• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kaasmakerijen

Resultaten voor

Kaasmakerijen - België

België
  1. ENTREMONT

    België

    Het bedrijf ENTREMONT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Melkproducten, Kaas, Oliën en vetten voor de voeding, Melkproducten, kaasmakerijen, en Kaas. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  2. CHIQUETTERIE (LA)

    België

    Het bedrijf CHIQUETTERIE (LA), is een Dienstverlener, en actief in de sector Hotels en restaurants. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelle restauratie, kaasmakerijen, en geitenkazen. Het is gevestigd in Nafraiture, België.

  3. CHEVRARDENNES

    België

    Verified by europages badge

    De geschiedenis van ChèvrArdennes begint in de jaren 70 met de oprichting van een experimentele fabriek gewijd aan de productie van geitenkaas in Bastenaken, in het hartje van de Belgische Ardennen. De fabriek werd vervolgens overgenomen door La Vache Bleue en geniet sinds die tijd van de ervaring en knowhow van de familie Loicq. In 2005 vestigt ChèvrArdennes zijn huidige bedrijfsruimte in Nijvel. Het streven naar totale kwaliteit blijft natuurlijk een must: de inzameling van de melk en het pasteuriseren daarvan gebeurt nog steeds in de Ardennen, in Vielsalm. Een van de geheimen van de smaak van onze kazen is de bewuste keuze van een lokale en authentieke productie in een Ardense omgeving die een gunstige invloed heeft op het welzijn van de door ChèvrArdennes geselecteerde melkgeiten, één van de sleutels voor de productie van betere melk… en dus heerlijke kaas. De productie van ChèvrArdennes is BRC-gecertificeerd en groeit constant door onder meer de ontwikkeling van nieuwe markten buiten België.

  4. LA FERME D'ARTAGNAN

    België

    Het bedrijf LA FERME D'ARTAGNAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, boerderijen, boomkwekerij kaasmakerij, Broeden van kippen, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Haccourt, België.

  5. LA FERME SUR L'ÎLOT

    België

    Het bedrijf LA FERME SUR L'ÎLOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, BIOLOGISCHE LANDBOUW, boomkwekerij kaasmakerij, Gewasbeschermende producten, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Habergy, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. DUPONT CHEESE

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  2. MAFRANS

    België

    Van bij de oprichting in 1945, heeft de firma MAFRANS zich gespecialiseerd in flexibele verpakkingen voor de boter- en margarine-industrie. De vereiste know-how van de verpakkingstechnologie en een veelzijdig productieapparaat - waaronder heliodrukmachines en flexodrukmachines -, alsook de grondige kennis van de nationale en internationale wetgeving inzake de verpakking van voedingsmiddelen, maken van de n.v. MAFRANS in België een begrip voor melkerijen, margarinerieën, boterherverwerkers en kaasmakerijen. Bij de n.v. MAFRANS staat de tevredenheid van haar cliënteel centraal. Daarom heeft zij zich, door de jaren heen, organisatorisch en productietechnisch ontwikkeld rond twee centrale thema's: kwaliteit en flexibiliteit.

  3. KAASIMPORT JAN DUPONT

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  4. KAASBOERDERIJ 'T LEENHOF BV

    België

    Kaasboerderij 't Leenhof is een familiale melkkoeien en melkgeitenboerderij die reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het maken van echte rauwmelkse boerenkaas van weidemelk. Want zowel de koeien en geiten kan je in de zomer rond de boerderij zien grazen. Zelfs het andere voer dat de dieren extra voorgeschoteld krijgen wordt grotendeels op onze eigen akkers geteeld want we vinden het zeer belangrijk om enkel onze eigen melk te verwerken omdat wij het gehele productieproces zelf willen controleren en beheren. In het verleden beperkten wij ons uitsluitend tot de verwerking van de melk van onze 200 geiten tot allerlei rauwe handgeschepte geitenkaasjes en delicatessen maar omdat sedert kort er ook 3 kinderen mee in het bedrijf zijn gestapt die mee het verhaal verder willen schrijven zullen wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!

  5. BROUWERIJ DER TRAPPISTEN VAN WESTMALLE

    België

    De abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle behoort tot de Orde van de Cisterciënzers, die gesticht werd in de elfde eeuw. Deze orde wordt kortweg en gemakshalve ‘de trappisten’ genoemd, naar de Normandische abdij La Trappe. Van daaruit verspreidde zich sinds de zeventiende eeuw een hervorming van de Cisterciënzerorde. De abdij van Westmalle, gesticht in 1794, maakt deel uit van de 'Cisterciënzers van de Strikte Observantie', maar is vooral bekend als ‘de abdij van de trappisten van Westmalle’. De abdij biedt een gastenverblijf aan, beschikt over een paar bedrijven direct gerelateerd aan de abdij: een brouwerij, kaasmakerij en boerderij.

  1. FROMAGERIE REGAL

    België

    Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasmakerij, gespecialiseerd in de productie van verse kaas. Het bedrijf houdt een ancestrale vakkennis in stand van de valorisatie van de melk uit de boerderijen van het Land van Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de diverse verse kaassoorten van LA FERME BIDELOT. De kaasmakerij heeft verschillende assortimenten van verse kaas ontwikkeld bestemd voor traditionele zuivelwinkels, voor grote en middelgrote supermarkten, voor instellingen en ook voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld banketbakkers, cateraars en de agrovoedingsindustrie. De verse kaassoorten van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zoute of zoete gerechten. Régal kan de verse kaas voor u maken die het beste aan uw behoeftes voldoet, al naar gelang uw wensen. Régal is de Belgische ambachtelijke verse kaasmaker!