DE LANGSTRAATSHOP

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

DE LANGSTRAATSHOP
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Luxe skyline Waalwijk 40 cm (standing) Afmeting 40 x 9,5 x 2,5 cm inclusief twee houten voetjes Keuze uit licht hout MDF of zwart MDF Gelaserd uit FSC-gekeurd hout Indeling Skyline Waalwijk (v.l.n.r.): de Hervormde kerk en de molen Dye Sprancke (beide uit Sprang). De watertoren, Sint Jan de Doper, het Oude Raadhuis, de Sint-Clemenskerk, Moskee An-Nur en de Mariakapel (allen uit Waalwijk) Het Halve Zolenlijntje en tot slot de Bartholomeuskerk in Waspik. De LangstraatShop heeft diverse producten in het assortiment met de Waalwijkse skyline. Het assortiment bestaat uit wand skylines, standing skylines, klokken, tapasplanken, serveerplanken, sleutelhangers, magneten en onderzetters.

Een offerte aanvragen

Nederland

Gezellig borrelen met vrienden of als eyecatcher aan de wand. Elke plank is uniek en wordt volledig met de hand afgewerkt. De plattegrond wordt gelaserd in beukenhout. De plattegrond komt het mooist tot zijn recht met deze houtsoort. Wij werken samen met een dagbestedingsvoorziening. Zij bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt diverse handgemaakte producten terug vinden op onze site. Basic plank: Beukenhouten plank circa 39 cm x 16 cm x 13 mm Luxe plank: Beukenhouten plank circa 40 cm x 20 cm x 18 mm Let op: Hout is een natuurproduct en kan niet tegen de vaatwasser.

Een offerte aanvragen

Nederland

Je kunt bij ons niet alleen voor losse stickers terecht maar ook voor stickers die al geplakt zijn. Maak een keuze uit ons assortiment stickers en leg deze samen met het aparte artikel 'blanco emmer' in jouw winkelmandje. Wij zorgen ervoor dat deze wordt voorzien van de bestelde sticker. Deze sticker heeft geen omranding of achtergrond. Na het plakken blijft alleen de tekst of afbeelding achter op de ondergrond. De sticker is geschikt voor een (bouw) emmer van 12 liter (Action, Gamma, Karwei). Voor het plakken van de sticker goed ontvetten en je kunt er lang plezier van hebben.

Een offerte aanvragen

Gespecialiseerd in stickerproducten, bedrukkingen en houtproducten. En door de aanschaf van een laser graveersysteem met werk oppervlak van 800 mm bij 500 mm kunnen we diverse organische producten bewerken. Kortom ons assortiment is nu nog leuker, uitgebreider en gezelliger. Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, geboorte, trouwdag of jubileum? In onze studio aan huis vervaardigen wij handgemaakte producten. Een gepersonaliseerd serveerplankje, gegraveerd met een persoonlijke tekst of illustratie. Of wat dacht je van een mooie muurdecoratie? Muurcirkels of tekstbordjes met mooie teksten of afbeeldingen. Maar ook mooie houten geometrische vormen hebben wij in het assortiment. Om de baby of kinderkamer aan te kleden hebben wij muurcirkels, kinder geo’s of houten vlaggetjes. Voor een echte eyecatcher aan de wand. Uiteraard kunnen wij ook kraam cadeau ’s personaliseren. Wij hebben mooie producten met de skyline van Waalwijk in ons assortiment, variërend van onderzetters, klokken, sleutelhangers tot een stoere houten skyline vooraan de muur. Je herkent de gebouwen vast allemaal. Ons assortiment is aangevuld met streekproducten uit de Langstraat en omgeving. In de regio zijn er diverse ondernemers die met hart en ziel werken aan een mooi product. Hierdoor ontstaan mooie creatieve combinaties waar jij je voordeel mee kunt doen. Ook bedrijven kunnen uiteraard bij ons terecht. Gepersonaliseerde producten in kleine of grote oplages: relatiegeschenken, promotiemateriaal.

Domain icon Detailhandelaar

DE LANGSTRAATSHOP

Hof van Polanen, 10

5165EE Waspik - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10
  • Verkopers
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2020
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Activiteiten van

  • Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen
  • cadeau-artikelen
  • bedrukking van textielproducten
  • laser voor houtbewerking
  • sticker
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis