GEORGE AT WORK

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

GEORGE AT WORK
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Bij George at Work kan iedereen, van hobbyklusser tot technische professional terecht voor een werkbank. Wij hebben het grootste aanbod werkbanken van Europa. George at Work mag zichzelf officiële dealer noemen van de merken Kraftmeister en George Tools. We hebben ons werkbank assortiment ingedeeld in 3 groepen: Standard, Premium en Pro. U kunt kiezen uit de talloze werkbank opstellingen die we gemaakt hebben. Zit een werkbank opstelling er niet tussen? U kunt altijd uw eigen werkbank samenstellen!

Een offerte aanvragen

Nederland

U wilt een werkplaatsinrichting kopen voor uw professionele werkplaats, garage of hobbyruimte. Een werkplaatsinrichting van George Tools of Kraftmeister biedt u voldoende werkruimte en opbergmogelijkheden voor gereedschap, voor elke klus en elk budget. Met een werkplaatsinrichting krijgt uw werkplaats een professionele en nette uitstraling. De montage van de werkplaatsinrichting is eenvoudig en zoals u van Kraftmeister mag verwachten zijn de metalen kasten zeer robuust en duurzaam dankzij de poedercoating.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een goede gereedschapswagen is onmisbaar in elke garage of werkplaats, bij George at Work hebben we een groot assortiment. Van de zware, professionele gereedschapswagens van Kraftmeister tot de betaalbare en mooie gereedschapswagens van George Tools. Bekijk de verschillende modellen online in de webshop of kom langs in onze showroom.

Een offerte aanvragen

Nederland

Zandstralen met een straalcabine van George at Work Met zand of gritstralen is het behandelen van de oppervlakte van harde materialen. Door te stralen verwijdert u bijvoorbeeld roest of verf of kunt auto-onderdelen zoals cilinders eenvoudig schoonstralen. Zo is er voor elk straalwerk een ideaal straalgrit.

Een offerte aanvragen

George at Work is erkende dealer van George Tools en Kraftmeister, twee topkwaliteit merken op het gebied van werkplaats en garage. George Tools heeft diverse werkplaatsbenodigdheden in het assortiment, welke zeer geschikt zijn voor elke hobbywerkplaats of garage. Bij George Tools producten bent u verzekerd van een fijne kwaliteit voor een lage prijs. Kraftmeister biedt totaaloplossingen in werkplaatsinrichtingen en gereedschappen voor de technische professional. De producten van Kraftmeister zijn van zeer hoge kwaliteit. Bij Kraftmeister kunt u onder andere terecht voor professionele modulaire complete werkplekken. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u voor dat u besteld graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld uw werkplaatsindeling? Neemt u dan contact op met één van onze klantenservice medewerkers. Wij staan als online speciaalzaak graag voor u klaar! U kunt op afspraak ook langs komen in onze showroom voor deskundig advies onder het genot van een kop koffie. U kunt ons bellen of een mailtje sturen om een showroombezoek in te plannen, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is om u te helpen. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en u te allen tijde de beste kwaliteit producten aan te bieden. Bij George at Work staat een goede service voor onze klanten voorop. Er zijn verschillende extra services die wij bieden om uw ervaring bij George at Work zo optimaal mogelijk te maken.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Trustedshops Gecertificeerd

Trustedshops Gecertificeerd

Het verkrijgen van een certificatie ・ 5 sep 2021

Bij George at Work geloven we in klanttevredenheid en hebben daarom een belangrijke certificering doorlopen enkele jaren geleden. Door de Trustedshops certificering bent u er zeker van u bij een betrouwbare partner koopt.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

GEORGE AT WORK

Witvrouwenbergweg 13b

5711 CN Someren - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Dochtermaatschappij
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Betalingswijzen

  • Creditcard - Contanten - Cheque
  • Paypal

Banken

  • Paypal
  • Rabobank
  • ING

Afleverzones

Activiteiten van

  • Werkplaatsmeubels
  • werkbanken
  • Werkplaatsinrichting
  • gereedschap
  • Werkplaats voor industrieel onderhoud
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis