3D DESKUNDIGE

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

3D DESKUNDIGE
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreid & professioneel BCN3D assortiment van hoogwaardige en extra scherp geprijsde 3D printers. ✓ Vrijblijvend Deskundig Advies ✓ WebwinkelKeur Certificaat ✓ Klarna Achteraf Betalen ✓ Gratis levering vanaf €100 BCN3D een van de toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van 3D printoplossingen ter wereld. BCN3D is gevestigd in Barcelona en geloven heilig in het leveren van tools van de beste kwaliteit aan zowel professionals als gebruikers op industrieniveau. Bovenal is hun doel om makers en innovators in staat te stellen hun ideeën te materialiseren en een platform voor creatie te bieden.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreid & professioneel Craftbot assortiment van hoogwaardige en extra scherp geprijsde 3D printers. ✓ Vrijblijvend Deskundig Advies ✓ WebwinkelKeur Certificaat ✓ Klarna Achteraf Betalen ✓ Gratis levering vanaf €100 De printkwaliteit van Craftbot leidt met zijn kwaliteit prints en biedt verbeterde technische parameters en bruikbaarheid in vergelijking met het bestaande marktaanbod tegen een voordelige prijs. Verschillende internationale onderscheidingen zijn een bewijs van de hoge kwaliteit en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreid & professioneel Creality 3D assortiment van hoogwaardige en extra scherp geprijsde 3D printers. ✓ Vrijblijvend Deskundig Advies ✓ WebwinkelKeur Certificaat ✓ Klarna Achteraf Betalen ✓ Gratis levering vanaf €100 Creality 3D Technology Co., Ltd., opgericht in 2014, richt zich op het ontwerp, onderzoek en de productie van 3D printers en 3D print gerelateerde producten. Hun R&D-team, bestaande uit professionele onderzoekers en bekwame ingenieurs, streeft voortdurend naar een creatieve functie en een uitstekende gebruikerservaring. De R&D-investeringen van het bedrijf in 3D printen richten zich op FDM/resin 3D-printers, 3D-scanners, filamenten en resins.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreid & professioneel FELIXprinters assortiment van hoogwaardige en extra scherp geprijsde 3D printers. ✓ Vrijblijvend Deskundig Advies ✓ WebwinkelKeur Certificaat ✓ Klarna Achteraf Betalen ✓ Gratis levering vanaf €100 FELIXprinters biedt hoogwaardige, robuuste, betrouwbare en scherp geprijsde 3D printoplossingen voor industriële gebruikers, en onderscheidt zich van andere technologieleveranciers door de mate van relatie die het aanmoedigt met zijn klanten. Zij zijn van mening dat onze OEM-klanten, om het beste uit hun gebruik van 3D printen te halen, moeten samenwerken met de technologieleverancier en FELIXprinters moet zien als een strategische partner en adviseur. Zij werken nauw samen met al onze industriële klanten om ervoor te zorgen dat het gebruik van de technologie wordt geoptimaliseerd voor elke individuele toepassing.

Een offerte aanvragen

3D Deskundige levert deskundig advies aan iedereen zodat zij een passende 3D printer kunnen kopen. Naast het leveren van deskundig advies hebben we een uitgebreid aanbod met hoogwaardige 3D printers. Zowel FDM als mSLA 3D printers behoren tot ons assortiment. Bekijk ons aanbod op: https: //3ddeskundige.nl/collections/producten Onze missie is dat iedereen een passende 3D printer kan vinden en kopen. Helaas is dit geen makkelijk proces en hiervoor leveren wij vrijblijvend deskundig advies in de zoektocht om de juiste 3D printer te kopen. Wij vinden het namelijk als geen ander erg belangrijk dat iedereen door middel van deskundig advies een passende 3D printer kan kopen. Bij het geven van deskundig advies proberen we zo veel mogelijk obstakels te vermijden zoals het overmatig gebruik maken van technische termen rondom een 3D printer. Vooral de zaken omtrent 3D printen uitleggen in begrijpelijke taal is één van onze kernwaarden zodat iedereen de juiste keuze kan maken. Ben je op zoek zijn naar een 3D printer, maar je weet totaal niet waar je moet beginnen? Vul dan onze 3D Printer Keuzehulp in en ontvang vrijblijvend deskundig advies. Start Keuzehulp: https: //3ddeskundige.nl/pages/keuzehulp Vind in enkele minuten de juiste 3D printer! Beantwoord 9 simpele vragen Ontvang deskundig advies op maat Kies in één keer de beste optie Gratis én vrijblijvend https: //3ddeskundige.nl/ info@3ddeskundige.nl +3185 004 1055

Documenten

Domain icon Dienstverlener

3D DESKUNDIGE

Hooiweg 17

1276AK Huizen - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • 3D-printers
  • 3D printer
  • 3D printer Keuzehulp
  • 3D-machine
  • webwinkel
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis