SOCIETA' COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETA' AGRICOLA

De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich gegroepeerd om de Cooperativa di Cotignano te vormen en gebruiken behouden karakteristieke verwerkingsmethodes: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, de rijpingstechnieken en met name een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Kaas
  • schapenkaas
  • pecorino de pienza
  • ricotta van schapen
  • schapenkazen
  • toscaanse schapenkaas
  • half gerijpte schapenkaas
  • gerijpte schapenkaas

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Bedrijfsvorm
    Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

R03190590 520 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
SOCIETA' COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETA' AGRICOLA

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog SOCIETA' COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETA' AGRICOLA,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK