• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke vervaardiging

Resultaten voor

Ambachtelijke vervaardiging

FrankrijkLyon en Rhône-Alpes
  1. NOUS LE SAVONS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De ambachtelijke zeepfabriek Nous Le Savons biedt biologische en natuurlijke cosmetica met het label Nature & Progrès. Alle productie vindt plaats in Grenoble, in het hart van de Alpen, waar het bedrijf sinds 2017 is gevestigd. Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd, voor een hoogwaardige Franse productie. De milieu- en sociale verplichtingen maken integraal deel uit van ons DNA: lokale grondstoffen, composteerbare of retourverpakkingen, samenwerking met een centrum voor volwassenen met een handicap, waterbesparing en korte keten. Ecologische, ethische en betaalbare producten: zachte zepen en scrubs, shampoo bars, deodorants, balsems, natuurlijke muggenwerende middelen, om er maar een paar te noemen. De zeepfabriek kan winkels, inkoopcentrales en groothandelaren beleveren onder eigen merk of white label.

  2. SAVONNERIE YANAELLE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf SAVONNERIE YANAELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hobby- en handwerkartikelen, zeepfabriek, Hobby- en handwerkartikelen, ambachtelijke vervaardiging, en Zeepproductie. Het is gevestigd in Bessenay, Frankrijk.

  3. MAISON BRANDINI

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf MAISON BRANDINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeurachtige wijnen, ambachtelijke vervaardiging, Wijn - Jura en Savoie, en aperitieven. Het is gevestigd in Thonon-Les-Bains, Frankrijk.

  4. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

    Frankrijk

    Ambachtelijke vervaardiging en commercialisering van verse vruchtensappen. Het assortiment vruchtensappen van Jean-Louis Bissardon heeft zich door de jaren heen uitgebreid en biedt "traditionele" vruchtensappen: sinaasappel, appel, druif, tomaat; subtiel gemengde vruchtensappen: appel-kweepeer, appel-zwarte bessen, maar ook meer verrassende smaken!

  5. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.