FIBERPLAST GROUP - Gespecialiseerd in duurzame alternatieven voor traditionele bouwmaterialen

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

FIBERPLAST GROUP
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Wij kunnen vast en verstelbare tegeldragers leveren aan zowel de grote bouwbedrijven tot aan de kleine zzp'er. Het unieke, robuuste en vooral slimme ontwerp van de tegeldragers van Buzon is verantwoordelijk voor de onderscheidende eigenschappen. Deze tegeldrager oplossing biedt grote voordelen en ongekende vrijheid met betrekking tot creatieve, standaard- en project specifieke toepassingen. Of het nou gaat om de ondersteuning en verhoging van tegels, roosters, balken of platen. Andere merken hebben vaak het nazien als je ze naast de tegel dragers van Buzon zet. Kies daarom voor veilig! Onze dragers kunnen wel 1000 kg per drager verdragen.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een draagkrachtige terras- of tegeldrager gemaakt van lichtgewicht kunststof. Zo kunnen onze dragers meer dan 1000 kg per stuk verdragen en hebben een zeer lange theoretische levensduur. De vloerdragers van Buzon zijn kwalitatief ongeëvenaard op de wereldmarkt. Wij bieden de mogelijkheid een roostervloer, plankendek of tegelvloer tot wel 1.2m traploos te verhogen. Door hellingcorrectors te gebruiken is het tevens mogelijk hellingen van en tot 15% te realiseren of compenseren. Wij hebben over de jaren heen al kunststofdragers voor diverse grote en kleine projecten in Nederland en België mogen leveren. Momenteel heeft u keuze uit drie verschillende drager types; BC, DPH & PB. Ieder van deze polypropyleen dragers is net wat anders en geschikter voor bepaalde toepassingen. De BC serie is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor complexe tegelvormen. Vraag ons gerust om meer informatie over onze rubber tegeldragers, verstelbare tegeldragers of regelbare terrasdragers.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bij ons kunt u uitstekend terecht voor verstelbare plotvijzen. Ook wel bekend onder de naam tegeldrager of terrasdrager. Onze dragers zijn traploos verstelbaar en hebben een uitdraaiblokkering. Dit naast een draagkracht van maar liefst 1000 kg per stuk. Geen enkele ander plotvijs op de markt hebben deze eigenschappen. Hiermee kunt u met gemak de dikte tegels, zwaarste vloerconstructies en grootste roosters dragen zonder dat er een gevaar ontstaat. Wij zijn al meer dan 10 jaar de trotse distributeur van Buzon vlotvijzen in Nederland en Vlaams België. De afgelopen hebben wij al diverse kleine tot grote projecten voorzien van tegel- en terrasdragers. Vraag ons daarom gerust om assistentie.

Een offerte aanvragen

Nederland

Van plan wellicht een of juist uw terras te verhogen? Wij kunnen diverse oplossingen hiervoor bieden. Kijk bijvoorbeeld naar de verstelbare tegeldragers van Buzon of de beschermend en waterdoorlatende rubber onderleggers van Regupol. Door gebruiken van deze oplossingen, los of gecombineerd, heeft uw verschillende manieren om een terras op een slimme, stevige en duurzame manier te verhogen. Vraag gerust naar de mogelijkheden of juist om ondersteuning. Wij hebben een wereld van kennis en ervaring in huis en helpen u graag op weg. Buzon kan tevens ook diverse handige toebehoren leveren die de levensduur vergroten of juist de installatie vergemakkelijken. Vergeleken met concurrenten kunnen onze dragers meer verdragen en hebben een veel langere levensduur.

Een offerte aanvragen

De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Documenten

Domain icon Groothandelaar

FIBERPLAST GROUP

De Kletten 10

9206 BA Drachten - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  25%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2007
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees

Banken

 • RABOBANK

Afleverzones

Activiteiten van

 • Rubberproducten
 • sportvloeren
 • ondervloeren
 • ladingzekering
 • composieten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis