INTERTRONICS DISCOUNTER

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

INTERTRONICS DISCOUNTER

De specialist op het gebied van digitale televisie, satelliet, GPS Trackers, Teleco en Oyster producten en alle onderdelen hiervan, kabel & IPTV. Bent u op zoek naar Satelliet televisie dan bent u bij ons op het goede adres. Wij leveren onder andere, GPS Trackers, IPTV, Mediaboxen, Smart Home, Satelliet, Teleco, Oyster en onderdelen hiervoor, Serverkasten, (UTP) Kabels, Antenne en CAI, Techniek voor de recreatie, Beugels en Steunen, Computer en Netwerk, Beveiliging, Afstandsbedieningen, Meetapparatuur en nog veel meer. Ook voor reparaties staan wij voor u klaar, kijk hier voor meer informatie over reparaties. Tevens repareren wij alle merken audio, televisie en digitale ontvangst apparatuur.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

SALORA 20, 22 of 24 INCH LED 9109 DVB C/T/S/S-2 CANALDIGITAAL HD. Met deze televisie heeft u géén losse ontvanger meer nodig. De ontvanger zit namelijk ingebouwd in de televisie. Ideaal voor onderweg in de camper, boot of caravan. Alleen een CI module van CanalDigitaal of Ziggo is nodig voor het kijken naar uw favoriete kanalen. De Salora LED 9109 is zowel voorzien van 12 Volt als ook van 220 Volt. De Salora LED9109 is gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, UPC en Ziggo. De Salora LED9109 is een prachtige mat zwarte HD LED televisie met 100Hz BPR technologie en met ingebouwde DVB-S/S-2/T/C Mpeg4 tuner met CI+ support. Uitgerust met USB mediaspeler voor het afspelen van films, foto's en muziek. De Salora LED9109 is gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, UPC en Ziggo.

Nederland

LED Floodlight met Sensor 10 W 700 lm Grijs. Geschikt voor installatie binnen- en buitenshuis, IP 44. Krachtige 10 WLED-lamp met chip voor wandmontage, met extra brede lichtspreiding voor de verlichting van een groot oppervlak. Ideaal voor hobbyisten, werkplaatsen en bouwterreinen. Automatische verlichting van ingangen van woningen, garages, binnenplaatsen, hallen etc.

Nederland

Bent u op zoek naar een betaalbare hoogwaardige android media streamer, die van uw televisie een complete Smart televisie maakt? De VENZ V10 is een compacte Android media streamer met volledige 3D en 4K ondersteuning. Het woord streamer zegt al veel, met de VENZ V10 kun je simpelweg content over een draadloze of bedrade internet verbinding streamen op je TV of monitor en kun je daarnaast eigen opgeslagen content van lokale- of netwerk opslag streamen vanaf bijvoorbeeld een NAS of externe HDD. Met de VENZ V10 zal de consument kunnen genieten van TV programmas, films, series, muziek, fotos, sport en nog veel meer. De VENZ V10 is de perfecte keuze als het gaat over gebruiksgemak, stabiliteit en duurzaamheid. Deze VENZ V10 media streamer past bij iedereen, of je nu Android applicaties wilt installeren voor het gebruik op je TV of je wilt je eigen content van een lokale- of netwerk opslag streamen?

Nederland

Xcsource AH909 OBD GPS Tracker Plug & Play. Geschikt voor GPS en GPRS netwerken. U kunt deze tracker direct pluggen in de OBD interface van uw auto of vrachtauto, zodat deze binnen 5 sec. te gebruiken is. Met deze nieuwste OBD GPS tracker van Xcsource kunt u de positie van uw auto of vrachtwagen (alle objecten voorzien van een OBD interface) opvragen, volgen en monitoren, zowel per SMS, APP en internet. Voor het gebruik van deze GPS Tracker is géén abonnement nodig, alleen een (prepaid) SIM kaart volstaat. Er ontstaan dus geen extra kosten. Simpel opvragen per SMS van de huidige locatie van uw voertuig en bij beweging of shock een SMS ontvangen, zodat u voertuig maximaal bewaakt wordt. Mocht u eventueel gebruik willen maken van real-time tracking bieden we u een GPS portal, waarmee u de ritten kunt terugkijken tot 3 maanden terug. De toegang tot het GPS portal voor het realtime volgen of het bekijken van de historie van uw ritten kost additioneel €17,95 per jaar en kan, indien gewen

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Kabels en Netwerken
 • Parabolische schotelantennes
 • Telecommunicatie - randapparatuur
 • satelliet-tv
 • alarm diefstalbeveiliging GPS tracker tracer
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!