• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

 1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 2. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Roemenië

  CAD-CAM Engineering Solution biedt metaalbewerkingsdiensten voor prototypering, kleine en seriële productie voor de bewerking van onderdelen met zeer strakke toleranties en complexe vormen. Onze specialiteit is CNC-frezen en -draaien: 3-assig, 4-assig, 5-assig voor sectoren als de luchtvaart, aardolie en gas, farmaceutica, Formule 1. Soort bewerkte onderdelen: Vliegtuigconstructies componenten, aerodynamica componenten, kleppen & componenten, onderzeese connectoren, hydraulische componenten. Gronstoffen: Aluminium legeringen, staal, roestvast staal, inconel, titaan. Speciale processen: anodiseren, hard anodiseren, chemisch polijsten, warmtebehandeling, bruining. Type productie: kleine (10-100 st.), middelgrote (100-5000 st.) en grote series (5000-30000 st.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Duitsland

  EZM Edelstahlzieherei Mark produceert in het koudvervormingsprocédé getrokken, geslepen, gepolijst blank staal, normprofielen, tekeningsgebonden speciale profielen in vrijwel alle staalmaterialen. De hoogwaardige producten worden voornamelijk gebruikt in de installatie- en machinebouw, in automotive en in de energie- en medische techniek. In de fabriek Werdohl van EZM Edelstahlzieherei Mark worden trommelverfmachines en veerproductiemachines van het merk Proll & Lohmann, alsmede installaties voor de warmte- en chemische oppervlaktebehandeling van het merk BAK gefabriceerd. EZM Metallbearbeitung en Service GmbH bouwt o.a. spillagers, richtbanken voor rond en profielmateriaal met aangedreven richtrollen alsmede in uitvoeringen op aanvraag van de klant. De innovatieve combinatie van gloei-, straal-, richt-, frees- en schaafprocessen bij EZM Profil Bearbeitung in Rohr/Thüringen is een goedkoop en concurrerend alternatief voor traditionele productieprocessen.

 4. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

 5. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 3. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

  Duitsland

  Als toonaangevende centrumloze slijpfabriek in het centrum van Europa zijn wij als dienstverlener actief in alle hightech bedrijfstakken. Met innovatieve en veelzijdige verspaningsprocessen blijven we de juiste partner voor het slijpen van ongebruikelijke materialen met de hoogste precisie (Ø 0, 2 - 140 mm in lengtes van 5 - 8000 mm)..

 4. MECANOR SA

  Zwitserland

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 5. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 1. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  België

  Antwerpse Staal Services N.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde groothandel in dikke staalplaten of ook wel kwartoplaten genoemd. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1991 heeft ASS zich ontwikkeld tot een betrouwbare toeleverancier voor onder andere de scheeps- en machinebouwindustrie, constructie- en snijbedrijven en staalhandelaren in Europa en daarbuiten. Door een scherp oog op de markt te houden en door de dagelijkse contacten met de mensen op het terrein weten wij perfect in te spelen op de behoeften van het moment. Met een constante operationele voorraad van minstens 30.000 ton in 3 kwaliteiten (S235JR, S355J2+N en Grade A) en 2 eigen, volledig overdekte, magazijnen van samen 32.000 m² zijn wij in staat om onze klanten zeer flexibel van dienst te zijn. Verder beschikt ASS ook over eigen straal- en schildercapaciteit als extra service naar de klant toe.

 2. SURCOTEC SA

  Zwitserland

  Het bedrijf SURCOTEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Plan-Les-Ouates Ge, Zwitserland.

 1. BLASQEM, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf BLASQEM, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, uitrustingen voor oppervlaktebehandeling, gritstraalapparatuur, en IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 2. TECMA SRL

  Italië

  Het bedrijf TECMA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, harden van metalen, bainitisch gehard, Thermische staal- en metaalverwerking, Veredeling metalen, carbonitreren van metalen, carbocementatie, nitreren van metalen, en zachtnitrering. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 3. RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 4. ALFRED KRUSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALFRED KRUSE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 5. BERTOMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERTOMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Sulzfeld, Duitsland.

 6. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Mengkofen, Duitsland.

 7. RÜMMELE & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÜMMELE & CO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Erlenbach, Duitsland.

 8. STECHERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STECHERT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Trautskirchen, Duitsland.

 1. OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 2. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 3. KLAUS MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLAUS MÜLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 4. REINMUTH GALVANIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINMUTH GALVANIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Bürgstadt, Duitsland.

 5. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Weinstadt, Duitsland.

 6. STARK ELOXAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STARK ELOXAL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Lottstetten, Duitsland.

 7. HL-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HL-TECHNOLOGY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 8. NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 9. PICKHARDT & GERLACH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PICKHARDT & GERLACH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Balve, Duitsland.

 10. KARL KAMPKA

  Duitsland

  Het bedrijf KARL KAMPKA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

Aantal resultaten

26.911 Bedrijven