• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vlees van franse herkomst

Resultaten voor

Vlees van franse herkomst - Import export

  1. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. CORNILLE SAS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 2001, vergaart CORNILLÉ, expert in de verwerking van runder bijproducten, elk jaar 120.000 ton grondstoffen in West-Frankrijk bij zijn partners, slachthuizen en vleesverwerkers van de groepen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) en BIGARD. Deze bijproducten worden verwerkt tot vetten, gedeshydrateerde eiwitten en van botten afkomstige mineralen. CORNILLÉ heeft ervoor gekozen de rangorde van gebruik te handhaven door voorrang te geven aan de meest relevante gebruiken en de gebruiken met de meeste sociale meerwaarde zoals de voeding voor menselijk gebruik, voeding voor boerderijdieren, voeding voor huisdieren, oleochemie, biobrandstoffen en meststoffen. CORNILLÉ zet zich met zijn partners in om de zijn ecologische voetafdruk te beperken en bij te dragen aan een circulaire economie gebaseerd op het gebruik van hernieuwbare en duurzame bronnen: • gebruik van hernieuwbare bronnen vergaard in Frankrijk + hergebruik van 100 % biobased producten. • productie van biobased eiwitten en vetten met een lagere ecologische voetafdruk dan de geïmporteerde eiwitten en oliën (soja, palmolie). • het optimaliseren van ons energie- en waterverbruik en een permanente verlaging van onze ecologische voetafdruk. Bijv.: koolstofvrije dampen verkregen via de energieterugwinning uit ons afval. • Voor 70 % van onze thermische behoeften, ter vervanging van fossiele brandstof, gebruik van koolstofvrije damp geproduceerd door de SAVE.

  3. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  4. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De firma BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen en is gevestigd in Bressuire in Frankrijk. Wij zijn leverancier van rundvlees en met name van vers vlees van jonge runderen. Tevens verkopen wij runderkarkassen en slachtafval. Onze productie van vers en wel of niet uitgebeend vlees is bestemd voor alle Europese en Noord-Afrikaanse landen. Wij commercialiseren vleesrassen: Charolais, Blonde d'Aquitaine, Limousin, Parthenais, enz.

  5. DOMAINE BASSE-VILLE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf DOMAINE BASSE-VILLE, is een Multi-Category, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren exporteur van wijn, regionale wijn, franse wijn, witte wijnen, rode wijnen, Franse rode wijn, rosé wijn, Chardonnay, en wijn voor bij vis. Het is gevestigd in La Chapelle Heulin, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE

    Frankrijk

    Het bedrijf TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren halal vleeswaren, en frans vlees.