AOT EVENTS

OVER ONS: AOT Events is een evenementen-, management- en boekingsbureau. Wij organiseren en programmeren maandelijks diverse evenementen en voorstellingen op vele locaties in binnen- en buitenland. Wij werken met muzikanten, cabaretiers, illusionisten, comedians, theatermakers, schrijvers en nog veel meer artiesten. Wij realiseren evenementen op kleine en middelgrote schaal. Denk hierbij aan comedy shows, open mic’s, workshops, (bedrijfs)feesten, festivals, culturele- of sportevenementen en open dagen. Dit alles uiteraard met onze expertise en ervaring. Ook kunnen wij de volledige programmering en marketing van uw bedrijf overnemen. Wij denken graag mee en kunnen u diverse geslaagde concepten of evenementen voorstellen die we meteen kunnen uitvoeren. Als het nodig is, bedenken we een volledig nieuw concept speciaal voor uw bedrijf. DE ROL VAN AOT EVENTS: U heeft zelf geen omkijken naar uw evenement. Samen bespreken we uw wensen op het gebied van design, promotie, invulling en visuele vormgeving. Het hele proces wordt van A tot Z gerealiseerd door ons. Alles kan naar wens geregeld worden. ONZE WERKWIJZE: In een persoonlijk gesprek maken wij kennis met elkaar en inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Zo kunnen wij het evenement het beste afstemmen op uw behoeften. Daarna doen wij u een voorstel waarin naast een gedegen situatie- en behoefteschets, een duidelijk plan van aanpak en het honorarium is opgenomen.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Communicatie - evenementen en manifestaties
 • Boekingsbureau
 • comedy shows
 • workshops
 • evenementenbureau

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
AOT EVENTS

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog AOT EVENTS,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK