• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke koekjes

Resultaten voor

Ambachtelijke koekjes - België

België
  1. TEASTATION

    België

    Theewinkel en leverancier voor de horeca met meer dan 200 soorten losse thee, toebehoren en zoete lekkernijen. Een met zorg uitgekozen selectieve van 200 soorten losse kwaliteitsthee, ambachtelijke koekjes, geschenken, toestellen en toebehoren maakt Teastation tot de thee-speciaalzaak in hartje Hasselt. Kom eens langs in de Aldestraat 13 en ontdek de wondere wereld van de thee! Maak je keuze uit ons assortiment pure of gearomatiseerde zwarte, groene, of witte thee, fruit-infusies, kruidensamenstellingen en ons ruime aanbod aan rooibos-varianten. Wij hebben permanent 4 theeën in proeverij voor u klaarstaan.Daarnaast bieden wij een unieke selectie theetoebehoren: tassen, kannen, filters en thee-sets aan. Ambachtelijke koekjes van Basta Sia Buono voor elke lekkerbek en de unieke verzorgingslijn van Teaology. Advies aan de horeca voor het samenstellen van een theekaart en creatie van recepten voor icetea en mocktails.

  2. OUD HUIS DEMAN

    België

    Oud Huis Deman te Brugge bakt hier op ambachtelijke en artisanale wijze brood, koekjes, biscuits en speculaas. Biscuiterie De Man maakt niet alleen speculaas wanneer de Sint in het land is, ook met Pasen maken wij speculaaskoekjes. Door het gebruik van de beste boter en natuurlijke elementen blijft het tot op vandaag dé specialiteit van de zaak : amandelbrood, brugs beschuit, brugse achten, grieks brood, mokken, kletskoppen, macarons, boterspeculaas, brugse cigaretjes, florentines, enz...

  3. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  4. MOKAFINA

    België

    Mokafina is een Belgische koffiebranderij waar de focus ligt op kwaliteit, ambacht en service. We garanderen altijd verse koffie met een lokaal karakter. We bieden zowel koffie oplossingen aan voor horeca en business, als het creëren van private label koffie. We bieden het 1-stop-shop principe aan: Mokafina omvat alles gaande van koffiemachines tot koffie en alle mogelijke toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan thee, melk, suiker en koekjes, maar ook onderhoudsproducten en disposables. Inclusief service! We kijken samen met u wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf, horeca zaak of private label. Onze koffiebonen doorlopen een heel kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. De bonen worden medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand in Wijnegem, Antwerpen. Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

  5. MOLENS VAN OUDENAARDE

    België

    De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. JOVADO

    België

    Jovado Koffie, uw horeca leverancier Al meer dan 30 jaar zijn wij in de horeca sector actief en voorzien wij restaurants, tearooms, bedrijven, sportclubs, scholen, … van heerlijke, op ambachtelijke wijze gebrande koffie. Tevens zorgen wij voor levering ter plaatse van zowel koffie als koffiemelk, suiker, koekjes, soep en confiserie. Met onze twee vestigingen in Brugge en Lanaken kunnen wij snel leveren over heel België en onze buurlanden. Ook horeca toestellen en koffietoestellen kunnen wij voorzien voor enkele personen of voor honderden personen, geen probleem wij hebben voor ieder wat wils.

  2. KOFFIEBRANDERIJ ROM

    België

    ROM-koffie staat voor een totaalconcept, waarbij elke klant, of het nu gaat om een particulier, een bedrijf of een horecazaak, kan rekenen op koffie van uitstekende, ambachtelijke kwaliteit, maar ook op alles wat erbij hoort: servies, koekjes, pralines, suiker, melk, ... en vanzelfsprekend onberispelijke service. Ook het begrip 'tijd' maakt deel uit van het totaalconcept. Dit begint bij de productie: ROM koffie neemt de nodige tijd om de koffie langzaam en ambachtelijk te branden. Die vakkennis is in de loop der jaren opgebouwd, zodat de medewerkers perfect weten welk het juiste moment is om het branden te stoppen. Dan ontwikkelen de aroma’s zich optimaal en blijven ze behouden, terwijl bittere smaken geen kans krijgen. Langzaam en artisanaal gebrande koffie betekent ook dat de klanten de tijd moeten nemen om hem te zetten, dat ze tijd maken om ervan te genieten met hun gezelschap. Zo wordt elk koffiemoment een moment van gezelligheid en warmte dat mensen graag met elkaar delen. Daarom krijgt elke klant in de winkel een lekker kopje koffie aangeboden als eerste onderdompeling in de passie voor koffie, waarbij de verleidelijke geur en het zachte aroma voor overtuigingskracht zorgen. Om die passie over te brengen en te delen, nemen de mensen van ROM-koffie graag alle tijd. Het oranje logo van ROM-koffie maakt ook deel uit van het totaalconcept. Oranje is een sterke kleur, die echter ook warmte en gezelligheid uitstraalt, en dat gaat automatisch gepaard met genieten. Het warme

  3. VERMEIREN PRINCEPS

    België

    Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en kruiden in haar speculoosproducten. De helft van de koekjes worden met het Vermeiren-label op de markt gebracht, de andere helft met een private label. Alle soorten speculoos zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Voor de horeca zijn ook per stuk verpakte koekjes beschikbaar in diverse smaken.

  4. MAES KOFFIE

    België

    Maes Koffie staat borg voor topkwaliteit door zijn strenge selectie en toezicht bij de aankoop van de ruwe koffie, door de ambachtelijke wijze waarop de koffie nog steeds wordt gebrand door de eigen meesters in haar gespecialiseerde koffiebranderij in Hasselt, niet voor niets de hoofdstad van de smaak, en ten slotte door de zorg voor dit delikate eindproduct tot bij de verbruiker. Maes Koffie beschikt voor zijn verkoop over vijf eigen winkels in Limburg en één eigen winkel in Mechelen. Naast koffie biedt Maes Koffie ook nog een waaier van producten aan die bij koffie of de ontbijttafel horen zoals expresso- en koffiezettoestellen, warmhoudkruiken, porselein en alles wat bij koffie en thee past: melkcups, koekjes, suiker, koekjes, alle soorten vruchtenthees, filters...

  5. SMILDE BAKERY

    België

    Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment aan ambachtelijke bakkerijproducten. Met haar productgroepen bedient Smilde Bakery elk marktsegment: van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, benzinestations, cateringbedrijven, collectiviteiten en retail tot industriële bakkerijen. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele markt en de consumentenmarkt. Produkten : roomhoorns en bladerdeegschelpen, tarteletten en taartbodems, zanddeeg, meringues en charlottes, choux en eclairs, hartige producten, diepvries patisserie, afgewerkte patisserie, koekjes, bake-off snacks…

  1. LA CONFIANCE NV

    België

    Bij La Confiance zijn we gepassioneerd door kwaliteit, smaak en service. Daarenboven staan we voor VERTROUWEN: We zeggen “NEE” tegen industriële productie. We gebruiken enkel de beste, eerlijkste en puurste ingrediënten. TRANSPARANTIE : We tonen waar onze ingrediënten vandaan komen. We partneren met boeren en leveranciers. We tonen wat we doen. SMAAK: We leveren een schitterende smaak. We gebruiken minder suiker en meer natuurlijke kruiden. We voorzien constant verschillende smaakvariëteiten. We hebben 3 verschillende merken: 1. La Confiance Een unieke Belgische speculoos, gebaseerd op een familierecept uit 1924, met een fijne maar tevens krachtige smaak, gemaakt van echte bioboter, biorietsuiker en biograan volledig traceerbaar tot aan de landbouwer. Met minder suiker, uitzonderlijk geselecteerde kruiden en een heerlijke krokantheid. Deze speculoos is niet gemaakt op industriële wijze maar met respect voor traditie, ambacht en eerlijke landbouw. 2. Ceval Healthfood Ceval Healthfood bakt al meer dan 35 jaar gezonde en lekkere koekjes. Vandaag bestaat het Ceval Healthfood uit een breed gamma van producten: van gezonde zemelenkoekjes tot fruitsappen. 3. Maison Biscuits d'Or Bij Maison Biscuits d’Or werden de geheimen van het speculoos maken overgedragen van vader op zoon. Al meer dan 100 jaar bleven we trouw aan de recepten van overgrootvader Leopold. Vandaag volgen we deze traditie nog steeds door alleen de allerbeste ingrediënten te gebruiken.

  2. DELREY

    België

    DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties.

  1. BISCUITERIE WILLEMS

    België

    Willems biscuiterie is gespecialiseerd in de productie van speculoos en andere koekjes. Ze bevatten geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen. Sins 2011 leveren ze de lekkerste speculoos en zijn afgeleiden, gebaseerd op een lange traditie van ambachten.

  2. AMANDINO BV

    België

    Wij zijn specialist in het bereiden van gluten en lactosevrije producten Koekjes, cakes, gebak, alsook gaan we al een stap verder door deze ook suikervrij aan te beiden Groothandel - custom made - private label