KOPAL NV - Poorten, hekwerk & omheiningen. Portails, clôtures & barreaudages

België

Warehouse icon Groothandelaar

KOPAL NV
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Geverifieerd door europages

De Radiato draaipoort oogt heel stijlvol. De vormgeving maakt de poort perfect voor alle bouwstijlen, van klassiek naar heel modern. Twee horizontale profielen met verticale latten van 50/8 mm bepalen het design. De latten werden met de dunne kant tegen de dragers gelast waardoor de Radiato een graduele discretie biedt van opzij. Door de eenvoudige opbouw van de poortvleugel geeft de Radiato schuifpoort een mooie en fijn afgewerkte indruk, zonder opvallende accessoires of storende elementen. Een passende en stijlvolle kleur maakt de Radiato af en ook heel mooi in je omgeving. Structuurlak is de kers op de taart en maakt het uiterlijk het meest elegant. Een topproduct.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

De standaard industriële draaipoort van Kopal combineert robuustheid en inbraakveiligheid met een onderhoudsvriendelijke afwerking. De industriële standaard poort is opgebouwd uit een hoeks gelast stalen buisprofiel, waarvan de doormeter afhankelijk is van de lengte van de vleugel. Ook de doormeter van de vierkante gelaste spijlen is hiervan afhankelijk. De omvang van de onderbalk is afhankelijk van de vleugellengte. De industriële draaipoort van Kopal kan een doorgang van 1 tot 12 meter afsluiten. De maximum lengte per vleugel bedraagt 6 meter. De vleugels worden opgehangen aan een stevige steunpaal, waarop regelbare scharnieren bevestigd zijn, die de poort tot 180° laten draaien. Vanaf een hoogte van 1.80 meter wordt de industriële poort van Kopal voorzien van een puntenkam op de bovenste ligger.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

De draaipoort met staalmat vulling van Kopal werd speciaal ontworpen voor integratie in een staalmat omheining. De draaipoort is opgebouwd uit een hoeks gelast stalen buisprofiel, waarvan de doormeter afhankelijk is van de lengte van de vleugel. De vleugel is opgevuld met een dubbele staalmat 8/6/8 mm die in het kader vast gelast is. Andere vullingen zoals platen of perfoplaten zijn ook verkrijgbaar en worden in het kader gemonteerd. De draaipoort met staalmat vulling van Kopal kan een doorgang van 1 tot 12 meter afsluiten. De maximum lengte per vleugel bedraagt 6 meter. De vleugels worden opgehangen aan een stevige steunpaal, waarop regelbare scharnieren bevestigd zijn, die de poort tot 180° laten draaien. Vanaf een hoogte van 1.80 meter wordt de draaipoort met staalmat vulling van Kopal voorzien van een puntenkam op de bovenste ligger.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

De Arena draaipoort van Kopal werd speciaal ontworpen om in een omheining met Arena hekwerk geplaatst te worden. De poort ziet er net hetzelfde uit als de Arena hekwerkpanelen, waardoor ze naadloos in het hekwerk past. De Arena draaipoort is verkrijgbaar met één of twee vleugels, voor een maximum doorgang van 12 meter. De spijlen van de Arena draaipoort zijn net als de spijlen van het hekwerk 45° gedraaid, steken doorheen de bovenste ligger en de onderste ligger en zijn aan de bovenkant afgeschuind. Dit maakt van de Arena draaipoort een veilige afsluiting in combinatie met Arena hekwerk. De Arena draaipoort kan natuurlijk ook zonder hekwerk geplaatst worden om een toegang naast bijvoorbeeld een huis op een veilige manier af te sluiten. De regelbare scharnieren van de Arena draaipoort maken het mogelijk om de poort 180° te openen.

Een offerte aanvragen
Français Bekijk de 30 producten Deutsch Bekijk de 1 producten

Opgericht in 1980, is Kopal al meer dan 30 jaar de ervaren Belgische marktleider in metalen poorten, afsluitingen, omheiningen, draai- en schuifpoorten, hekken maar ook toebehoren voor poorten en tuinomheiningen voor professionals. Naast een breed scala van standaardproducten biedt Kopal ook varianten op de standaardproducten en ook maatwerk. Indien een standaardpoort geen optie is, adviseert en ondersteunt Kopal u zoeken naar de beste gepersonaliseerde poort voor u. Kopal beschikt over een eigen R&D afdeling, met moderne productieapparaten en een eigen volautomatische poedercoatafdeling. Bij het productieproces zijn kwaliteit, de keuze van de materialen, de technische details en de ontwikkeling van Kopal’s eigen besturingssoftware een absolute prioriteit. Kopal biedt eveneens een bestekservice ten behoeve van architecten, studiebureaus en voorschrijvers. Kopal levert niet aan particulieren, alleen aan voorschrijvers en plaatsingsfirma’s en beschikt over een breed netwerk van vertrouwde partners. Geef Kopal aan waar u woont en zij linken u aan één van deze partners. Kopal exporteert zijn producten vooral naar de Benelux-landen maar eveneens naar Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland and Letland. Alle producten van Kopal zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan alle Europese regelgevingen. Tijden de productie worden alle conformiteitsprocedures strikt gevolgd. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd.

Documenten

Video's

https://www.youtube.com/watch?v=bjjadpxBqPY

Links naar de video's

Domain icon Groothandelaar

KOPAL NV

Ieperstraat 75a

8610 Kortemark - België

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    51 – 100
  • Verkopers
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1971
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Architecten - adviesbureaus
  • industriele deuren
  • metalen poorten
  • omheiningen
  • hekwerk voor omheiningen
  • installatie automatische hekken
  • automatische poorten
  • Metalen hekken
  • automatisering voor schuifpoorten
  • Draaipoorten