CÔTE2BOEUF - Fabricant de charcuteries artisanales sans nitrite en Aveyron

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

CÔTE2BOEUF
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Français Bekijk de 29 producten

COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

Documenten

Video's

https://youtube.com/shorts/V81RbB6OSuU?feature=share

Domain icon Fabrikant/ Producent

CÔTE2BOEUF

49 impasse des combes

12310 Laissac - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10
  • Verkopers
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2013
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Activiteiten van

  • Vleeswaren
  • varkensvleeswaren
  • guanciale
  • bresaola
  • chorizo
  • grisonvlees
  • lomo
  • Nitrietvrije vleeswaren
  • vleeswaren raclette
  • worst