MOZAIEKJES

Mozaïekjes.com is in 2003 opgericht met als doel mooi en betaalbare mozaïek tegels aan een groot publiek te leveren. Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke en betaalbare prijs. Hiervoor houden wij de ontwikkelingen op de markt, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa, sterk in de gaten om zo scherpe prijzen aan te kunnen bieden. Inmiddels hebben wij, vanwege de grote vraag, ons assortiment uitgebreid naar Marokkaanse Zelliges,  Portugese cementtegels, e.d. Deze tegels kunnen zowel als wandtegels of vloertegels gebruikt worden in de badkamer, keuken of in de rest van het huis. Wij krijgen onze Mozaïek tegels direct geleverd van de fabrikant, zonder tussenpersonen zodat wij de prijs van deze Mozaïeken zo laag mogelijk kunnen houden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de mooiste tegels die er zijn. Dit moet ook wel, want de keuzes in mozaïek zijn eindeloos. Onze Marokkaanse Zelliges en cementtegels worden uit eigen productie volgens eeuwenoude traditie, met de hand, vervaardigd in Fez, Marokko. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van deze bijzondere tegels waarborgen en kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten. De producten die op onze website te zien zijn, zijn maar een klein deel van ons assortiment die in onze showroom te zien zijn. Indien u onze showroom wilt bezoeken, kunt u ons eerst altijd het beste eerst bellen vanwege de afspraken die wij mogelijk buiten de deur hebben.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Mozaïek
 • Mozaiek
 • Zelliges
 • Spaanse Tegels
 • Cementtegels

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Groothandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
103 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
MOZAIEKJES

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog MOZAIEKJES,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK