NIJWIE OUTDOOR

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

NIJWIE OUTDOOR
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

De ovale tuintafel Teaktona Jember is een robuuste tuintafel van hoogwaardige kwaliteit. Onze meubelmaker heeft voor jou de mooiste planken geselecteerd. Alle teakhouten tuintafels hebben een eigen verhaal en is uniek in sfeer en gevoel. De tuintafel kenmerkt zich door de robuuste uitstraling. Ruwe elementen zoals noesten en jaarringen. Teak is een vettige hardhout soort waardoor het zeer geschikt is voor buitenshuis gebruik. Net als alle andere houtsoorten kan teak gaan werken door weersinvloeden. Zowel vergrijzing van het teakhout als kleine barstjes en haarscheurtjes die kunnen ontstaan dragen bij aan het stoere uiterlijk van deze tuintafel. De kruispoot onder deze tafel bestaat uit gepoedercoat aluminium. De Teaktona tuintafel is onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan.

Een offerte aanvragen

Nederland

De tuintafel kenmerkt zich door de robuuste uitstraling. Ruwe elementen zoals noesten en jaarringen. Teak is een vettige hardhout soort waardoor het zeer geschikt is voor buitenshuis gebruik. Net als alle andere houtsoorten kan teak gaan werken door weersinvloeden. Zowel vergrijzing van het teakhout als kleine barstjes en haarscheurtjes die kunnen ontstaan dragen bij aan het stoere uiterlijk van deze tuintafel. De kruispoot onder deze tafel bestaat uit gepoedercoat aluminium. De Teaktona tuintafel is onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan.

Een offerte aanvragen

Nederland

Uitermate confortabele tuinstoel gemaakt van halfrond gecombineerd met rond wicker op een aluminium frame. Voorzien van een grijs zit- en rugkussen. De stoel is gemakkelijk te combineren met tafels van elk materiaal. Het frame is opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijkste eigenschap heeft dat het niet roest. Dit zorgt ervoor dat de Berluchi verstelbare wicker stoel een duurzaam en onderhoudsarm product is.

Een offerte aanvragen

Nederland

Uitermate comfortabele tuinstoel gemaakt van halfrond gecombineerd met rond wicker op een aluminium frame. Voorzien van een grijs zit- en rugkussen. De rugleuning van de stoel is traploos verstelbaar doormiddel van een gasveer. De stoel is gemakkelijk te combineren met tafels van elk materiaal. Het frame is opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijkste eigenschap heeft dat het niet roest. Dit zorgt ervoor dat de Berluchi verstelbare wicker stoel een duurzaam en onderhoudsarm product is.

Een offerte aanvragen

Nijwie outdoor is een bedrijf in tuinmeubelen. Tuinstoelen, Tuintafels, Loungesets. Teakhouten tuinmeubelen, aluminium tuinmeubelen, wicker tuinmeubelen. Voor elk wat wils. Wij importeren onze tuinmeubelen eigenhandig uit landen zoals Vietnam, Indonesië, en China.

Documenten

Domain icon Groothandelaar

NIJWIE OUTDOOR

Het Wendelgoor 5

7604 PJ Almelo - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Tuinmeubels
  • tuinmeubels
  • tuinstoelen
  • tuinmeubels van aluminium
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis