Nederland
Fabrikant/ Producent
Glutenvrije taart dat zo lekker is dat je het wilt delen Waarom kies je voor de glutenvrije producten van Le Bonbon Franc? : ✓ Ervaar het gemak om met de glutenvrije bakmixen in een handomdraai gezond gebak te maken. Denk aan een glutenvrij recept voor brownies, glutenvrij brood en glutenvrije taart. ✓ Geen rest verpakkingen met kostbare ingrediënten meer in de keukenkastjes. Le Bonbon Franc staat garant voor de juiste verhoudingen. ✓ Geen frustraties meer van glutenvrije recepten uit kookboeken die niet blijken te kloppen of waarvan het resultaat niet lekker is. ✓ De bakmixen zijn samengesteld door een erkend orthomoleculair voedingsdeskundige en passen hierdoor in een gezond dieet. ✓ Een leuk en gezond alternatief om samen met de kinderen te bakken. ✓ Vrij van rijstmeel, maïsmeel, aardappelzetmeel, geraffineerde suiker en e-nummers. ✓ Gezonde tussendoortjes ook als je wilt afvallen. ✓ Glutenvrij gebak dat smeuïg en lekker is! ✓ Minder zoet, vol vezels, gezoet met kokosbloesemsuiker. ✓ De bakmixen worden ambachtelijk samengesteld en verpakt in onze biologische glutenvrije bakkerij en zijn biologisch- en glutenvrij gecertificeerd. ✓ Leuk om kado te doen. Zo is er iedere dag reden voor een glutenvrij feestje! Brownies, worteltaart, appeltaart en brood bak je met gemak.
VEHGRO B.V
Duitsland
"Oorsprong Psyllium Psyllium (psyllii testa) is afkomstig van de plantago ovato plant. De plant komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, India, Pakistan en afghamistan. Verwerking Psyllium Husks vezels De voornaamste productie vindt plaats in India en Pakistan. na het oogsten worden de zaden verwerkt tot vezels. Eigenschappen van Psyllium Husks vezels De belangrijkste eigenschap van psyllium husk vezels is de zwelkracht. Dit is uiteindelijk nuttig voor de werking. Gebruik Psyllium Husks Vezels Psyliumvezels worden opgelost in wat water, gebruikt als bindmiddel en als natuurlijke verbeteraar in brood en gebak. Ze geven een smeuïge textuur aan gebak en brood. Het zorgt ervoor dat brood en gebak langer vers blijft. Je hebt slechts een theelepel per dag nodig. Biologische psylliumhulzen bieden een uitstekende manier van het toevoegen van vezels aan uw dieet. Meng ze met veel water of vruchtensap voor een reinigend en kalmerend gezond dr…"
VEHGRO B.V
Duitsland
"Oorsprong Sesamzaad Sesamzaad (sesamum indicum) komt van de sesam plant, deze komt oorsponkelijk uit Afrika. Sesamzaad wordt veel gebruikt bij het verfijnen van brood, koekjes en gebak. Ook worden sesamzaden gebruikt als basisingrediënt voor Tahin, een kruidige saus. Deze saus wordt bijvoorbeeld gebruikt om Humus te kruiden. Productieproces Sesamzaad Sesamzaden worden ongepeld geroosterd waardoor de nootsmaak wordt versterkt. Geroosterde sesamzaden hebben een sterke smaak. Gezonde eigenschappen Sesamzaden Sesamzaden bevatten vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Het zit ook boordevol antioxidanten."
VEHGRO B.V
Duitsland
"Wat is havermeel? Havermeel is gedroogde en gemalen haver. Het zit vol koolhydraten en dus energie. Het wordt veel gebruikt als veevoer (paarden) en als grondstof voor pap, brood, gebak, muesli en granola. Hoe wordt havermeel gemaakt? Voor het maken van havermeel wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havermeel is dan ook altijd volkoren. Gezonde eigenschappen Havermeel Havermeel bevat veel koolhydraten en zijn dus een goede bron van energie voor sporters. Ook bevat haver veel mangaan. Haver staat bekend om zijn cholesterolverlagende werking. Tenslotte is have ook de enig bekende graansoort die proteïne bevat. De kwaliteit van dit Avenalin proteïne is vergelijkbaar met dat van Soja."
VEHGRO B.V
Duitsland
"Wat is Quinoa? Quinoa (Chenopodium quinoa) Meel bestaat uit gemalen quinoazaadjes. Quinoazaad is een graan uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika, dat meer eiwitten, voedingsvezels, B-vitamines en voedingsmineralen bevat dan vele andere granen. Het wordt al vele duizenden jaren gebruikt als veevoer en reeds zo'n 4000 jaar voor menselijke concumptie. Vanwege zijn groeiende populariteit neemt de productie jaarlijks toe, maar niet genoeg om aan de vraag te voldoen. De prijs van Quinoa is daarom in de laatste 15 jaren meer dan verdrievoudigd. Voedingswaardes Quinoa Quinoa is rijk aan de volgende voedingswaardes: eiwitten, voedingsvezels, verscheidene B-vitaminen, magnesium, fosfor en mangaan. Veelzijdig inzetbaar Quinoa meel kun je in veel verschillende gerechten gebruiken.Het is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken …"