FLOCKTECHNIEK

GeluidabsorbtieDoor flocken ontstaat een oppervlaktevergroting. Daarbij zorgen de rechtopstaande vezels voor een 3D oppervlakte met lucht tussen de vezels. Dit zorgt voor een geluids-isolerende laag. Daarnaast is flock uitermate geschikt om op geluids-isolerend materiaal (foam) aan te brengen en de isolerende eigen-schappen te versterken. Ook contact-geluid o.a. door trilling wordt door flock geëlimineerd.voorbeeld toepassingen: akoestische items, opbergvakken automotive, bestekbakkenOptische & tactiele verrijkingDe aaibaarheidsfactor van een geflockt product is zeer hoog. Een ‘fluwelen’ look & feel zorgt voor een luxere productbeleving. Een grote diversiteit aan kleuren zorgt voor een eigen identiteit. Items bestaande uit verschillende materialen worden een geheel na een flockbewerking.Voorbeeld toepassingen: gipsvervangers, interieurdelen, drukwerk, (boek)kaften, wenskaartenKrasprotectieDoor het inzetten van flock van het juiste materiaal, de juiste dikte en lengte kunnen beschadigings-gevoelige producten worden getransporteerd en verpakt zonder dat deze beschadigen. Bewegende delen worden door flock beschermd tegen krassen. Voorbeeld toepassingen: transportbanden, raamrubbers, verpakkingsmaterialenFlock realiseert een enorme opper-vlakte vergroting waardoor opwarming uitgesteld wordt. Con-dens ontstaat bij een temperatuurs-verschil van 14 graden tov de omgevingstemperatuur. Flock kan er voor zorgen dat er een vertraging in temperatuurstijging ontstaat.

Overzicht van de productcatalogus

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding
 • decoratie
 • anti slip
 • antie squeek
 • akoestiek

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
FLOCKTECHNIEK

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog FLOCKTECHNIEK,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK