• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koffiebranderij

Resultaten voor

Koffiebranderij - Groothandelaar - België

BelgiëGroothandelaar
  1. MAES KOFFIE

    België

    Maes Koffie staat borg voor topkwaliteit door zijn strenge selectie en toezicht bij de aankoop van de ruwe koffie, door de ambachtelijke wijze waarop de koffie nog steeds wordt gebrand door de eigen meesters in haar gespecialiseerde koffiebranderij in Hasselt, niet voor niets de hoofdstad van de smaak, en ten slotte door de zorg voor dit delikate eindproduct tot bij de verbruiker. Maes Koffie beschikt voor zijn verkoop over vijf eigen winkels in Limburg en één eigen winkel in Mechelen. Naast koffie biedt Maes Koffie ook nog een waaier van producten aan die bij koffie of de ontbijttafel horen zoals expresso- en koffiezettoestellen, warmhoudkruiken, porselein en alles wat bij koffie en thee past: melkcups, koekjes, suiker, koekjes, alle soorten vruchtenthees, filters...

  2. NEVA'S KOFFIE

    België

    Koffiebranderijen & automaten GROOT- & KLEINHANDEL voor Horeca bedrijven grootkeukens Klaargemaakte koffie voor koffietafel VERKOOP en VERHUUR VAN AUTOMATEN en FULL-SERVICE voor warme dranken snoep frisdranken

  3. DONKO'S KOFFIE

    België

    Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.

  4. MIKO KOFFIE

    België

    Miko Coffee Service richt zich bijgevolg tot de Belgische Out-Of-Home-markt met een totaalconcept voor heerlijke koffiepauzes. Dagelijks voorzien wij duizenden horecazaken, bedrijven, kantoren, scholen en instellingen van koffie- en espressosystemen, koude en warme drankautomaten en snackautomaten. Ook de professionele HORECA-uitbater kan bij Miko terecht voor een geselecteerd gamma hoogwaardige espressokoffies en een topassortiment espressotoestellen.

  5. ESSSE CAFFE

    België

    Het bedrijf ESSSE CAFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Koffiezetmachines voor de horeca, Koffiezetapparaten - huishoudelijk, Koffie en thee, Koffiezetmachines voor de horeca, machines voor warme chocolade, en Koffiezetapparaten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Heppignies, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. JAVANA

    België

    Onze familiale koffiebranderij, uniek in Brugge, gelegen in het hartje van de stad, bestaat sinds 1949. Het branden van de koffie gebeurt ter plaatse en nog steeds op artisanale wijze. Er worden hoge kwaliteitseisen gesteld bij de selectie van de koffiebonen in de landen van oorsprong. Javana kiest hoofdzakelijk arabicakoffie’s voor zijn mélanges. Door het ambachtelijke brandprocédé kan de koffie zijn volle smaak, aroma en karakter behouden en dit in tegenstelling tot de fabriekskoffie. De speciaal ontworpen koffieverpakking met ventiel zorgt voor een optimale behoud van de aroma’s! Koffiebonen van diverse oorsprong worden gemengd, zodat niet tegenstaande variaties door de oogst altijd dezelfde kwaliteit wordt behouden. Sommige mengsels bevatten koffiebonen uit acht verschillende landen en dit om een egale koffiesmaak te bekomen. Hoe dit precies gebeurt behoort tot de knepen van het vak en jarenlange ervaring. Sinds 1949 heeft Javana zich ook gespecialiseerd in de import van diverse theesoorten. Wat in het begin hoofdzakelijk de zuivere origine thee betrof heeft zich in de loop der tijden ontwikkeld tot een groot assortiment van origine, aroma, vruchtenthee en infusies. De laatste maar niet te verwaarlozen ontwikkeling is de opgang van de Chinese en Japanse groene, zowel zuivere als gearomatiseerde theesoorten en de rooibos thee uit Zuid-Afrika.