KOPAL NV - Poorten, hekwerk & omheiningen. Portails, clôtures & barreaudages

België

Warehouse icon Groothandelaar

Verified by Europages badge
KOPAL NV

Opgericht in 1980, is Kopal al meer dan 30 jaar de ervaren Belgische marktleider in metalen poorten, afsluitingen, omheiningen, draai- en schuifpoorten, hekken maar ook toebehoren voor poorten en tuinomheiningen voor professionals. Naast een breed scala van standaardproducten biedt Kopal ook varianten op de standaardproducten en ook maatwerk. Indien een standaardpoort geen optie is, adviseert en ondersteunt Kopal u zoeken naar de beste gepersonaliseerde poort voor u. Kopal beschikt over een eigen R&D afdeling, met moderne productieapparaten en een eigen volautomatische poedercoatafdeling. Bij het productieproces zijn kwaliteit, de keuze van de materialen, de technische details en de ontwikkeling van Kopal’s eigen besturingssoftware een absolute prioriteit. Kopal biedt eveneens een bestekservice ten behoeve van architecten, studiebureaus en voorschrijvers. Kopal levert niet aan particulieren, alleen aan voorschrijvers en plaatsingsfirma’s en beschikt over een breed netwerk van vertrouwde partners. Geef Kopal aan waar u woont en zij linken u aan één van deze partners. Kopal exporteert zijn producten vooral naar de Benelux-landen maar eveneens naar Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland and Letland. Alle producten van Kopal zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan alle Europese regelgevingen. Tijden de productie worden alle conformiteitsprocedures strikt gevolgd. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd.

Overzicht van de productcatalogus

België

Verified by Europages badge

De Arena schuifpoort op rail van Kopal werd ontworpen voor het professioneel afsluiten van bredere doorgangen. De vleugel loopt op stalen wielen over een rail die in de grond ingewerkt is. De Arena schuifpoort op rail bewijst al jaren haar degelijkheid. Door de speciale vorm van de onderbalk van de Arena krijgt de gehele vleugel een verbeterde stijfheid, zowel lateraal als dwars. Dit maakt de Arena schuifpoort op rail een stuk steviger dan andere, vergelijkbare schuifpoorten voor doorgangsopeningen tot 12 meter. De spijlen van de Arena schuifpoort zijn vierkant en overhoeks geplaatst. Daarbij gaan ze dwars door de bovenligger en zijn ze bovenaan 45° afgeschuind. Hierdoor past de poort perfect in een omheining met Arena spijlenhekwerk.

België

Verified by Europages badge

Met de Terminus Light schuifpoort koppelden we functioneel design aan een optimale beveiliging. Hierbij combineerden we tegelijk aluminium en staal op harmonieuze wijze om zo een stevige en stijve constructie te bekomen en een beperkt totaalgewicht. Via het gebruik van onderdelen uit eigen ontwerp kreeg de Terminus Light schuifpoort een heel eigen karakter. De onderbalk en bovenligger in aluminium vormen samen met de stalen kaders, in warmbad verzinkt, de vleugel van de schuifpoort. De stalen kaders lassen we vast tussen de onderbalk en de bovenligger. Hierdoor bekomt de poortvleugel een nog betere stijfheid. De Terminus Light schuifpoort is verkrijgbaar met: standaard spijlen staalmatvulling Traversa vulling

België

Verified by Europages badge

De Arena vrijdragende schuifpoort van Kopal kan op praktisch alle plaatsen gebruikt worden, omdat ze volledig onafhankelijk zijn van de oppervlakte onder de vleugel. Door een uitgekiend geleidingssysteem zweeft de vleugel als het ware boven de grond. Door de speciale vorm van de onderbalk van de Arena krijgt de gehele vleugel een verbeterde stijfheid, zowel lateraal als dwars. Dit maakt de Arena vrijdragende schuifpoort een stuk steviger dan andere, vergelijkbare schuifpoorten voor doorgangsopeningen tot 8 meter. De spijlen van de Arena vrijdragende schuifpoort zijn vierkant en overhoeks geplaatst. Daarbij gaan ze dwars door de bovenligger en zijn ze bovenaan 45° afgeschuind. Hierdoor past de poort perfect in een omheining met Arena spijlenhekwerk.

België

Verified by Europages badge

De Pretorian staalmatten schuifpoort is een variant op de standaard versie met spijlen. Dankzij de perfecte combinatie van gegalvaniseerd staal, vederlicht aluminium en roestvrij staal is de Pretorian uniek qua poortconcept. De stijlvolle console bevat gecentraliseerd alle bedienings- en automatiseringscomponenten. De schuifpoort wordt volledig gemonteerd en afgesteld in de fabriek waardoor ze bij levering in een mum van tijd operationeel is. De Pretorian schuifpoort met staalmat vulling wordt hoofdzakelijk geplaatst op plaatsen waar een grotere doorgangsopening vereist is (tot 11 meter). De poort past perfect binnen bedrijfsparken en de hoge graad van afwerking zorgt voor een heel mooie uitstraling.

Français Bekijk de 30 producten Deutsch Bekijk de 1 producten

Documenten

Links naar de video's

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  51 – 100
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1971
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Architecten - adviesbureaus
 • industriele deuren
 • metalen poorten
 • omheiningen
 • hekwerk voor omheiningen
 • installatie automatische hekken
 • automatische poorten
 • Metalen hekken
 • automatisering voor schuifpoorten
 • Draaipoorten