NORAH PLASTICS

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

NORAH PLASTICS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Distributiebakken van duurzaam kunststof zijn bakken met een 2-delige scharnierdeksel. De bakken zijn multifunctioneel inzetbaar, stofdicht afsluitbaar en voorzien van een etikethouder. Als Koeriersbak, Transportbak, Distributiebak, Verhuisbak of opslag in het magazijn is geen probleem. Gesloten zijn de bakken op elkaar stapelbaar, wanneer de deksels zijn opengeklapt “lege bakken” zijn de bakken vacuüm vrij in elkaar nestbaar. De gladde binnenwanden zijn nagenoeg verticaal vormgegeven voor maximale volumecapaciteit en voorkomt beschadiging aan producten. Leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zijn fysiologisch gerust en 100% recyclebaar hierdoor goed voor het milieu. Compatibel met pallets, rolcontainers en transport dollies. Individuele opdruk zoals naam en logo zijn op aanvraag mogelijk – Geschikt voor industrie, handel, retail, en commerciële sectoren.

Een offerte aanvragen

Nederland

Transportwagens van NORAH Plastics, leverbaar in diverse kleuren, afmetingen en opties. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur, geproduceerd van het hoogwaardige stoot-, en slagvast kunststof materiaal RE-HDPE of HDPE. Keuze uit de ECO, FOOD of COLOR Line serie, wij bieden voor elke toepassing de juiste transportwagen aan! Onze transportwagens geschikt voor veelzijdig gebruik, bijv. in industrie, handel, hotels, wasserijen, bakkerijen, catering en groothandels. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ideaal om producten, afdelingen, locaties of productieprocessen te voorzien van een kleurcodering. De wagens worden gemaakt van duurzaam kunststof materiaal RE-HDPE of HDPE. Hierdoor uitermate geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals; verwerking, opslag, transport of productieprocessen, zowel inzetbaar in de Food als Non-food sector.

Een offerte aanvragen

NORAH Plastics, voorheen NORAH BV, is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de productie van kunststof transport- en opslagsystemen voor handel en industrie. Het bedrijf is gevestigd en opgericht in Arnhem. Sinds 1953 ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige diverse duurzame transport- en opslagsystemen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwalitatieve doordachte systemen welke aan strenge normen en eisen voldoen. De productie van het uitgebreide NORAH Plastics programma wordt grotendeels volledig computer gestuurd en wordt vervaardigd op de meest gesofistikeerde spuitgietmachines van dit moment. Hierdoor kunnen vernieuwingen en innovaties, snel en geruisloos worden geïmplementeerd. Op deze wijze verzekeren wij al onze klanten van een vaste hoge kwaliteit. Bij de productie van de kunststof bakken met het levensmiddel symbool wordt hoogwaardig kunststof materiaal gebruikt. Voor typische behoeften of speciale aanwendingen zoals ESD materiaal doen we beroep op uitgekiende grondstoffen waarbij rekening wordt gehouden met temperatuurstabiliteit, draagkracht, slagvastheid en reinigingsbehoeften.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

https://www.norah.nl/blog/post/orderpicking-bakken

https://www.norah.nl/blog/post/orderpicking-bakken

Lancering van product ・ 3 okt 2021 meer informatie Open In New icon

Orderpicking bakken met een praktische grote grijpopening, in een oogopslag zie je in hoe je magazijn ervoor staat. Snel toegang tot verschillende producten tot aan de onderste bak. De robuuste lll➤ magazijnbakken in Euro-formaat van NORAH Plastics zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en worden geproduceerd van levensmiddelengeschikt PP. Grote ruime grijpopening voor gebruiksvriendelijk vullen en ontladen van verschillende producten, ook als de bakken hoog op elkaar zijn gestapeld is er snel toegang tot de onderste bak geen probleem. De stapelbakken kenmerken zich door een hoge draagvermogen en zware stapelbare belasting, zijn onderling stabiel op elkaar stabiel stapelbaar. Compatibel met andere Euro-formaat stapelbakken, pallets, rolcontainers en transport dollies.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

NORAH PLASTICS

Rodenburgstraat 56

6811 HP Arnhem - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50
  • Verkopers
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1953
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Bakken en kuipen - kunststof
  • Bakken - kunststof
  • containers van plastic voor de levensmiddelenindustrie
  • NORAH Plastics
  • NORAH Bakken
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis