• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

  1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

    Turkije

    Verified by europages badge

    AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

    Website Open In New icon
  2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

    Website Open In New icon
  3. OT-TORNESCH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Met meer dan 25 jaar ervaring en knowhow hebben wij ons als DIN ISO 9001 gecertificeerde onderneming met name gespecialiseerd in de oppervlakveredeling van aluminium. Wij bieden diverse technologieën aan zoals het kleurloos eloxeren en dompelverving in een continu beschikbaar groot kleurspectrum. Tot onze prestaties telt ook de gedeeltelijke veredeling van aluminium onderdelen als gecombineerd proces van chromateren en eloxeren. Evenals het chromateren in geel en het reachconforme kleurloos passiveren van aluminium met SurTec 650. Verder behoort het beitsen, passiveren en elektrisch polijsten van edelstaal tot onze diensten. Op onze moderne installatie kunnen wij onderdelen met afmetingen van 2000 mm lengte, 600 mm breedte en 1000 mm diepte bewerken. Wij staan voor precieze naleving van leveringsdatums en kwaliteit en wij genieten een goede naam bij onze nationale en internationale klanten. Hierna vermeld staan onze toegepaste processen

    Website Open In New icon
  4. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    EZM Edelstahlzieherei Mark produceert in het koudvervormingsprocédé getrokken, geslepen, gepolijst blank staal, normprofielen, tekeningsgebonden speciale profielen in vrijwel alle staalmaterialen. De hoogwaardige producten worden voornamelijk gebruikt in de installatie- en machinebouw, in automotive en in de energie- en medische techniek. In de fabriek Werdohl van EZM Edelstahlzieherei Mark worden trommelverfmachines en veerproductiemachines van het merk Proll & Lohmann, alsmede installaties voor de warmte- en chemische oppervlaktebehandeling van het merk BAK gefabriceerd. EZM Metallbearbeitung en Service GmbH bouwt o.a. spillagers, richtbanken voor rond en profielmateriaal met aangedreven richtrollen alsmede in uitvoeringen op aanvraag van de klant. De innovatieve combinatie van gloei-, straal-, richt-, frees- en schaafprocessen bij EZM Profil Bearbeitung in Rohr/Thüringen is een goedkoop en concurrerend alternatief voor traditionele productieprocessen.

    Website Open In New icon
  5. DR. LAUCK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Anodiseren van losse, serie-, massa- en precisieonderdelen, zowel adsorberend in alle gangbare kleuren als elektrolytisch gekleurd. Volautomatisch anodiseersysteem of handanodiseren.Bewerkbare afmetingen van onderdelen maximaal 350 x 1000 x 3000 mm.350 x 1000 x 3000 mm. Geanodiseerd-vrije boringen en schroefdraden, geanodiseerd-vrije gebieden op deelvlakken.Mechanische voorbehandeling: Oppervlakteslijpen, borstelen, korrel- en korundstralen, chemische voorbehandeling: Ontvetten en beitsen.Anodiseren: Kleurloos of gekleurd in de gangbare kleuren organisch zwart, goud, blauw, rood, groen of elektrolytisch zwart, goud- en bronstinten.Heet en / of koud sealen.Etikettering: Zeefdruk en digitaal printen als onderanodiseren op aluminium tot 1000 x 2000 mm of als oppervlaktedruk op aluminium, plastic en andere materialen, circulaire bedrukking, carrosseriedruk, lasermarkering op aluminium, andere materialen op aanvraag Complete productie van frontpanelen, borden , en veel meer.

    Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

    Website Open In New icon
  2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

    Website Open In New icon
  3. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Als toonaangevende centrumloze slijpfabriek in het centrum van Europa zijn wij als dienstverlener actief in alle hightech bedrijfstakken. Met innovatieve en veelzijdige verspaningsprocessen blijven we de juiste partner voor het slijpen van ongebruikelijke materialen met de hoogste precisie (Ø 0, 2 - 140 mm in lengtes van 5 - 8000 mm)..

    Website Open In New icon
  4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

    Roemenië

    Verified by europages badge

    CAD-CAM Engineering Solution biedt metaalbewerkingsdiensten voor prototypering, kleine en seriële productie voor de bewerking van onderdelen met zeer strakke toleranties en complexe vormen. Onze specialiteit is CNC-frezen en -draaien: 3-assig, 4-assig, 5-assig voor sectoren als de luchtvaart, aardolie en gas, farmaceutica, Formule 1. Soort bewerkte onderdelen: Vliegtuigconstructies componenten, aerodynamica componenten, kleppen & componenten, onderzeese connectoren, hydraulische componenten. Gronstoffen: Aluminium legeringen, staal, roestvast staal, inconel, titaan. Speciale processen: anodiseren, hard anodiseren, chemisch polijsten, warmtebehandeling, bruining. Type productie: kleine (10-100 st.), middelgrote (100-5000 st.) en grote series (5000-30000 st.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

    Website Open In New icon
  5. HÄRTEREI REESE BOCHUM GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    DESKUNDIGEN VOOR WARMTEBEHANDELING.De REESE-Groep bestaat uit vier centra voor verhardingstechniek in Bochum, Brackenheim, Chemnitz en Weimar - opgericht in 1948, voortdurend verder ontwikkeld en tegenwoordig een innovatieve, door de eigenaar geleide middenstandsonderneming met ca. 240 medewerkers. Met 200 installaties voor de warmtebehandeling van staal en andere metalen biedt HÄRTEREI REESE zijn internationale klanten een uitgebreid scala van procédés aan. Op verzoek met ontwerp- en fabricageadvies op maat van onze eigen ingenieurs en technici. Dankzij geavanceerde systeem-, besturings- en meettechnologie is hij perfect geschikt voor werkstukken met grote afmetingen of ongewone geometrieën, en voor kleine onderdelen in serieproductie. Met hardheidsmeting in ons eigen metallografisch laboratorium. Ons kwaliteits-, milieu- en energiebeheer - gecertificeerd, natuurlijk.

    Website Open In New icon
  1. OSSENBERG & GREFE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

    Website Open In New icon
  2. EUROGALVANO

    Italië

    Verified by europages badge

    Eurogalvano is werkzaam in de macrosector van GALVANISERING, MODULAIRE KOPPELINGEN en 3D-PRINTEN. We zorgen voor kwalitatieve oppervlaktebewerkingen. Gieten, reinigen, verchromen en lakken in hoge kwaliteit. Lakken kan met vloeibare of poederlak. We produceren modulaire koppelingen MADE IN ITALY. Eurogalvano ontwerpt en produceert modulaire koppelingen en accessoires. Het betreft meer dan 200 onderdeeltypes die nodig zijn om modulaire systemen te assembleren in meubilair voor thuis, winkels en de industrie. We produceren alles in Italië en zijn in staat om vierkante of ronde buizen, koppelingen en accessoires met verschillende diameters en lengtes te leveren. 3D-printen: Vandaag kunnen we prototypes of werkende versies van onderdelen ontwikkelen en ontwerpen in NYLON VERSTERKT MET KOOLSTOFVEZEL, GLASVEZEL of KEVLAR-VEZEL. Daarnaast kunnen we de nieuwe Metal X-onderdelen in STAAL, TITANIUM en ALUMINIUM produceren van nul met ontwerpsoftware, of op basis van scans die volledig met de allernieuwste 3D-scanner zijn gemaakt.

    Website Open In New icon
  3. EUROGALVANO

    Italië

    Verified by europages badge

    Eurogalvano is werkzaam in de macrosector van GALVANISERING, MODULAIRE KOPPELINGEN en 3D-PRINTEN. We zorgen voor kwalitatieve oppervlaktebewerkingen. Gieten, reinigen, verchromen en lakken in hoge kwaliteit. Lakken kan met vloeibare of poederlak. We produceren modulaire koppelingen MADE IN ITALY. Eurogalvano ontwerpt en produceert modulaire koppelingen en accessoires. Het betreft meer dan 200 onderdeeltypes die nodig zijn om modulaire systemen te assembleren in meubilair voor thuis, winkels en de industrie. We produceren alles in Italië en zijn in staat om vierkante of ronde buizen, koppelingen en accessoires met verschillende diameters en lengtes te leveren. 3D-printen: Vandaag kunnen we prototypes of werkende versies van onderdelen ontwikkelen en ontwerpen in NYLON VERSTERKT MET KOOLSTOFVEZEL, GLASVEZEL of KEVLAR-VEZEL. Daarnaast kunnen we de nieuwe Metal X-onderdelen in STAAL, TITANIUM en ALUMINIUM produceren van nul met ontwerpsoftware, of op basis van scans die volledig met de allernieuwste 3D-scanner zijn gemaakt.

    Website Open In New icon
  4. MECANOR SA

    Zwitserland

    Verified by europages badge

    Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

    Website Open In New icon
  5. POHL METALL GMBH

    Oostenrijk

    Verified by europages badge

    Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

    Website Open In New icon
  6. ANTWERPSE STAAL SERVICES

    België

    Verified by europages badge

    Antwerpse Staal Services N.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde groothandel in dikke staalplaten of ook wel kwartoplaten genoemd. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1991 heeft ASS zich ontwikkeld tot een betrouwbare toeleverancier voor onder andere de scheeps- en machinebouwindustrie, constructie- en snijbedrijven en staalhandelaren in Europa en daarbuiten. Door een scherp oog op de markt te houden en door de dagelijkse contacten met de mensen op het terrein weten wij perfect in te spelen op de behoeften van het moment. Met een constante operationele voorraad van minstens 30.000 ton in 3 kwaliteiten (S235JR, S355J2+N en Grade A) en 2 eigen, volledig overdekte, magazijnen van samen 32.000 m² zijn wij in staat om onze klanten zeer flexibel van dienst te zijn. Verder beschikt ASS ook over eigen straal- en schildercapaciteit als extra service naar de klant toe.

    Website Open In New icon
  7. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

    China

    Verified by europages badge

    XuFeng Tool Tech werd opgericht in 2003. Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het leveren van uitstekende diensten voor CNC-bewerking, snelle gereedschappen, kunststof spuitgieten. Ons internationale team van ingenieurs en technici staat tot uw dienst om u onderdelen op maat te bieden van hoogwaardige kwaliteit. Onderdelen worden eerst gecontroleerd en gecontroleerd door middel van productie, laatste keer, montage en verpakking om ervoor te zorgen dat u de goede kwaliteit van het product tegen de juiste prijs ontvangt

    Website Open In New icon
  8. GONDREXON INDUSTRIE

    België

    Verified by europages badge
  9. NADETECH INNOVATIONS S.L.

    Spanje

    Verified by europages badge
  10. GALVA METAUX

    Frankrijk

    Verified by europages badge
  1. BLASQEM, LDA.

    Portugal

    Verified by europages badge
  2. STECHERT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  3. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  4. RÜMMELE & CO GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  5. OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge
  6. KLAUS MÜLLER GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  7. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  8. GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  9. ALFRED KRUSE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
  10. GCE KÄLTEENTGRATUNG GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding - Import export

Aantal resultaten

29.484 bedrijven