CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

CHOQUENET SAS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

Milieubescherming is essentieel geworden. Waterkwaliteit is een schaars en duur goed en de productie ervan brengt een probleem met zich mee dat steeds meer aanwezig is bij industriële of stedelijke slurries die tegen lagere kosten moeten worden verwijderd en indien mogelijk moeten worden teruggewonnen. De filterpers neemt in veel industrieën een belangrijke plaats in wanneer slurries moeten worden geconcentreerd: hij kan zowel tijdens het proces als aan het einde van de behandeling worden gebruikt. In elk geval maakt de filterpers een optimale scheiding van vloeistof en vaste stof mogelijk en de laatste technische ontwikkelingen, waardoor de filterpers 100% automatisch is geworden, maken hem ook 100% actueel. De filterpers is een machine die gebruikt wordt om vloeistoffen met vaste stoffen in suspensie onder druk te filteren. De filterpers bestaat uit 3 hoofdonderdelen: het frame, het filtergedeelte en de hydraulische aandrijfeenheid.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Testen en laboratoriumanalyses Onze chemieteams kunnen filtratietests op Buchner- of filterpersen voor je uitvoeren, maar ook conditioneringsmetingen via Jar-test, troebelheid, viscositeit, metaalgehalte, droge stof gehalte metingen enzovoort. In het geval van producten die niet stabiel zijn in de tijd of niet vervoerd kunnen worden, kunnen de tests ook ter plaatse worden uitgevoerd.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Onderhoud en expertise Met een team van meer dan 15 mensen stellen we al onze middelen tot uw beschikking om een globale en volledige opvolging van uw machines te garanderen. Onze experts komen overal ter wereld tussen om u de beste prestaties van onze machines te garanderen. We hebben verschillende mecaniciens en hydraulische ingenieurs die u helpen bij het beheer van correctief onderhoud. Ons aanbod strekt zich uit over verschillende domeinen, van de eenvoudige vervanging van versleten onderdelen tot de geavanceerde optimalisatie van de prestaties van onze machines met de steun van onze automatiseringsspecialisten en ingenieurs. Omdat preventief onderhoud de laatste jaren een belangrijk thema is geworden, bieden we ook onderhouds- en monitoringcontracten voor installaties aan, zodat de betrouwbaarheid van uw installaties met een gerust hart kan worden gegarandeerd.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

CHOQUENET stelt zijn klanten mobiele eenheden ter beschikking om de haalbaarheid ter plaatse te bevestigen Het bedrijf stelt mobiele filtratie-eenheden van verschillende afmetingen ter beschikking (van een laboratoriumeenheid met een filteroppervlak van 50 cm² tot een installatie van 40 m²). Met deze units kunnen we op korte tijd haalbaarheidstests uitvoeren en ook de verschillende technologiekeuzes bevestigen (bakken en frames, keuze van doeken, noodzakelijke cycli, enz.) Huren kan op eenmalige basis (voor een week of minder) of op een meer permanente basis (tot enkele maanden voor specifieke productiebehoeften).

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 14 producten Deutsch Bekijk de 14 producten Български Bekijk de 14 producten Čeština Bekijk de 14 producten Dansk Bekijk de 14 producten Español Bekijk de 14 producten Suomi Bekijk de 14 producten Français Bekijk de 14 producten Eλληνική Bekijk de 14 producten Magyar Bekijk de 14 producten Italiano Bekijk de 14 producten Lietuvių Bekijk de 14 producten Norsk Bekijk de 14 producten Polski Bekijk de 14 producten Português Bekijk de 14 producten Română Bekijk de 14 producten Svenska Bekijk de 14 producten Slovenščina Bekijk de 14 producten Türkçe Bekijk de 14 producten

Sinds 1925 is het bedrijf CHOQUENET gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van persfilters en diktefilters voor de industrie. Wij ontwerpen filterpersen of plateaufilters en diktefilters of kaarsenfilters naar gelang de behoeften van de klant, om de filtratie of de dehydratie te optimaliseren van de te behandelen producten naar gelang hun volume en hun densiteit. Wij produceren een breed gamma van filterapparatuur dat op uw installatie kan worden aangepast, en waarvan de capaciteit varieert van 50 l tot 17000 l, en de druk varieert van 2 tot 50 bar. Onze activiteitensectoren zijn de suikerindustrie, de levensmiddelenindustrie, chemie, metallurgie, de farmaceutische industrie, de behandeling van afvalwater in steden en industrieel afvalwater, de mijnindustrie en de papierindustrie. Onze klanten zijn SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, enz.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Frankrijk

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    51 – 100
  • Verkopers
    1 – 10
  • % omzet in de export
    75%

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1925
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Regionaal
  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees
  • Check Circle Outline icon Internationaal

Banken

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Afleverzones

Activiteiten van

  • Afvalwaterbehandeling
  • Filters voor vloeistoffen
  • drukfilters
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis