LIDEKA - Smart Led strips : RGB led strips, RGBIC led strips, TV led strips and Led strip packages.

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

Verified by Europages badge

Lideka is een merk dat zich richt op het produceren van slimme en betaalbare led-strips. Ons assortiment bestaat uit RGB led-strips, RGBIC led-strips, TV led-strips en led-strip sets. Wij breiden ons assortiment weldra uit met overige types slimme verlichtingen. Wij onderscheiden onszelf van de concurrentie door uitstekende en gedegen kwaliteit, duurzaamheid en de beste service te bieden. Daarnaast dragen wij bij aan energiebesparingen. En dit tegen een verkoopprijs die voor vrijwel iedereen betaalbaar is. Op deze manier, creëren we meer stijlvolle, aangename leefomgevingen voor iedereen. Al onze fabrieken worden streng gecontroleerd voor de volgende kwesties: kinderarbeid, slechte arbeidsomstandigheden en te lage lonen. Al het door ons gebruikte materiaal is van topkwaliteit en alle producten voldoen aan de CE-markeringen. En in het onwaarschijnlijke geval dat er iets fout gaat of dat u niet tevreden bent? Er is altijd iemand beschikbaar om al uw problemen op te lossen, neem dus gerust contact met ons op. Slimme verlichting kan erg duur zijn, met name led-strips, u heeft nu dus de keuze uit goedkopere modellen met toch een uitstekende kwaliteit. Men verwacht dat kwaliteit altijd duur is, maar goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Door het juiste proces in de fabriek te gebruiken en de juiste partners te vinden, is het mogelijk een goede en voor iedereen betaalbare prijs te verkrijgen. Dat is waar Lideka naar streeft en waar we in geloven, betaalbare led-strips en verlichting, niet alleen voor u, maar voor iedereen!

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Verified by Europages badge

De Lideka LED strip stelt de gebruiker in staat om een unieke, gezellige sfeer te creëren voor woondecoraties, evenementen of festivals verlichting. WAAROM DE LIDEKA LED STRIP MET 60 LED's/METER Handige verlichting De Lideka LED strip is uitgerust met 60 LED's per meter en produceert dus uitzonderlijke verlichting De LEDstrip biedt 16 miljoen kleuren, dus het biedt een geweldig onberispelijk lichtdisplay, met ongelooflijke kleurveranderende functies. De Lideka LED strip omvat een dimbare functie waardoor de gebruiker een perfecte, unieke en gezellige sfeer kan activeren voor zijn evenement of festival De Lideka strip biedt deze prachtige verlichting naast een laag stroomverbruik en lage temperatuur tijdens het gebruik. Eenvoudige en flexibele installatie De Lideka LED strip wordt geleverd met een gigantisch sterke zelfklevende tape die aan elk oppervlak kan plakken, zodat het op bijna elk oppervlak kan worden geïnstalleerd of bevestigd.

Nederland

Verified by Europages badge

Dit een hoge kwaliteit plastic adapter is een geschikte LED driver voor de Lideka LED strips van maximaal 36W De adapter is ideaal voor aansluiting van Lideka LED 10 en 12 meter strips door de kabel tot 1,40 meter. De adaptervoeding produceert een nauwkeurige, stabiele en stabiele uitgangsspanning. Ook de belastingsdynamiek van de adapter is uitstekend en heeft een sterk aanpassingsvermogen van de belasting De Lideka LED strip adapter heeft een klein, prachtig ontwerp en is ideaal vanwege het onderhoudsvrije ontwerp.

Nederland

Verified by Europages badge

Dit een hoge kwaliteit plastic adapter is een geschikte LED driver voor de Lideka LED strips van maximaal 48W De adapter is ideaal voor aansluiting van Lideka LED 15 en 25 meter strips door de kabel van 1,70 meter. De adaptervoeding produceert een nauwkeurige, stabiele en stabiele uitgangsspanning. Ook de belastingsdynamiek van de adapter is uitstekend en heeft een sterk aanpassingsvermogen van de belasting De Lideka LED strip adapter heeft een klein, prachtig ontwerp en is ideaal vanwege het onderhoudsvrije ontwerp.

Nederland

Verified by Europages badge

Op zoek naar een echte solar charger? Deze solar charger is een nieuwe generatie zonnelader met maar liefst 6 efficiënte panelen. Premium kwaliteit zonnepanelen We hebben een nieuw type zonnecellen ontwikkeld die efficiënter zijn en een hogere vermogensdichtheid hebben. Dit betekent dat we meer vermogen in dezelfde ruimte kunnen krijgen, waardoor ons product kleiner en lichter is dan andere. Multifunctioneel De Solar charger kan worden gebruikt om mobiele telefoons, tablets, camera's of elk ander apparaat dat je onderweg gebruikt op te laden. Hij heeft 6 panelen, dus hij laadt heel snel op in de zon (als je hem in direct zonlicht zet). Makkelijk in gebruik Deze solar charger kan verbinding maken met onze eigen powerbank via de USBkabel (meegeleverd). Door deze mooie combinatie kun je de zon optimaal benutten en ook het stroom opslaan voor de momenten dat je geen zon hebt.

Documenten

LIDEKA - LED Strips

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2019
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Nationaal
 • Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Verlichting - huishoudelijk
 • LES Strips
 • LES-strips
 • LED Strip
 • Led strip met afstandsbediening
 • led strip 5 meter
 • hanglamp
 • staande lamp
 • led strip 20 meter
 • rgb led