• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

 1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 2. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution biedt metaalbewerkingsdiensten voor prototypering, kleine en seriële productie voor de bewerking van onderdelen met zeer strakke toleranties en complexe vormen. Onze specialiteit is CNC-frezen en -draaien: 3-assig, 4-assig, 5-assig voor sectoren als de luchtvaart, aardolie en gas, farmaceutica, Formule 1. Soort bewerkte onderdelen: Vliegtuigconstructies componenten, aerodynamica componenten, kleppen & componenten, onderzeese connectoren, hydraulische componenten. Gronstoffen: Aluminium legeringen, staal, roestvast staal, inconel, titaan. Speciale processen: anodiseren, hard anodiseren, chemisch polijsten, warmtebehandeling, bruining. Type productie: kleine (10-100 st.), middelgrote (100-5000 st.) en grote series (5000-30000 st.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 4. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 5. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark produceert in het koudvervormingsprocédé getrokken, geslepen, gepolijst blank staal, normprofielen, tekeningsgebonden speciale profielen in vrijwel alle staalmaterialen. De hoogwaardige producten worden voornamelijk gebruikt in de installatie- en machinebouw, in automotive en in de energie- en medische techniek. In de fabriek Werdohl van EZM Edelstahlzieherei Mark worden trommelverfmachines en veerproductiemachines van het merk Proll & Lohmann, alsmede installaties voor de warmte- en chemische oppervlaktebehandeling van het merk BAK gefabriceerd. EZM Metallbearbeitung en Service GmbH bouwt o.a. spillagers, richtbanken voor rond en profielmateriaal met aangedreven richtrollen alsmede in uitvoeringen op aanvraag van de klant. De innovatieve combinatie van gloei-, straal-, richt-, frees- en schaafprocessen bij EZM Profil Bearbeitung in Rohr/Thüringen is een goedkoop en concurrerend alternatief voor traditionele productieprocessen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OT-TORNESCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring en knowhow hebben wij ons als DIN ISO 9001 gecertificeerde onderneming met name gespecialiseerd in de oppervlakveredeling van aluminium. Wij bieden diverse technologieën aan zoals het kleurloos eloxeren en dompelverving in een continu beschikbaar groot kleurspectrum. Tot onze prestaties telt ook de gedeeltelijke veredeling van aluminium onderdelen als gecombineerd proces van chromateren en eloxeren. Evenals het chromateren in geel en het reachconforme kleurloos passiveren van aluminium met SurTec 650. Verder behoort het beitsen, passiveren en elektrisch polijsten van edelstaal tot onze diensten. Op onze moderne installatie kunnen wij onderdelen met afmetingen van 2000 mm lengte, 600 mm breedte en 1000 mm diepte bewerken. Wij staan voor precieze naleving van leveringsdatums en kwaliteit en wij genieten een goede naam bij onze nationale en internationale klanten. Hierna vermeld staan onze toegepaste processen

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 3. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

 4. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

 5. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende centrumloze slijpfabriek in het centrum van Europa zijn wij als dienstverlener actief in alle hightech bedrijfstakken. Met innovatieve en veelzijdige verspaningsprocessen blijven we de juiste partner voor het slijpen van ongebruikelijke materialen met de hoogste precisie (Ø 0, 2 - 140 mm in lengtes van 5 - 8000 mm)..

 1. YALCIN GROUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 1987 opgerichte Yalcin Group startte zijn avontuur als één van de eerste Turkse handelaren in additieven voor galvaniseren. Wij kunnen bogen op meer dan dertig jaar ervaring en bieden altijd de nieuwste baanbrekende galvaniseringsoplossingen in Turkije en het buitenland. Wij vervaardigen plateringsinstallaties en gelijkrichters sinds 2006 en onze inzet voor innovatie stelde ons in staat twee vermaarde merken te lanceren: Alphatech, gespecialiseerd in een breed scala producten van productie-installaties tot trommelkastbaden, en Alphaworld gericht op het vervaardigen van hoogwaardige gelijkrichters voor plateren, gelijkrichters voor acculaders en meer. Hieronder onze bestsellers: •Productie-uitrustingen voor installaties •Coatingbaden •Ventilatiesystemen •Accessoires voor faciliteiten Wij hebben een sterkte aanwezigheid binnen diverse industrieën verworven en leveren aan vermaarde klanten zoals Turkish Airlines, Aselsan, Autoliv en Ford. Van de luchtvaart- tot de telecommunicatiesector via de auto-industrie en decoratief galvaniseren, onze expertise dekt een breed spectrum aan toepassingen. Wij zijn trots op onze Duits-Turkse samenwerking op het gebied van technologie, die de spil van onze activiteit vormt. Ons doel is het bieden van uitgebreide galvaniseringsoplossingen van de bouw van faciliteiten tot afvalwater behandeling en chemicaliën op maat. Wij bieden volledige ondersteuning van de projectplanning tot de productie om onze klanten een naadloze ervaring te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 1. ALUMINIUM FERRI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1938 heeft ALUMINIUM FERRI zijn expertise opgebouwd rond drie centra van uitmuntendheid: machinaal bewerken, polijsten en anodiseren.De reputatie van ALUMINIUM FERRI is gebaseerd op een ongeëvenaarde expertise in de productie van esthetische onderdelen, of ze nu gepolijst, geborsteld, gezandstraald, mat, satijnachtig, glanzend of gekleurd zijn in tinten zoals goud, koper, olijfbruin, nikkel, grijs, zwart of brons. ALUMINIUM FERRI gebruikt zijn expertise om samen met uw ontwerpers en ontwerpers de perfecte aluminium profielen te definiëren. Deze profielen worden vervolgens naar de beste Europese specialisten gestuurd voor extrusie.Een enorme voorraad van enkele duizenden standaard en speciale staven is altijd beschikbaar.

 2. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 3. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  Antwerpse Staal Services N.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde groothandel in dikke staalplaten of ook wel kwartoplaten genoemd. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1991 heeft ASS zich ontwikkeld tot een betrouwbare toeleverancier voor onder andere de scheeps- en machinebouwindustrie, constructie- en snijbedrijven en staalhandelaren in Europa en daarbuiten. Door een scherp oog op de markt te houden en door de dagelijkse contacten met de mensen op het terrein weten wij perfect in te spelen op de behoeften van het moment. Met een constante operationele voorraad van minstens 30.000 ton in 3 kwaliteiten (S235JR, S355J2+N en Grade A) en 2 eigen, volledig overdekte, magazijnen van samen 32.000 m² zijn wij in staat om onze klanten zeer flexibel van dienst te zijn. Verder beschikt ASS ook over eigen straal- en schildercapaciteit als extra service naar de klant toe.

 4. SURCOTEC SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SURCOTEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Plan-Les-Ouates Ge, Zwitserland.

 5. HL-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HL-TECHNOLOGY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 6. ENVIRAL OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENVIRAL OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Niemegk, Duitsland.

 7. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Mengkofen, Duitsland.

 8. REINMUTH GALVANIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REINMUTH GALVANIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Bürgstadt, Duitsland.

 1. KARL KAMPKA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL KAMPKA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 2. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Weinstadt, Duitsland.

 3. RÜMMELE & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÜMMELE & CO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Erlenbach, Duitsland.

 4. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 5. KLAUS MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAUS MÜLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 6. GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Olching, Duitsland.

 7. ELPOCHEM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELPOCHEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Oberhaching, Duitsland.

 8. PRE-WA-TEC ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRE-WA-TEC ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Rommerskirchen, Duitsland.

 9. RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 10. ALFRED KRUSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRED KRUSE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

Aantal resultaten

26.863 Bedrijven