CAM BEWAKING

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

CAM BEWAKING
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Met de Reolink RLC-520 PoE Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel, mits je een PoE switch of injector gebruikt. Verbind deze IP camera met je mobiele apparaten in de app of op je pc en bekijk live of achteraf jouw videobeelden in haarscherpe kwaliteit (5MP). Dag én nacht, want het net zo scherpe nachtzicht van deze camera zorgt ervoor dat jij ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie. Jij mist dus geen enkel detail. Bij (ongewenste) bezoekers ontvang je meteen een melding. De haarscherpe opnamen slaat de camera op op een SD kaart, NVR, NAS of PC (niet standaard meegeleverd).

Een offerte aanvragen

Nederland

Reolink Go draadloze 4G LTE met oplaadbare batterij beveiligingscamera 2 MP Full HD beveiligingscamera. Werkt op 3G en 4G mobiel netwerk, met micro Simkaart (niet meegeleverd) ideale oplossing voor videobewaking zonder bedrading. Te gebruiken in gebieden waar weinig tot geen Wifi-bereik en elektriciteit is. Te gebruiken in alle weersomstandigheden. Tweeweg audio, ingebouwde microfoon en speaker. Bijna overal te installeren, zowel binnen als buiten. Met langdurig werkende batterij, op te laden met meegeleverde USB-kabel Kan ook gekoppeld worden aan de Reolink Solar Panel voor continue stroomvoorziening U ontvangt real-time notificaties Door uitstekende bewegingssensor bijna geen vals alarm Bekijk de beelden waar en wanneer u wilt in de gratis app op uw smartphone of tablet

Een offerte aanvragen

Nederland

Argus 2E, 2MP IP 100% draadloze beveiligingscamera ademt gebruiksgemak. Niet alleen plaats je deze draadloze, weerbestendige camera waar je maar wilt, binnen of buiten. De Argus 2E is ook voorzien van een oplaadbare batterij. De batterij kun je opladen via de meegeleverde micro USB kabel, of via het Reolink Solar paneel (niet mee geleverd). Zo hoef je je nooit meer druk te maken over de stroomtoevoer van jouw camera en/of de aanschaf van nieuwe batterijen. De camera bedien je via een gratis app op je smartphone en het systeem is Plug & Play. Dag en nacht op de hoogte van wat er gebeurt de bewegingssensor ontgaat niets. Het verbeterde nachtzicht zorgt voor ogen in het donker en de luidspreker en microfoon bieden jou de mogelijkheid om mee te luisteren en te praten.

Een offerte aanvragen

Nederland

5MP en nacht visie in kleur: 2560 x 1920 5MP Super HD resolutie biedt u duidelijkere visuele kwaliteit en een vloeiendere live kijkervaring. In combinatie met 12pc's Infrared LED's en 4pcs Spotlight LED's levert Reolink E1 Outdoor full-colour video's, zelfs na zonsondergang Pan Tilt Zoom en Waterproef: Deze draadloze beveiligingscamera draait 355° horizontaal en 50° verticaal, hierdoor kunt u de film hoek eenvoudig bedienen om elk deel van uw huis te zien. Met 3X optische zoom ziet u meer details bij het inzoomen. Uitgerust met weerbestendige functie, hierdoor kan de camera binnen en buiten worden geïnstalleerd Slimme Persoon/Voertuig Detectie: Met de geavanceerde en slimme bewegingsdetectie kan deze IP-camera mensen en voertuigen van andere objecten onderscheiden. Hierdoor krijgt u meer specifieke meldingen waardoor u direct weet wat de sensor heeft geactiveert door een blik te werpen op uw telefoonscherm.

Een offerte aanvragen

De hoogwaardige beveiligingscamera's van Hikvision en Reolink! Wij hebben ons toegelegd op het verkopen van hoogwaardige betaalbare beveiligingscamera's voor consumenten en bedrijven ons eerste product werd verkocht in juli 2020, dat goede reviews kreeg van klanten die gevoelig zijn voor zowel kwaliteit als service. Draadloze beveiligingscamera's zonder kabels en snoeren. Wij bieden de 100% draadloze beveiligingscamera's op batterijen voor een flexibele plaatsing. Hij kan overal binnen worden geplaatst of buiten worden gemonteerd. U kunt kiezen uit wifi camera's op batterijen of 4G camera's op batterijen. Smart Home-camera's voor binnenshuis: 355 ° pan & 105 ° tilt voor elke hoek in uw huis - geen blinde vlekken voor 24/7 bewaking. Met 4 MP super HD, dual-band wifi, 2-weg audio en meer. Beveiligingscamerasystemen: WiFi- of PoE-bewakingsvideosystemen voor 24/7 bewaking en non-stop opname. Ze ondersteunen zelfs de hele dag en nacht opname. Heeft u WiFi camera's PoE-camera's en NVR's: met 4 MP / 5 MP. Dan houd super HD hoge resolutie van de WiFi / PoE-camera's je woning in de gaten of wat jij het belangrijkst vindt. De netwerkvideorecorder (NVR) werkt perfect samen met al deze camera's voor weken video-opslag. En we bieden accessoires voor deze camera's die goed passen in uw installatie en omgeving. Bovendien biedt Reolink 'Plug and Play'-technologie voor extra gemak voor doe-het-zelvers, zonder herconfiguraties of aanpassingen.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

CAM BEWAKING

Parkweg 102

7545MV Enschede - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2021
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal

Betalingswijzen

  • Creditcard - Contanten - Cheque
  • Paypal

Banken

  • Knab bank

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
  • Koper
  • Gedeeld
  • Verkoper

Activiteiten van

  • Alarm - beveiligingsinstallaties
  • wif camera's
  • beveiligingscamera's
  • ip camera's
  • camera bewaking
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis