent met balletjes, deze smakelijke romige kippenragout is afgewerkt met verse champignons en de lekkerste gepocheerde kipballetjes, een echte smakelijke klassieker !
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski Gentse waterzooi, een klassieker uit Vlaanderen met gelijke porties kipfilet, verse gestoomde prei, wortel en witte selder in een zachte roomsaus.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski coq au vin, de klassieke Franse stoofpot met stukken kippenborstfilet en bovenboutfilet, verse champignons, zilveruitjes en het krokante spek, smakend met gebonden rode wijnsaus.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski hinderagout, een smakelijke ragout, de lekkerste stukjes gebakken hinde op smaak gebracht met onze overheerlijke roomsaus en veenbessen.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers