• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke kaas

Resultaten voor

Ambachtelijke kaas - Frankrijk

Frankrijk
  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  2. ALBORA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

  3. MAISON VOISINE

    Frankrijk

    Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  4. SIENDAS FRANCE

    Frankrijk

    Het bedrijf SIENDAS FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn uit sardinie, varkensvleeswaren, ambachtelijke kaas, en olijfolie. Het is gevestigd in Pessac, Frankrijk.

  5. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).