MILIN

Nederland

Warehouse icon Distributeur

MILIN
Web icon
Contacteren

Milin levert duurzame afbouwmaterialen voor de nieuwbouw-, onderhouds-, renovatie en doe-het-zelfsector. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wandbekleding, plafondtegels, vloeren, kozijnafwerkingen en kunststof platen en profielen. Wij leveren en adviseren de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en montagebedrijven, bouwmaterialenhandel, architecten, projectontwikkelaars en de doe-het-zelfsector. Wij leveren niet rechtstreeks aan de consument, aannemers of ZZP’ers. De consument is wel vaak de opdrachtgever bij installatieof afbouwbedrijven (aannemers, ZZP’ers) of is eindgebruiker via het doe-het-zelf kanaal. In 2004 is Millin gestart en uitgegroeid tot een financieel onafhankelijke organisatie. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om klanten in diverse sectoren optimaal te ondersteunen bij de totstandkoming van hun projecten. Met een ruime voorraad, verdeeld over drie opslaghallen en een groot buitenterrein van in totaal 10.000 m², weet Milin optimaal invulling te geven aan het streven naar een snelle en accurate levering van panelen en profielen binnen 24 uur. Het assortiment bestaat uit dakranden, gevelbekleding (grootste assortiment in het land), kozijnafwerkingen, vensterbanken, decoratieve en hygiënische wand- en plafondbekleding, HPL platen, afwerkprofielen, sandwichpanelen, paneelprofielen, terrasplanken, steenstrips, overstekken en plafondtegels. Bezoek www.milin.nl voor meer informatie

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus® kunststof gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, Uv-bestendig en het heeft een eenvoudige montage. Kunststof gevelbekleding: schilderen hoeft niet meer VinyPlus gevelbekleding van kunststof is vormvast, trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte, en wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelpanelen en dakranden vergen weinig onderhoud. Schuren, schilderen of beitsen behoren tot het verleden. De gevelbekleding voor buiten zijn op maat leverbaar. Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor vinyPlus® kunststof panelen voor je gevel of dakrand. Duurzaam en bewust bouwen, zo wordt wonen echt genieten!

Nederland

Nooit meer schilderen met het comfort van Eurotexx kunststof gevelbekleding en dakrand. Dankzij de natuurgetrouwe hout print zijn de Eurotexx producten niet van echt hout te onderscheiden. Het gemak is groot: onderhoudsarm en makkelijk en snel te monteren. Al onze producten zijn volledig gemaakt van kunststof, geschikt voor hergebruik en dus milieuvriendelijk. Eurotexx wordt niet voor niets veel gebruikt in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw als houtskeletbouw.

Nederland

Wonderboard hygienische producten zijn te gebruiken in uiteenlopende branches waar hygiëne een grote rol speelt. Alle producten voldoen aan de HACCP richtlijnen die elk bedrijf moet opstellen om een risico inventarisatie te doen bij het productieproces. Naast de HACCP eisen voldoen de producten aan alle hoge kwaliteitseisen zoals aan de EU normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (VeiligheidsChecklist Aannemers). Wonderboard® wandbekleding worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. De polyester wand en plafond bedekking absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest, schoonmaakmiddelen en de meeste zuren en chemische producten. Dankzij de geringe dikte is er bij directe verlijming geen ruimteverlies. Wonderboard is kleurvast tot in de kern.

Nederland

DutchPlank wordt als duurzame en milieuvriendelijke vezelcement gevelbekleding toegepast in woningbouw, utiliteitsbouw, houtskeletbouw en recreatiebouw voor zowel nieuwbouw als renovatie. Als gevels, topgevels, dakkapellen en dakrand(overstekken). De DutchPlank gevelpanelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd als potdeksel of openvoeg. De vezelcement gevelbekleding zijn brandwerend (Brandklasse A) ofwel dragen niet bij aan het brandgedrag van de gevel. Dutchplank is naar wens leverbaar in alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Bij bestelling van een specifieke kleur naar keuze, dient rekening te gehouden te worden met een levertijd van ongeveer 3 weken (levering in overleg) en een minimum afname van 50m2. Specificaties: 3660 x 210 x 8 mm werkend: 180 mm Alle kleuren leverbaar Brandveilig Gemakkelijk te verwerken Grote ontwerpvrijheid Hoge UV-bestendigheid Lage verwerkingskosten Milieuvriendelijk Niet rottend Onderhoudsarm Recyclebaar

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  9%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2001
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

 • Orderbriefje
 • Postoverschrijving
 • Documentair krediet

Banken

 • ING BANK

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Gevelbekleding
 • Kozijn afwerking
 • Eurotexx
 • Vinylplus
 • Wonderboard
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!